Näin tulee maukkaat täytetyt paprikat. Nyt ei ole kuvaa, mut ens kerralla näitä tehdessä voisi tänne laittaa.
- SUIPPOPAPRIKOITA ! Rapeapintaisia ja mielellään makeaksi mainostettuja. Kaupassa pitää valkata paprikat, jotka ei ois liian käppyröitä, vaan mahd suoria ja symmetrisiä.
- Jauhelihaa, ehkä 300-350g on hyvä määrä viiteen-kuuteen paprikaan eli 10-12 puolikkaaseen, näillä tulee uuninpelti täyteen. Käryytellä parin-kolmen murskatun valkkarikynnen kans, mausteeksi valkopippurijauhe ja suola). Sitten ku kypsä, nii sekaan puolisen purkkia paprika/chili tms. maustettua tuorejuustoa. Sekoittuu jauhelihaan lämpimällä pannulla, kun jaksaa vähän veivata.
- Riisiä 1 semmoinen vajaa "boil-in-bag" -> jauheliha-tuorejuustomössön mukaan ja sekasin.
- Siinäpä se täyte oli.
- Paprikan puolikkaat täyteen ja päälle juustoraastetta.
- Uunituksella taroitus sulattaa juusto, antaa sille ehkä vähän väriä ja jättää paisto niin lyhyeksi, että paprikan rakenne ei mene mössöksi. 225+ ja oisko se 10min suunnilleen.
- SUIPPOPAPRIKOITA ! Rapeapintaisia ja mielellään makeaksi mainostettuja. Kaupassa pitää valkata paprikat, jotka ei ois liian käppyröitä, vaan mahd suoria ja symmetrisiä.
- Jauhelihaa, ehkä 300-350g on hyvä määrä viiteen-kuuteen paprikaan eli 10-12 puolikkaaseen, näillä tulee uuninpelti täyteen. Käryytellä parin-kolmen murskatun valkkarikynnen kans, mausteeksi valkopippurijauhe ja suola). Sitten ku kypsä, nii sekaan puolisen purkkia paprika/chili tms. maustettua tuorejuustoa. Sekoittuu jauhelihaan lämpimällä pannulla, kun jaksaa vähän veivata.
- Riisiä 1 semmoinen vajaa "boil-in-bag" -> jauheliha-tuorejuustomössön mukaan ja sekasin.
- Siinäpä se täyte oli.
- Paprikan puolikkaat täyteen ja päälle juustoraastetta.
- Uunituksella taroitus sulattaa juusto, antaa sille ehkä vähän väriä ja jättää paisto niin lyhyeksi, että paprikan rakenne ei mene mössöksi. 225+ ja oisko se 10min suunnilleen.








