living_death
★ Still alive ™
- Liittynyt
- 15.11.2016
- Viestejä
- 7 560
Pepperoni salamia, punaista paprikaa, sinihomejuustomuruja ja mozzarellaa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Sitä voi myös suurustaa niin ei ole noin keittoa ja nypi edes nuo porkkanat pois.Karjalanpaistia airfryerissa![]()
Tänään ei kyllä jaksa syödä, mutta oli pakko valmistaa kun lihojen viimeinen käyttöpäivä oli tänään.
![]()
En ole ikinä suurustanut ja porkkanat nyt menee huomenna siinä samassa perunamuusin kanssa.Sitä voi myös suurustaa niin ei ole noin keittoa ja nypi edes nuo porkkanat pois.
No, perinneruoka tehdään yleensä perinteisesti. Jos siitä lähdetään kauheesti sooloilemaan, niin onko enää sama ruoka? Vähän sama ku muillakin perinneresepteillä. Jos iskee kinkkua ja kermaa carbonaraan, niin ei ehkä kannata kutsua sitä carbonaraksi, jos ei halua kuunnella asiasta kuittailua. Toki karjalanpaistiresepteissä on alueellisia eroja, mut esim. suurustaminen ei kyl mee tuon piikkiin.Karjalanpaisti on kyllä siitä kummallinen safka, että porukka tulee aina keulimaan sillä miten askeettisesti kyseisen ruokalajin pystyy totetuttamaan.
No, perinneruoka tehdään yleensä perinteisesti. Jos siitä lähdetään kauheesti sooloilemaan, niin onko enää sama ruoka? Vähän sama ku muillakin perinneresepteillä. Jos iskee kinkkua ja kermaa carbonaraan, niin ei ehkä kannata kutsua sitä carbonaraksi, jos ei halua kuunnella asiasta kuittailua. Toki karjalanpaistiresepteissä on alueellisia eroja, mut esim. suurustaminen ei kyl mee tuon piikkiin.
Näköjään sohaistiin taas kusiaspesää....Hienoa, että tästäkin saadaan keskustelua aikaiseksi, mutta eikö se ole melkolailla sama miten maustaa ja laittaako juureksia esim. porkkanaa vai ei?
Tärkeintä on varmaankin se, että siitä löytyy sikaa ja nautaa ja ehkä lammasta, vaikka olen joskus tehnyt variaation pelkästään kasslerlihasta ja hyvää sekin oli.
Suurustamisesta mainitseminen oli itsellenikin uutta ja en kyllä sitä tekisi karjalanpaistille.
Ei ole sohittu mihinkäänNäköjään sohaistiin taas kusiaspesää....
Mutta tuliko siitä lihasta mureaa airfryerissa? Se jäi minulle epäselväksi?
Miten siis vertautuu "normaaliin" reseptiin (noin kolme tuntia noin 175°C tai noin 6 tuntia noin 100°C)
Lihasoppaa tuo on. Uivat nesteessä. Itse tykkään paistaa, niin saa sitä paistopintaa siihen lihaan. Lihoiksi kannattaa suosia naturellia, niin ei ole suolalientä pumpattu täyteen (tulee ulos nimittäin).Karjalanpaistia airfryerissa![]()
Tänään ei kyllä jaksa syödä, mutta oli pakko valmistaa kun lihojen viimeinen käyttöpäivä oli tänään.
EDIT: Lisätty vielä kuva, kun ruoka on lautasella.
![]()
![]()
Lihat on paistettu airfryerin vuoassa, ennen kuin laitoin nesteet joukkoon ja jätin muhimaan pariksi tunniksiLihasoppaa tuo on. Uivat nesteessä. Itse tykkään paistaa, niin saa sitä paistopintaa siihen lihaan. Lihoiksi kannattaa suosia naturellia, niin ei ole suolalientä pumpattu täyteen (tulee ulos nimittäin).
Tuohon perunamuusia ja ketsuppia kylkeen niin menisi varmaan yhdellä istumalla. Nami nami
Kasslerhan on loistava tuote mikä käy tosi moneen. Possuragua, nyhtöpossua (tai carnitas mexikolaisiin), gulassia, lihakeittoa.Oliskos kasslerille heittää jotain ohjetta. En juustokastikkeiden suurin ystävä ole. Mutta eiköhän tuosta mukailemalla saisi jonkun kermapippurikastikkeen.
Vähän mustaksi meni?![]()
![]()
Täytettyjä jalopenoja ja päärynä-sinihomejuustopiirakkaa.