Lämpimistä voileivistä puheenollen.. Viime viikonlopulta:Kasariruokaa parhaimmillaan, kuten lämpimät voileivät ja makaronisalaatti. Pitääkin tehdä taas jossain välissä
Ranskanleipäsiivua, uunin lämmityksen yhteydessä tärkeä alkupaahtaa leipäsiivut molemmin puolin, jättäen sisusta pehmeäksi. Tarkkaa hommaa on. Täytteenä korpela palvirouhe + tomaattipyree + murskattu valkkari + purjosipuli + suippopaprika ja päällimmäiseksi ohuita kirsikkatomaattisiivuja. Juustoa reipas määrä, melkeen menee 2 pikkupussia valmisraastetta. Joukkoon sekoitettuna yks raaka kananmuna (kahteen tämmöiseen annokseen / 12 kpl määrään). Tarjoilu kuvanomaisesti jyrkkäreunaiselta lautaselta, jotta leipä makaa lautasen reunan yli, eli tyhjän päällä, jolloin mätön aikana se viimeinenkin leipä pysyy pohjasta rapeana.
Viimeksi muokattu: