- Liittynyt
- 26.06.2017
- Viestejä
- 1 925
Vähän mustaksi meni?
Täytettyjä jalopenoja ja päärynä-sinihomejuustopiirakkaa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Vähän mustaksi meni?
Täytettyjä jalopenoja ja päärynä-sinihomejuustopiirakkaa.
Ei ne maistuneet palaneelta, vaikka siltä näyttikin. Pellillä oli jotain mikä oli aika hiiltynyttä. Mutta vähän liian kauan oli. Tuli häiriötekijäVähän mustaksi meni?
Ihan hyvältä näyttää raaka salmonellakala, mutta mitä tuo on?Cittarissa oli nykyään harvinaiseksi käynyttä herkkua, pakkohan sitä oli ostaa.
Ihan hyvältä näyttää raaka salmonellakala, mutta mitä tuo on?
salmonellakala? Eikait kalassa salmonellaa ole? Sehän on kaiketi kaikkein vähäriskisin liha? Jotain muuta voi olla, mut salmonella?Ihan hyvältä näyttää raaka salmonellakala, mutta mitä tuo on?
salmonellakala? Eikait kalassa salmonellaa ole? Sehän on kaiketi kaikkein vähäriskisin liha? Jotain muuta voi olla, mut salmonella?
Ei kyl raaka lohikaan mikää riskituote ole?? Mut ehkä tosiaa joku vanha juttu ja sulle jääny sanonta? Muita loisia kaloissa kyl voi olla, esim. mädit on hyvä pakastamisen kautta käyttää. e: mut iha selkeesti tonnikalaa oli.Näytti vähän lohelta pinta. Lohi = Salmon, raaka lohi = salmonella, vanha sanonta vain. Ei kai kalassa tosiaan ole salmonella kauhean yleistä.
On kyllä hyvän näköstä, pitää ostaa itekkin kun seuraavan kerran tulee vastaan. Millä öljyllä oot tuon paistanut?
Normi ruokakaupoissa alkaa tosiaan olemaan harvakseltaan tuota tarjolla, Turun kauppahallissa onneksi aina tarjolla kun siellä on ns.oikea kalatiski. Itseasiassa useamman kaupungin kauppahallissa sattunut huomaamaan että niistä sitä saa jos tulee himo.Eihän tuosta kieltäytyäkään voinut, kun kerran tuli eteen tarjolle, vaikka olikin muuten jääkaappi täynnä ruokia. Tiedä koska seuraavan kerran olisi saanut.
Ihan perus rypsiöljyä taisi olla. Mausteina suolaa, sitruuna- ja valkopippuria sekä limen mehua. Vielä on muuten ainakin kolmannes Cittarin BF-potuista jäljellä.
Ihan eri väristä se raaka liha. Ei tuota loheen voi sekoittaa.Näytti vähän lohelta pinta. Lohi = Salmon, raaka lohi = salmonella, vanha sanonta vain. Ei kai kalassa tosiaan ole salmonella kauhean yleistä.
Oliko Unkarilaisia paprikajauheita? Antaa jostain syystä aika erilaisen maun. Olisko jotain lajike-eroa vai voiko johtua kasvuolosuhteista? Täällä saa ainakin cittarista noita.Gulassia
Kolmelle paksut Motörhead BBQ-kastikkeella marinoidut kassupihvit ja uusia McCain Steakhouse Frites lankkuperunoita airfryerissa.
Anteeksi kauheasti! Laitoin myös sinne, mutta moni kokkaaja ei varmaan seuraa sitä ketjua.Riittäisikö näille airfryer kokkauksille yksi ketju?
Mielellään tämä kokkauskuvien.
Airfryerit - Fritti ilman rasvaa.
Vaikka varmasti tuleekin kalliimmaksi, niin suomesta (Ja periaatteessa myös muualta EU:n alueelta) ostettaessa on kuitenkin se plussa, että noi on yleisesti ottaen turvallisia käyttää paremman valvonnan takia. Alista kun tilaa, niin ei tiedä yhtään mistä materiaalista nuo on tehty ja mitä...bbs.io-tech.fi
@juhaa
Jos en olisi maininnut airfryer sanaa tässä ketjussa, oltaisiin vältytty tältäkin turhalta sanailulta.
Täytyykö nyt jatkossa olla tarkkana ja postata pizzakuvat pizzat ketjuun ja grilliruoat grillausketjuun jne...
Tuon airfryer sanan mainitsin ihan tarkoituksella, kun täälläkin on vielä monia, jotka eivät ole sitä käyttäneet, mutta näkevät kuvista että silläkin onnistuu ruokien valmistaminen.
Mutta se siitä ja illanjatkoja.