Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Tuossa kävi niin että 800:nen päivittyi 1050:een samaan rahaan.Nyt on ilmainen toimitus. Kannattaa varmaan olla puljuun yhteydessä tai peruuttaa tilaus
Traeger Timberlinella tulee ainakin hyvä. En käytä paistopussia. Pintaan sinappi tai majoneesi ja kuivamausteeksi Memphis Dust. Savustus noin 110-120C. Kinkku stallaa, mutta ei kuivu. Jos haluaa nopeuttaa stallauksen yli niin 5-6 tunnin päästä aloituksesta folioon kääriminen ja lämpötilan nosto 150C.Olis tarkoitus tehdä pitboss (pellettigrilli) joulukinkku tänä vuonna. Ilmeisesti ei kinkkupussiin laittoa ? Onko kokemusta pellettigrilli kinkusta ?
Olikos näistä malleista kokemuksia, takuuta ei ole kuin vuosi?
Jäi kyllä vähän harmittamaan tämä. Tilasin ensin tuolta perjantaina Napoleon Freestyle 365:n kun oli hyvä tarjous, ja jopa 99€ postikuluilla oli himpun verran halvempi kuin Bauhausin 29€ postikuluilla. Mutta peruutin tilauksen kun Bauhausin sivuilla huomasin että heillä onkin nyt ilmaiset postit. Grillitukun aspa peruutti tilauksen ja tiedusteli kuitenkin vielä kohteliaasti syytä peruutukselle. Kerroin suoraan että heillä oli hyvä tarjous mutta kun toisaalta sain ilmaisilla postikuluilla ja teillä ne oli 99e niin se oli ratkaiseva tekijä.Nyt on ilmainen toimitus. Kannattaa varmaan olla puljuun yhteydessä tai peruuttaa tilaus
Reilu viikon aikana käyttänyt 3 kertaa mutta yksi jäänyt talteen. Muita ei löydy....näköjään tyhjennys käynyt....Meaterista kysymys.
Mihin on kaikki mun kokkaukset hävinneet? Kohta on joulu ja pitäis vähän tehdä vertausta kinkkujutuissa niin en löydä kuin yhden vajaan kuukauden takaisen kokkauksen vaikka kesänkin jälkeen useita kertoja käyttänyt. Onko noissa joku automaattinen kokkausten tyhjennys vai enkö vaan osaa?
Joo vissiin joku päivitys tyhjentäny kaikki tai sitten ei vaan näy. Play Storessa on aika vihaista porukkaa..Reilu viikon aikana käyttänyt 3 kertaa mutta yksi jäänyt talteen. Muita ei löydy....näköjään tyhjennys käynyt....
kun oot grillannut kuukauden putkeen sellaisia ruokia joissa on paljon marinaadia tms niin vaarana on että grillissä alimpana olevaan peltiin (niinsanottu rasvapelti) on tullut parin millin kerros rasvaa josta sitten sopivissa olosuhteissa tulee mukava rasvapalo.Joo sitä vähän mietinkin että jos kerran kaappi on vähän ahtaanoloinen että kaasupulloa pitää vähän asetella, niin voi alkaa ärsyttää vekslata sitä edes takaisin No hyvä tietää että ainakin yksi käyttää ongelmitta grilliä niin että kaasupullo on suoraan alapuolella
Joo tässä pari päivää sitten jo tulin itsekin siihen tulokseen että kyllä lienee järkevintä ihan turvallisuuden kannalta pitää tuota kaasupulloa muualla kuin grillin alapuolella. Muurikalla on ollut tämmöinen siistinnäköinen kaasupullopöytä, samanlainen on kaverillanikin mutta valmistus lienee lopetettu... Pitänee tehdä itse jokin vastaavakun oot grillannut kuukauden putkeen sellaisia ruokia joissa on paljon marinaadia tms niin vaarana on että grillissä alimpana olevaan peltiin (niinsanottu rasvapelti) on tullut parin millin kerros rasvaa josta sitten sopivissa olosuhteissa tulee mukava rasvapalo.
ja koska grilli on auki alaspäin niin tälläistä rasvapaloa ei voi sammuttaa ollenkaan esim sammutuspeitteellä tms joten suosittelen kaasupullon pitämistä poissa grillin sisältä jotta jos rasvapalo tulee niin saa kaasun heti kiinni turvallisesti.
rasvapalon tullessa helpointa on antaa rasvan palaa vain loppuun (toki jos sisällä on jotain ruokia niin ne ovat kyllä entiset)... vielä helpompaa olisi muistaa puhdistaa rasvapelti säännöllisesti
en osaa sanoa suoja etäisyyksistä mutta sen tiedän kokemuksesta että rasvapalon takia voi grillistä tulla jopa 30-50cm liekkejä hetkellisesti (ja jos kansi kiinni niin myös sivusuuntiin) eli parasta olisi ainakin pari metriä etäisyyttä kaikkialle... itselläni roihahti rasvapelti kerrostalon lasitetulla parvekkeella mutta onneksi parveke lasit olivat auki ja grilli ei ollut kiinni seinissä tms ja kattoonkin on matkaa.. tuon jälkeen olenkin putsannut rasvapeltiä useammin (jotkut laittavat foliota rasvapellin päälle ja pieni määrä puhdistettua hiekkaa joka sitoo itseensä sen rasvan ja pitää folion paikallaan ja kun on kuukausi mennyt tms niin sitten folio lumipalloksi ja roskiin ! )Joo tässä pari päivää sitten jo tulin itsekin siihen tulokseen että kyllä lienee järkevintä ihan turvallisuuden kannalta pitää tuota kaasupulloa muualla kuin grillin alapuolella. Muurikalla on ollut tämmöinen siistinnäköinen kaasupullopöytä, samanlainen on kaverillanikin mutta valmistus lienee lopetettu... Pitänee tehdä itse jokin vastaava
Ellen sitten vaan nostele sitä grillin alle kun grillaus loppuu ja pois sitten kun grillaus taas alkaa, saa nähdä nyt... Kun joka tapauksessa grilliä ajattelin säilyttää terassilla seinän vieressä, mutta pitänee grillauksen ajaksi se siirtää joka tapauksessa hieman kauemmas. Onko näillä kaasugrilleillä muuten jotain suojaetäisyyksiä ylöspäin? Ohjeessa mainitaan että ei saa grillata minkään palavan materiaalin alapuolella mutta tuo terassin katto tuossa on ja en kyllä ajatellut siirrellä grilliä neljää porrasta alaspäin taivasalle joka kerta...
Meaterin tuelta tuli viesti kun kyselin:Reilu viikon aikana käyttänyt 3 kertaa mutta yksi jäänyt talteen. Muita ei löydy....näköjään tyhjennys käynyt....
Thank you for getting in touch,
We're really sorry that the previous cooks are not fully updated and correct at the moment, please be assured that your cooks are not lost, and our team are aware and actively working on fixing this.
Unfortunately we don't have an exact timeline for when a fix will be pushed out, but please be assured this will be resolved as soon as possible!
Kind regards,
Abdurahman
The MEATER Team
Ihan ok tarjous, mutta tuolla neekerimallin meaterilla ei mielestäni tee mitään grillauksessa, kun pitää käydä välillä grillin lähellä tarkistelemassa lämpötiloja.Joku kyseli Meaterin alennuksista.
Kyllä toi vanhakin toimii jos tökkää jonku vanhan puhelimen tai tabun siihen väliin tukiasemaks.Ihan ok tarjous, mutta tuolla neekerimallin meaterilla ei mielestäni tee mitään grillauksessa, kun pitää käydä välillä grillin lähellä tarkistelemassa lämpötiloja.
Meater+ kantama on helposti se 30-50m, jolloin voit vaikka sisällä valmistella muita ruokia ja saat ilmoitukset puhelimeen, miten paistokset etenee.
Lähes kaikki pellettigrillit ovat epäsuoria, joten ei tule paras mahdollinen pihvi. Weberin Smokefire on suora, sillä onnistunee hyvin pihvit, mutta ei ole omaa kokemusta. Itsellä on Traeger Timberline ja kesällä tuli tehtyä hampurilaisia, jotka onnistuu ihan hyvin, mutta searing tulee kuumasta ritilästä, ei suorasta säteilylämmöstä.Mites nuo pellettigrillit pelaa ihan tavan grillauksessa? Jos haluan jotkut peruspihvit ja kasvikset grillattua?
Vähän kiinnostais sellainen hommata, lähinnä tuon savustuksen takia, mut ois kiva tietää miten se muuten grillinä toimii?
Ei kyl mikään ongelma, ku on mulla ite tehty offset- grilli ja kaasugrilli.
Kyllä toi vanhakin toimii jos tökkää jonku vanhan puhelimen tai tabun siihen väliin tukiasemaks.
Ei vaan oikein toimi jos haluaa langattoman.Samalla rahalla saa inkbird mittarin neljällä anturilla ja toimii sinihammas hyvällä säteellä, vähemmän säätämistä
Ei vaan oikein toimi jos haluaa langattoman.
Mutta käsittääkseni siinä on langat anturin ja tukiaseman välissä?Sinihammas on langaton tekniikka
Kyllä. Esim. vartaassa pyörivään lihaan hitusen hankala laite.Mutta käsittääkseni siinä on langat anturin ja tukiaseman välissä?
Ainakin oma onnistui. Savu vaan loppui kesken välillä että piti 3 krt lisätä palikoita(omenapuuta) että riitti. Hyvältä näyttää kuitenkin sullakin!
Pari kinkkua olis offsetissä savustumassa. Jospa kerrankin sais kinkun maistumaan joltakin.
Kamadosta tuli tämmöinen ulos.
tässä vielä suoralinkkiOnkos kelläkään kokemusta täysrosreri kaasugrillistä ?
Mustang Pearl 4 Build-in -kaasugrilli, 4 poltinta + infrapunapoltin
Millainen tuo on käytettävyydeltään ?
Olisi ainakin speksit kohdallaan , jalustan voi sitten tehdä itse.
Ei meille tarvitse perustella, menikö tää läpi vaimolle?Käytiin eilen rautakaupassa ja ohimennen kävin grilliosastolla. Kauhea grillikuume tuli ja kyllä se on nyt niin, että Weberin 57:n kaveriksi tulee Traegerin pellettigrilli.
Olen niin kyllästynyt epäonnistuneisiin pitkiin vetoihin tuon viisseiskan kanssa, kun lämpötilan säätö ei juuri ikinä onnistu optimaalisesti ja savua savustuspuita käyttäessä on aina joko liikaa tai liian vähän. Yleensä liikaa. Uskoisin, että traeger ratkaisisi tuon ongelman, kun en varsinaisesti tykkää säätämisestä, vaan haluan tehdä ruokaa pihalla ja nauttia siitä.
Traeger siis hoitaisi pitkät vedot ja viisseiska pysyisi pihassa nopeita vetoja varten ja lisäksi jos tarvitsee pellettigrillin jälkeen vielä tehdä pinnat johonkin lihaan.
Sain perusteltua! Meni yllättävän kevyesti.Ei meille tarvitse perustella, menikö tää läpi vaimolle?
Vitsit sikseen, onhan tuo 57 yli kuuden tunnin hommiin aika säätöä. Edelleen nillittän tuosta savupuiden määrästä, 57 tai mikään muukaan vehje ei sitä savupuuta sinne grilliin itse laita. Savu tarttuu raakaan lihaan hyvin ja kaikki savustus parin ensimmäisen tunnin jälkeen on turhaa. Se miten saat savua liian vähän aikaiseksi kuulostaa kyllä erikoiselta?
Itselläni tulee tuota kitkerää sivuamakua tuntuu tulevan jos on vähänkään kosteita brikettejä. Itse tykkään tuosta JJ ja oikein sydämmestä ottaa kun jengi lisäilee brisket vetoihin erikseen savulastuja yli 10 tunnin ajan.Sain perusteltua! Meni yllättävän kevyesti.
Mutta tuo liian vähän savua lähinnä jos ei käytä savupuita ollenkaan. Yleensä jo yksi omenapuun palakin riittää siihen, että olen saanut lihoihin sellaisen pistävän savun maun, mikä jopa haisee koko kämpässä kun tuo läskin sisälle grillistä. Ei hyvä. Kävin kesällä JJ BBQ mestassa ja silloin tajusin, että tältä sen savustetun lihan pitää maistua. Välillä jopa joutui ihan hakea sitä makua sieltä, että onko tämä edes savustettu? Silloin on mielestäni oikea määrä savua. Ymmärtääkseni Traeger ei ainakaan liikaa sitä savun makua ruokaan puske.
Mulla on tullut aina ihan kuivillakin hiilillä. Se savu on vaan niin kamalan sakeaa ja jotenkin olen kyllästynyt tuohon säätämiseen ja epäonnistumisiin. Lihakin on nykyään niin kallista, että ei jaksaisi aina epäonnistua. Varmaan osaamattomuutta joo. Mutta ainakaan vielä reilu kahden vuoden ja ehkä kymmenien (tai jopa satojen?) youtube videoiden jälkeen en montaa kertaa ole pitkissä vedoissa onnistunut kunnolla ilman sivumakuja.Itselläni tulee tuota kitkerää sivuamakua tuntuu tulevan jos on vähänkään kosteita brikettejä. Itse tykkään tuosta JJ ja oikein sydämmestä ottaa kun jengi lisäilee brisket vetoihin erikseen savulastuja yli 10 tunnin ajan.
Se siniseen sävähtävä savu on taika, sitä kun saat aikaiseksi niin hyvä tulee. Usein onnistun siinä kun laitan lämmöt ja briketit melko kuumaksi tuon savun tuottamisen ajaksi. Toki tämä siis wsm, 57 vähän arpapeliä.Mulla on tullut aina ihan kuivillakin hiilillä. Se savu on vaan niin kamalan sakeaa ja jotenkin olen kyllästynyt tuohon säätämiseen ja epäonnistumisiin. Lihakin on nykyään niin kallista, että ei jaksaisi aina epäonnistua. Varmaan osaamattomuutta joo. Mutta ainakaan vielä reilu kahden vuoden ja ehkä kymmenien (tai jopa satojen?) youtube videoiden jälkeen en montaa kertaa ole pitkissä vedoissa onnistunut kunnolla ilman sivumakuja.
Nopeissa vedoissa esim hampurilaispihvit tuo viisseiska on todella mukava käyttää, mutta kyllä musta taitaa kevään mittaan tulla pellettimies.
Eihän kaikki pidä savun mausta. Ehkä se on vain siitä kiinni? Itsellänikin töykkää kaikki "tönkkösavustettu". Eihän siinä tuotteessa enää muu edes maistu.Mulla on tullut aina ihan kuivillakin hiilillä. Se savu on vaan niin kamalan sakeaa ja jotenkin olen kyllästynyt tuohon säätämiseen ja epäonnistumisiin. Lihakin on nykyään niin kallista, että ei jaksaisi aina epäonnistua. Varmaan osaamattomuutta joo. Mutta ainakaan vielä reilu kahden vuoden ja ehkä kymmenien (tai jopa satojen?) youtube videoiden jälkeen en montaa kertaa ole pitkissä vedoissa onnistunut kunnolla ilman sivumakuja.
Nopeissa vedoissa esim hampurilaispihvit tuo viisseiska on todella mukava käyttää, mutta kyllä musta taitaa kevään mittaan tulla pellettimies.
Voi se tämäkin olla. Mutta se keikka siellä JJ BBQ:ssa laittoi ajattelemaan. Ne oli kuitenkin ihan rehellisesti savustettuja tuotteita, mutta esimerkiksi brisketissä oli vain hyvin ohut savun maku ja sellaisesta tykkäänkin. Traegerilla monet valittaa liian miedosta savun mausta eli sopinee meille ainakin teoriassa. Mukana tulee myös helppous, mitä kaipaisi aika usein varsinkin talvella kun viisseiskan kanssa tusaa.Eihän kaikki pidä savun mausta. Ehkä se on vain siitä kiinni? Itsellänikin töykkää kaikki "tönkkösavustettu". Eihän siinä tuotteessa enää muu edes maistu.
Pelkät laadukkaat hiilet riittää itselleni usein. Kalalla eri asia.
Ethän ole laittanut lihoja liian nopeasti grilliin? Pelkillä hiilillä vetäessä pitää odotella, että savu muuttuu sankasta valkoisesta lähes näkymättömäksi siniseksi savuksi, aivan kuten @Juzzi tuossa edellä mainitsi. Sama pätee savustuspalojen kanssa, jos laitat palat hiilille ja heti perään lihat grilliin, niin aivan varmasti lihaan tulee kitkerä maku. Pitää odottaa että sankin savu hälvenee ja sitten vasta lihat grilliin.Mulla on tullut aina ihan kuivillakin hiilillä. Se savu on vaan niin kamalan sakeaa ja jotenkin olen kyllästynyt tuohon säätämiseen ja epäonnistumisiin. Lihakin on nykyään niin kallista, että ei jaksaisi aina epäonnistua. Varmaan osaamattomuutta joo. Mutta ainakaan vielä reilu kahden vuoden ja ehkä kymmenien (tai jopa satojen?) youtube videoiden jälkeen en montaa kertaa ole pitkissä vedoissa onnistunut kunnolla ilman sivumakuja.
Nopeissa vedoissa esim hampurilaispihvit tuo viisseiska on todella mukava käyttää, mutta kyllä musta taitaa kevään mittaan tulla pellettimies.
Todennäköisesti olen tehnyt kaikki nämä virheet. Monesti olen yrittänyt odotella, että savu muuttuu puhtaammaksi, mutta yleensä silloin savustuspuukin on jo palanut melkein loppuun.Ethän ole laittanut lihoja liian nopeasti grilliin? Pelkillä hiilillä vetäessä pitää odotella, että savu muuttuu sankasta valkoisesta lähes näkymättömäksi siniseksi savuksi, aivan kuten @Juzzi tuossa edellä mainitsi. Sama pätee savustuspalojen kanssa, jos laitat palat hiilille ja heti perään lihat grilliin, niin aivan varmasti lihaan tulee kitkerä maku. Pitää odottaa että sankin savu hälvenee ja sitten vasta lihat grilliin.
Hyvä kysymys, en ole koskaan snakella tehnyt mitään.Todennäköisesti olen tehnyt kaikki nämä virheet. Monesti olen yrittänyt odotella, että savu muuttuu puhtaammaksi, mutta yleensä silloin savustuspuukin on jo palanut melkein loppuun.
Mites sitten kun porukka käyttää esimerkiksi hyvin yleistä snake methodia, missä savupuut on aseteltu valmiiksi käärmeen päälle? Eihän siinäkään odotella, että savu muuttuu ”puhtaammaksi” vaan liha käytännössä on jo grillissä valmiina silloin kun savustuspuu syttyy ja alkaa tuottamaan sitä sakeaa savua.
Onkos tollanen mustangin offset georgia järkevä tollaseksi offset grilliksi vai onko jotain selkeästi parempaa tarjolla. Hintapuoli ei sinänsä ole ongelma vaikka maksaisikin vähän enemmän, mutta mitään jj's custon 3000€ laitetta en ole kuitenkaan hankkimassa. Grillailin kerrostaloasujana aina pallogrillillä hiilillä mutta se grilli oli suht entinen, kun muutettiin ja saatiin kämpän mukana perus kaasugrilli vähävaivaiseen grillailuun. Kaipaisin kuitenkin tollasta 2 in 1 hiilivehjettä, missä vois vetää suoraan tulipesän ritilällä paistopintaa pihveihin, mutta savustusoptiokin olisi.
Googlasin ton grillin ja jostain syystä sitä on kaikenmaailman elektroniikkaliikkeillä ja vpd:llä myynnissä . Täytyy perehtyä tuohonkin kuitenkin, aika samoissa hinnoissa liikkuu.