Auton pesu

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 096
Onko olemassa mitäään "pumppuvaahdotinta", johon saisi jonkinlaisen sähköisen ilmapumpun liittimen kiinni? Esimerkiksi polkupyörien / autonrenkaiden venttiiliin tulevan "venttiilin". Esimerkiksi tämmöisen:
Sama käynyt mielessä
Luulisi noiden pullojen ainevahvuudessa olevan sen verran pelivaraa, että kylmän viileästi poraa kylkeen tubeless-venttiilin mentävän reiän ja täyttää sitten sen avulla paineet kompuralla/pumpulla tms.

Esim. Tubeless venttiili TR413 4kpl
 
Liittynyt
20.04.2018
Viestejä
454
Auto on tallissa lähes aina, ehkä se auttaa pinnoitetta kestämään pidempään? Pesuaineena olen käyttänyt pinnoitteen tehneen ammattilaisen suosittelemaa Korrek Pro TFC Reloadia. Ainakin kyljet ja konepelti hylkivät vettä pesun jäljiltä.

Kunhan ehdin kauppaan, niin pitää tutustua noihin mainitsemiisi nesteisiin ja värkkeihin hieman tarkemmin.
Tuo pesuaine on jo itsessään pinnoittavaa tavaraa, joten varsinaisen kestopinnoitteen olemassaoloa ei tuota käyttämällä kyllä selvitä. Pesisin auton jollain "normaalilla" pesuaineella ja katsoisin sitten tilannetta uudestaan, ettei nyt turhaan lähde myllyttämään. Toki jos pinta on sen tarpeessa, niin eihän se hukkaan mene.
 
Liittynyt
02.05.2017
Viestejä
2 737
On se nyt kumma, kun jengi ei usko, että BH Autofoam on ihan hyvää esipesukamaa veteen lantrattuna ihan normi sumupullostakin. Mut jos haluaa rahaa käyttää niin kokeilkaa tätä


Tai köyhän miehen versio


Noi PT-sumutinpäät sitten aktiivikäytössä ei kovin pitkäikäisiä mutta hintaisekseen parhaita mitä on. Tai sit pitäis aina irrotella ja painaa Fairyvedet läpi, ettei tukkeudu erinäisistä aineksista. Mut pulloihin kiva kirjotella korrosol, auto-wheel, vesi, fairyvesi, 5 % surfex, 20 % surfex, 40 % surfex, jne.

Ja jos joku ihmettelee niin Fairy Original on ihan parasta/halvinta PPF-märkäteippailuun pintajännityksen poistajana. Eli annostus 1 tippa isoon sumupulloon. Sumutettavien (teippaajan kädet + teippi) ohjeessa lukee vesi, mut tippa Fairya rikkoo sen pintajännityksen ja pisarat tulee PPF:n alta pois abouttia sormin lääppimällä vs. kangaspinnoitetulla muovi yms. lastoilla hinkkaus. Ja voi myös pestä mahdollisen likahiukkasen tai sormenjäljen kalvon alta pois. Sit PPF-liukuaineet sikakalliita.

Lisäksi Fairy toimii myös oikein hyvin vahan ja rasvan yms. poistoon maali- tai lakkapinnan huokosista. 20 vuotta sitten oli ihan normia et ennen kerrostettavia vahauksia pestiin auto Fairylla -> kiillotus -> kiillotusainejämät pois Fairylla.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
14.01.2017
Viestejä
347
Onko olemassa mitäään "pumppuvaahdotinta", johon saisi jonkinlaisen sähköisen ilmapumpun liittimen kiinni? Esimerkiksi polkupyörien / autonrenkaiden venttiiliin tulevan "venttiilin". Esimerkiksi tämmöisen:


-Keissi on se, että käyn jynssäämässä romujani "teeseitse" -pesuloissa, joissa ei ole mahdollista liittää mitään omaa foam lancea. Ainoa mahdollisuus auton minkäänlaiseen vaahdotteluun on oma pumppupullo.
IK Foam Pro 2 + löytyy jo valmiina autonrenkaan venttiili.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
247 522
Viestejä
4 313 381
Jäsenet
72 074
Uusin jäsen
jyrks2000

Hinta.fi

Ylös Bottom