living_death
★ Still alive ™
- Liittynyt
- 15.11.2016
- Viestejä
- 7 568
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Tästä olin kirjoittanut itselleni talteen tällaisen reseptin ja sisälämpötila on se tärkein, ei lihan paino.Mitens lämmöt, ajat yms? Esim 1kg?
Mulla oli ennen princess xxl pönttömalli, nyt on toi linkkaamasi malli, käyttökokemuksia ei vielä paljoa ole.Onko kellään käytännön kokemusta mistään vastaavasta? Eniten mietityttää että kuinka ilma pääsee kiertämään jos laitteeseen latoo samaan aikaan kolme pellillistä tavaraa.
Ei ole kova ääni.Tuon piippauksen volyymi on lähes tasoa palohälytin. Onko Princessassa muuten sama juttu?
Se musta pintakin on lähtenyt osittain
Ainakin oman ton Tristarin kanssa, oli ollut hyvä ostaa myös kuulosuojamet. Ne piippaukset (jotka kestää muutaman sekunnin) on kyllä pientä verrattuna, sen tuulettimen HUMINAAN. + Joku 15 minuuttia. Huh huh. Lähinnä tulee entisistä kaupungin hommista tuttu, lehtipuhallin mieleen...Mites tämä vertautuu tohon prinsessaan?
Anna olla vaan ja kovaa ajoa.Philips airfryerin se korin pohjalevy, Käytetty vain pari kuukautta. Yritin puhdistaa käsin liottamalla hankamalla etc kaikki konstit Sit 2h astianpesukone kovin ohjelma. Ei mitään muutosta. Edelleen tämmöinen. En enää keksi mitään muuta ku antaa olla vaan
Philips airfryerin se korin pohjalevy, Käytetty vain pari kuukautta. Yritin puhdistaa käsin liottamalla hankamalla etc kaikki konstit Sit 2h astianpesukone kovin ohjelma. Ei mitään muutosta. Edelleen tämmöinen. En enää keksi mitään muuta ku antaa olla vaan
Täälläkin vanhemmissa viesteissä ainakin pari ihmistä oli tästä valitellut. Sillä juuri mietinkin, että saattaisi olla kyse jostain styroksin murusesta. Varmaankin jos ne saa kaikki ulos, niin mitään ongelmaa ei ole, mutta jos yksikin murunen sattuu jäämään jonnekin vastuksen taakse piiloon, niin saattaisi selittää hajun.En kyllä muista omasta prinsessasta lähteneen olleenkaan mitään tuoksua ensimmäisellä käyttökerralla, mutta jotkut ovat raportoineet siitä Facebook -ryhmissä.
Ennen ensimmäistä käyttöä pesin kaikki mukana tulleet hilppeet ja sitten kovaa käyttöä.
Onkos muuten kukaan tehny täällä kebua AF:lla?(villi veikkaus @living_death varmaan?*)Siis ihan jlihasta alkaen eikä kypsentäny valmiita pakasteita?
Onkos muuten kukaan tehny täällä kebua AF:lla?(villi veikkaus @living_death varmaan?*)Siis ihan jlihasta alkaen eikä kypsentäny valmiita pakasteita?
Mietin jos olisin nyt viikonloppuna tehny pitkästä aikaa ja oon käyttäny aikoinaan murosta saatua reseptiä:
800g naudanlihaa (10% nauta paras)
20ml (4tl tai 1rkl+tl) pirkan aromisuolaa (suolapitoisuus tällä 1.6%)
15ml(1rkl) mustapippuria
1tl cayennepippuria
1,5tl juustokuminaa
1tl paprikaa
1tl oregano
1 rkl sokeria
2rkl perunajauhoja
Vatkaa taikinasauvoilla jauhelihaa ainakin 10-15min, sekoita mausteet ja perunajauho tilkkaan vettä ja kaada sekaan ja jatka sekoitusta, muotoile massasta tiukka pötkö folion sisään. Töki folioon reikiä alle, että rasva valuu pois ja uuniin alimmaiseksi pelti jossa vettä niin rasva valuu siihen paistoritilältä. 3½h riittää 100-110C. Anna pötkön jäähtyä ja pistä puhtaaseen folioon, laita yöksi jääkaappiin. Leikkaa terävällä veitsellä tai juustohöylällä siivuja ja lämmitä uunissa/mikrossa ennen tarjoilua 225C 5min yläpellillä
Miten tuo paistoaika tai lämpötila pitäis laittaa kun käyttää AF?
*) En tarkottuna missään nimessä naljailuna, sie olet se tyyppi täällä mikä sai mut vihdoin ostaan tän laitteen pitkällisen harkinnan jälkeen, päivääkään ei ole ollu ostokrapulaa
ps. jostain syystä juuri tämä on se millä teen kebabit aina, oon kokeillu muutaman kerran muillakin ohjeilla esim. mättömestari, mutta tämä on mun makuun paras. Tuli nyt mieleen kun tuonne kokkauskuvia ketjuun postattiin hetki sitten kuva kebab annoksesta.
Tuli tehtyä kebabia. Mättömestarin ohjeella jotakuinkin. Tein omatekoiset lohkoperunat kaveriksi ja rehut + kolmenlaista kastiketta päälle. Eipä taas nälkäisenä tullut ihan valmiista annoksesta kuvaa, mutta tuossa höyläämisen jälkeen ennen pannulla ruskistamista ja lohkot + liha lautasella.
![]()
![]()
Upea resepti taas kuvineen kiitos. Mutta veneperunat, voidaanko sopia jatkossa, että lohkoperunat? En muista nähneeni edes lastenlistalla lisukkeena "veneperunaa", toki en asu pk-seudullaSikamaisen hyvää
Itse ruiskusuolattua tuoretta rasvatonta porsaan kinkkua ja kylmässä suola/väkiviinaetikkavedessä liotettuja veneperunoita.
TUORE RASVATON PORSAAN KINKKU (noin 1kg)
Valmistaminen:
1. Ruiskusuolaa kinkku vuorokautta ennen paistamista.
2. Ota liha tuntia ennen paistamista huoneenlämpöön ja valuta suurin osa suolavedestä pois.
3. Paista ensin toiselta puolelta 30 minuuttia, käännä liha ja aseta paistomittari lihan paksuimpaan ja viileimpään kohtaan.
4. Jatka paistamista 125°C asteessa, kunnes lihan sisälämpötila on noin 78°C astetta.
4. Lusikoi lopuksi mahdollisesti vuokaan kertynyttä nestettä lihan päälle ja anna lihan levähtää jonkin aikaa folion alla ennen tarjoilua.
• Koska liha oli rasvatonta, kaadoin sen päälle ruokaöljyä ja pyörätin lihakimpaletta vuossa ruokaöljyn kanssa.
• Lisukkeeksi valmistin kylmässä suola/väkiviinaetikkavedessä liotettuja veneperunoita, jotka kuivasin ja öljysin ennen paistamista.
• Perunat olivat airfryerissa 180°C asteessa 25 minuuttia.
![]()
Alla about samasta ideasta paljon parempi versio. Videon versiossa jauhismassan annetaan maustua yön yli jääkaapissa ja sen jälkeen pakastimeen. Kohmeisesta/jäätyneestä jauhispötkylästä vuollaan lastuja mitkä paistetaan paistinpannulla. Vastaus kysymykseen, en ole allaolevan reseptin testaamisen jälkeen tehnyt uunikebabia.
En ole kebua vielä tehnyt, mutta jos saan hyvän reseptin, niin aivan varmasti kokeilen![]()
Upea resepti taas kuvineen kiitos. Mutta veneperunat, voidaanko sopia jatkossa, että lohkoperunat? En muista nähneeni edes lastenlistalla lisukkeena "veneperunaa", toki en asu pk-seudullaKuori tai ei, lohkoperuna tuo on :=)
Lainaan häpeilemättä toisen postausta (toki kaikki kunnia Fleet Steetin demoni parturille [jos ei aukea katso leffa]) ja pohdin että mahdollisesti tätä voisi soveltaa myös air fryeriin (eikä "pannulla ruskistaen"):
Mie olen tän hommattua tehny selväksi itelle sen, että se minkä voi tehdä uunissa voi tehdä AF:ssa. Mikä tehdään pannulla tehdään pannulla. Toki täytyy nyt muistaa, että mie olen tän laitteen omistanu nyt ehkä 2kk ja todennäköisesti olen ihan väärässä, tässäkin asiassa
Enkä missään nimessä tätä viestiä meinaa v*ttuiluna sulle tai naljailua![]()
Eli jollekin (rasvattomalle?) paistiastialle kananmunat rikot ja laitat airfryeriin? Haussa helppoja tapoja valmistaa ruokaa, kotona tai vapaalla. Laite ollut tallissa avaamattomana jo 10kk.. vaikka ostin hyvän..Jos teillä on usein munaa aamiaispöydässä, ne kannattaa ehdottamasti kypsentää airfryerissa ja aloittaa kokeilu vaikka 130°C asteesta / 13 minuutista.
Ei tarvitse odottaa enää veden kiehumista kattilassa ja on turvallisempaa, kun kattila ei enää pääse unohtumaan liedelle ja airfryer stoppaa ohjelman säädettyjen minuuttien jälkeen.
Munakkaistakin tulee herkullisia, eikä tule sotkua liedelle paistinpannusta.
![]()
![]()
Silikoniset astiat toimii hyvin munakkaiden kanssa ja myös teflonpäällysteiset.Eli jollekin (rasvattomalle?) paistiastialle kananmunat rikot ja laitat airfryeriin? Haussa helppoja tapoja valmistaa ruokaa, kotona tai vapaalla. Laite ollut tallissa avaamattomana jo 10kk.. vaikka ostin hyvän..
Jotain helppoa ja nopeeta pitäis opella näillä tekee.
Yleensä syön jauheliha+makarooni, tai kanaa+makaroonia tms. helppoa..
Kuten tuossa yllä sanottu, airfryer on aivan kingi kananmunien "keittämisessä"
Itse käytän juuri tuota 130C/13 min. ja sillä saan puolikovia munia.
Mutta tuo todella riippuu paljon fryeristä.
Omanihan on täysi lelu ja tämän ketjun innostama pitänee pävittää pikkasen parempaan.
Täältä löytyy tuo OBH ja on 1-2 hengen seteille oikein passeli laitos. Raneista tulee kyllä parempia, kun kerran-pari käy ravistelemassa. Noin ½ kiloa enimmillään kerralla tehnyt tuossa isommassa laarissa ja toimivia on tullut. Pienemmässä tulee näppärästi nakit, Siipiweikkojen kanat, ym. kahdelle. Isommalle porukalle en välttämättä ostaisi, mutta meillä pelannut oikein hyvin.Täällä akuutti Airfryer kuume päällänsä pitäis saada tehtyä päätöksiä.
prinsessa lueskeltu paljon. Mutta paistuuko tuolla epätasaisesti jos useammalla levyllä yhtäaikaa paistaa? Onko tuo vaikea puhdistaa pohjalta esim siipien paiston jälkeen? Kaikki marinaati setti varmaan fiksuin pellillä paistaa. Saisko tällä myös nätisti kuivatettua lihaa?
Toisena vaihtoehtona vähän isompi obh nordica. Tämä ilmeisesti ihan passeli värkkinkans. Voiko tuollaisessa korissa paistaa esim ranskalaisia, isomman setin? Vai saako koria olla sekoittelemassa 1-3 kertaa?
Luin pari kertaa että lavuaarista ja sitten tuli naurukohtaus, sori mutta oli pakko kommentoida omaa lukihäiriötäTäältä löytyy tuo OBH ja on 1-2 hengen seteille oikein passeli laitos. Raneista tulee kyllä parempia, kun kerran-pari käy ravistelemassa. Noin ½ kiloa enimmillään kerralla tehnyt tuossa isommassa laarissa ja toimivia on tullut. Pienemmässä tulee näppärästi nakit, Siipiweikkojen kanat, ym. kahdelle. Isommalle porukalle en välttämättä ostaisi, mutta meillä pelannut oikein hyvin.
@living_death Isompaan koriin mahtu hyvin kaupasta tilattu kokonainen kana, kokoa en mittaillut, mutta normaalilta näytti ja herkulliselta maistui.![]()
Täällä akuutti Airfryer kuume päällänsä pitäis saada tehtyä päätöksiä.
prinsessa lueskeltu paljon. Mutta paistuuko tuolla epätasaisesti jos useammalla levyllä yhtäaikaa paistaa? Onko tuo vaikea puhdistaa pohjalta esim siipien paiston jälkeen? Kaikki marinaati setti varmaan fiksuin pellillä paistaa. Saisko tällä myös nätisti kuivatettua lihaa?
Toisena vaihtoehtona vähän isompi obh nordica. Tämä ilmeisesti ihan passeli värkkinkans. Voiko tuollaisessa korissa paistaa esim ranskalaisia, isomman setin? Vai saako koria olla sekoittelemassa 1-3 kertaa?
Itse olen tuutannut ruiskulla suolaa sisälle ja antanut olla yön yli jääkaapissa.Ei ole itsellä air fryeria, mutta ihan yleisesti sellainen neuvo, että kun valmistatte isompia lihapalasia, niin suolaus kyllä kannattaa tehdä edellisen yön yli. Jos juuri ennen valmistamista suolaa, niin se ei kerkeä imeytyä sinne lihan sisälle, on merkittävä ero lopputuloksessa tällä. Eli ihan vaan lihan pintaan hieroo sen suolan ja jättää jääkaappiin johonkin astiaan yön yli. Voi siihen toki muitakin mausteita lisätä samalla![]()
Itse olen tuutannut ruiskulla suolaa sisälle ja antanut olla yön yli jääkaapissa.
Omalla kohdalla pintasuolaus on harvemmin auttanut mihinkään muuhun. kuin siihen pintasuolaukseen.
En vielä ostanut. Jäin odottelemaan tuleeko hyviä Black Friday / cyber Monday tarjouksia. Näitä tuntuu olevan nyt ihan hyvin tarjouksessa.Päädyitkö jo johonkin?
Verkkokauppa.com:ssa olisi tälläinen 69€ cashbackin jälkeen, mutta tuo Princess olisi vain 20€ tyyriimpi. Plussaa Princesissä olisi tuo minimilämpö 40C kasvien/sienien kuivaukseen. Tuo Nordican 80C saattaa olla hieman liikaa myös kuivalihalle.
Tuote:
OBH Nordica Easy Fry Mega
Tarjoushinta:
99€ -30e
Normaalihinta: +100
Kauppa:vk.com
Voimassa:
Linkki:
![]()
OBH Nordica Easy Fry Mega -airfryer 7,5 L, ruostumaton teräs 179,00
Tilava airfryer kahdeksalla automaattiohjelmalla sekä helposti puhdistettavalla kypsennysastialla.www.verkkokauppa.com
- Mrmister
- Vastauksia: 28
- Osio: Ruoka- ja taloustarviketarjoukset