• TechBBS:n politiikka- ja yhteiskunta-alue (LUE ENSIN!)

    Politiikka- ja yhteiskunta-alue on TechBBS-keskustelufoorumilla ala-osio, joka on tarkoitettu poliittisten ja yhteiskunnallisten aiheiden sekä niiden ilmiöiden ja haasteiden käsittelyyn.

    Ohjeistus, säännöt ja rangaistukset koskevat vain tätä aluetta, muilla alueilla on käytössä TechBBS-foorumin tavalliset säännöt.

    Ylläpito valvoo, ohjeistaa ja moderoi keskustelua, mutta ensisijaisesti alueen keskustelijoiden pitäisi pyrkiä aktiivisesti ylläpitämään asiallista keskustelua ja myös selvittämään mahdollisesti syntyviä erimielisyyksiä ilman ylläpidon puuttumista keskusteluun.

YLE - yhteiskunnallinen asema

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja ollyz
  • Aloitettu Aloitettu
Vähän haiskahtaa jollekin false flag -kuviolle tuo Telegram-masinoijan keissi ja tyypillistä Yleä ettei paljon asiasta enää uutisoitu kun paljastui ettei kyseessä ollutkaan kalpeanaama pottunenä natsi.
 
Vähän haiskahtaa jollekin false flag -kuviolle tuo Telegram-masinoijan keissi ja tyypillistä Yleä ettei paljon asiasta enää uutisoitu kun paljastui ettei kyseessä ollutkaan kalpeanaama pottunenä natsi.
Siis Ylehän se nimenomaan oli, joka tämän kaverin ja hänen etnisen taustansa toi esille, tämä oli siis viimeistään 21.8.2024, tuli kuunneltua.
 
^Ylen MOT-toimituksen Veli-Pekka Hämäläinen kirjoitti omalla X-tilillään (ei siis Ylen sivuilla) tämän henkilön mamutaustasta 17. elokuuta:



Olisi kai ollut viisasta Yleltä kertoa tämä asia jo viikkoa aikaisemmin, kun Rimpiläisen artikkeli julkaistiin Ylen sivuilla. Nyt totuutta julkaistiin pala palalta ja isomman yleisön tietoon asia tuli, kun BBC tuli Suomeen juttukeikalle.
Miksi Yle toimi tällä tavalla? Tämä on hyvä kysymys.
 
Yle väittää, etenkin uskollisen soturinsa Rysky Riiheläisen suulla, että äärioikeisto käyttää tekoälyä ja UKK:ta omassa propagandassaan.
"Suomalaisille tutuilla kansallissymboleilla markkinoidaan äärioikeistolaista disinformaatiota, joka on tuotettu tekoälyllä.
Yle kävi läpi suomalaisen disinformaatiokampanjasivuston sisältöä. Sivusto käyttää sosiaalisen median eri alustoilla julkaistuissa videoissaan muun muassa tekoälyllä tuotettuja entisen presidentin Urho Kekkosen kuvia sekä Avara Luonto -luontodokumenttisarjan tyylistä kertojaääntä."

Minä törmäsin ensimmäisenä tähän, kun minulle annettiin osoite AI-UKK-videoon. Ei taida olla äärioikeistolaista propagandaa:



Siellä on myös hauskanpitoa toiselta laidalta:



Näitä videoita riittää. Eivätkö Yle ja Riiheläinen ymmärrä huumoria? Ilmeisesti eivät ymmärrä.

Yle kertoo: "Emme kerro sivuston nimeä sen sisältämän disinformaation takia."
Nyt sitten arvelemme ovatko kyseessä nuo videot, jotka mainitsin vai jotkut muut. Yle taas pimittää tietoa kuten teki tuossa edellä keskustellussa mamu-natsi-tapauksessa.
 
Viimeksi muokattu:

Statistiikka

Viestiketjuista
254 889
Viestejä
4 433 981
Jäsenet
73 426
Uusin jäsen
jususteri

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom