• TechBBS:n politiikka- ja yhteiskunta-alue (LUE ENSIN!)

    Politiikka- ja yhteiskunta-alue on TechBBS-keskustelufoorumilla ala-osio, joka on tarkoitettu poliittisten ja yhteiskunnallisten aiheiden sekä niiden ilmiöiden ja haasteiden käsittelyyn.

    Ohjeistus, säännöt ja rangaistukset koskevat vain tätä aluetta, muilla alueilla on käytössä TechBBS-foorumin tavalliset säännöt.

    Ylläpito valvoo, ohjeistaa ja moderoi keskustelua, mutta ensisijaisesti alueen keskustelijoiden pitäisi pyrkiä aktiivisesti ylläpitämään asiallista keskustelua ja myös selvittämään mahdollisesti syntyviä erimielisyyksiä ilman ylläpidon puuttumista keskusteluun.

USAn presidentinvaalit 2024

Liittynyt
08.04.2020
Viestejä
1 199
Niin.. kirjoitinhan että on ollut kritiikkiä vaalien jälkeen, muttei vaalien alla. Mistä ihmeestä sait käsityksen, että krittikkiä on ollut debatista.
Luultavasti siitä, että se olisi ollut relevanttia tämän keskustelun kannalta. Mutta, hyvä että FOX:ltä on sitä tullut.
 

Sceppe

Team Tokmanni - on kahisevaa
Tukijäsen
Liittynyt
13.12.2016
Viestejä
2 187
Luultavasti siitä, että se olisi ollut relevanttia tämän keskustelun kannalta. Mutta, hyvä että FOX:ltä on sitä tullut.
No oli tuokin relevanttia, kun otettiin esille, miten väitetysti puolueelliset uutistoimistot kritiikkiä esittävät.
 
Liittynyt
20.07.2019
Viestejä
2 616
Demokraattipuolueesta ja Bidenistä tulee mieleen kotoinen Kekkonen, jonka lähipiiri Keskusta-puolueen sisällä alkoi häikäilemättä hyväksikäyttää Kekkosta, kun miehen terveys alkoi heiketä. Lähipiiri edesauttoi omien tavoitteiden saavuttamista puhumalla Kekkosen suulla, että Kekkosen mielestä asia täytyy mennä näin. Asioita ratkottiin vastustajien kanssa Keskusta-puolueen sisällä ja muiden puolueiden kesken presidentin oletetuilla ja todellisilla mielipiteillä. Kekkosen terveysongelmia peiteltiin tietoisesti vääjäämättömään loppuun asti.

Bidenin tapauksessa kenellekään hänen kanssaan läheisissä tekemisessä olleelle ei pitäisi tulla yllätyksenä vanhan miehen kyvyttömyys hoitaa asioita ja pärjätä vaalikeskusteluissa. Tästäkin huolimatta Biden päästettiin presidenttikamppailussa loppukilpailuun asti.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
245 808
Viestejä
4 299 578
Jäsenet
71 705
Uusin jäsen
Myollnir

Hinta.fi

Ylös Bottom