Postaa kokkauskuvia

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja DonX
  • Aloitettu Aloitettu
Tekaisin pannulla Naanleipää muiden touhujen ohessa.
Valkosipulia, paprikoita ja chiliä paahdoin puoli tuntia uunissa.
Kypsensin samaan aikaan kattilassa 3 Rosamunda-pottua.
Loppuviikosta tehtyyn kasvisliemeen laitoin lisää hautumaan purjoa, paprikaa ja vähän sipulia toiseen kattilaan.
Kuorin paahtuneet valkosipulit.
Paprikat ja valkosipulit kattilassa olevan rehuliemen sekaan ja sauvavatkaimella hienommaksi.
Potutkin sekaan ja hienoksi.
Heitin sekaan klöntin Koskenlaskijaa ja purkillisen tuorejuustoa.
Mustapippuria piti hiukan rouhia sekaan ja merisuolaa sekaan.
Maut alkoi olemaan kohdillaan ja juustot aika lailla sulina jo, kuohukermaa sekaan ja kevyt kiehautus.
Hyvää tuli ja ihan täyttävääkin murskatun potun ansiosta ja leivän kera.

IMG_8460.JPG
IMG_8461.JPG
IMG_8462.JPG
IMG_8463.JPG
IMG_8464.JPG
IMG_8466.JPG
IMG_8467.JPG
IMG_8468.JPG
IMG_8469.JPG
 
Tekaisin pannulla Naanleipää muiden touhujen ohessa.
Valkosipulia, paprikoita ja chiliä paahdoin puoli tuntia uunissa.
Kypsensin samaan aikaan kattilassa 3 Rosamunda-pottua.
Loppuviikosta tehtyyn kasvisliemeen laitoin lisää hautumaan purjoa, paprikaa ja vähän sipulia toiseen kattilaan.
Kuorin paahtuneet valkosipulit.
Paprikat ja valkosipulit kattilassa olevan rehuliemen sekaan ja sauvavatkaimella hienommaksi.
Potutkin sekaan ja hienoksi.
Heitin sekaan klöntin Koskenlaskijaa ja purkillisen tuorejuustoa.
Mustapippuria piti hiukan rouhia sekaan ja merisuolaa sekaan.
Maut alkoi olemaan kohdillaan ja juustot aika lailla sulina jo, kuohukermaa sekaan ja kevyt kiehautus.
Hyvää tuli ja ihan täyttävääkin murskatun potun ansiosta ja leivän kera.

IMG_8460.JPG
IMG_8461.JPG
IMG_8462.JPG
IMG_8463.JPG
IMG_8464.JPG
IMG_8466.JPG
IMG_8467.JPG
IMG_8468.JPG
IMG_8469.JPG
Viittiitkö tohon naan leipään laittaa ohjeen? Näyttää suht hyvältä. Pirun rasvaselta., mutta hyvältä.
 
Vetäisin kyllä ihan lonkalta aineksia tuohon, mutta laitoin reilun puolisen purkkia kermaviiliä kulhoon, yleensä laitan turkkilaista jogurttia mutta se olikin loppu jääkaapista.
Vettä kuumensin kupissa ehkä puolitoista desiä.
Kuivahiivaa heitin sekaan vajaan pussillisen. Arvioisin ehkä grammoissa 6-8 grammaa.
Sokeria heitin kämmenen mitalla, eli ehkä pieni teelusikallinen.
Suolaa heitin samalla kämmenen mitalla, mutta ehkä hiukan reilummin, reilu teelusikallinen ehkä.
Jauhoja meni arviolta 6-8 desiä ja aloitin samalla vaivaamisen.
Mätkin taikinaa vaivaten käsin kunnes se irtoili kulhosta hyvin.
Nostatin taikinaa mikrossa reilun 25 minsaa (mikro tietysti pois päältä).
Sulatin vähän voita ja raastoin tuoretta valkosipulia voin sekaan, joskus olen murskannut paahdettuja kynsiä voin sekaan.
Kaulin taikinasta noita lättyjä ja heitin valurautapannulle ja toiselle pinnoitetulle pannulle paistumaan.
Pinnoitetulla pannulla tuli tänään parempia lopputuloksia.
Kun käänsin lätyn, voitelin samalla voivalkosipuliseoksella pannun päälle jäävää pintaa.
Kypsiin leipiin voitelin toisenkin paistopinnan voivalkosipuliseoksella.
Leivät ehti sopivasti tekeytyä lautasella kun soppakin valmistui.
Ja omasta mielestä noi leivät on parhaita kun ne on pari tuntia olleet paistumisen jälkeen.
 
Vetäisin kyllä ihan lonkalta aineksia tuohon, mutta laitoin reilun puolisen purkkia kermaviiliä kulhoon, yleensä laitan turkkilaista jogurttia mutta se olikin loppu jääkaapista.
Vettä kuumensin kupissa ehkä puolitoista desiä.
Kuivahiivaa heitin sekaan vajaan pussillisen. Arvioisin ehkä grammoissa 6-8 grammaa.
Sokeria heitin kämmenen mitalla, eli ehkä pieni teelusikallinen.
Suolaa heitin samalla kämmenen mitalla, mutta ehkä hiukan reilummin, reilu teelusikallinen ehkä.
Jauhoja meni arviolta 6-8 desiä ja aloitin samalla vaivaamisen.
Mätkin taikinaa vaivaten käsin kunnes se irtoili kulhosta hyvin.
Nostatin taikinaa mikrossa reilun 25 minsaa (mikro tietysti pois päältä).
Sulatin vähän voita ja raastoin tuoretta valkosipulia voin sekaan, joskus olen murskannut paahdettuja kynsiä voin sekaan.
Kaulin taikinasta noita lättyjä ja heitin valurautapannulle ja toiselle pinnoitetulle pannulle paistumaan.
Pinnoitetulla pannulla tuli tänään parempia lopputuloksia.
Kun käänsin lätyn, voitelin samalla voivalkosipuliseoksella pannun päälle jäävää pintaa.
Kypsiin leipiin voitelin toisenkin paistopinnan voivalkosipuliseoksella.
Leivät ehti sopivasti tekeytyä lautasella kun soppakin valmistui.
Ja omasta mielestä noi leivät on parhaita kun ne on pari tuntia olleet paistumisen jälkeen.
Kiitos. Sopivan epätarkka näin epätarkalle kokkailijalle.
Laitan testiin seuraavaks kun tyyppaan jotain missä tota leipää voi dipata safkan kanssa.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
271 544
Viestejä
4 695 812
Jäsenet
76 758
Uusin jäsen
leksasos

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom