- Liittynyt
- 17.04.2017
- Viestejä
- 33
Jestas sentään.
Milloin pääsee mökkeilemään
Venähti se seuraava mökkireissu melkein vuodella, mutta taas olisi mökkisafkoja väsätty:
Perjantai:
Meni myöhäksi ja väsättiin vain leikkelelautanen:
Leikkelelautanen: noin 10 eri leikkelettä, salamia ja kinkkua, viikunoita, viinirypäleitä, ilmakuivattua tomaattia, artisokkia, kapriksia, Dorado Naval Moral -juustoa, pecorino Romanoa ja omenapuusavucheddaria.
Lauantai brunssi:
Brunssileipä: Kananmuna, Ventricina Picante -salamia, sinappimajoneesia, tomaattia, salaatinversoja, punasipulia, sipsiä ja omenapuusavucheddaria, sämpylän välissä.
Lauantai päivällinen:
Voissa ruskistettua leipää ja hanhenmaksaa.
Pitkään oluessa kypsytettyjä rusakon koipia, porkkanaa ja palsternakkaa.
Ahvenfileitä voissa paistettuna, lähimetsän suppilovahveroista valmistettu kermakastike, fenkoli-appelsiinisalaatti ja täysjyväsinappivinaigrette.
Sous vide -kypsennettyä karitsankaretta, leivinuunipaahdetuista perunoista tehtyä perunamuusia, punaviini-puolukkakastiketta ja mustikalla värjättyä pikkelöityä retikkaa.
Vanilja-Galliano-maito-, puolukkahyydykkeistä ja omenamehusta stabiloidusta vaahdosta kasattu kerroshyydyke lähialueen puolukoilla ja omenilla.
Ja tässä vielä fiilistelykuva perunoiden ja rusakon valmistuksesta: