- Liittynyt
- 14.04.2022
- Viestejä
- 276
Aurinkoinen sää houkutteli grillaamaan. Tänään tein ruoaksi kana-kasvis-pitoja, joissa oli
Aluksi hiilikorit grillin reunoilla
Lopuksi hiilikorit enemmän vartaiden alla, jotta vartaat saivat edes vähän väriä.
![IMG-20240519-WA0024.jpg IMG-20240519-WA0024.jpg](https://bbs.io-tech.fi/data/attachments/1315/1315804-5e1ccfeb1a2d34b7397d21a536475eb5.jpg)
![IMG_20240519_153325.jpg IMG_20240519_153325.jpg](https://bbs.io-tech.fi/data/attachments/1315/1315802-42f0f31501f0ce1760225ea486937708.jpg)
- timjami-rosmariiniöljyssä marinoituja broilerin paistileikkeitä (kypsennetty vartaassa)
- kolmen väristä paprikaa, makeasipulia, punasipulia ja kesäkurpitsaa (kypsennetty vartaassa)
- grillipaahdettu uuden sadon kaali (kaali neljään osaan ja paahtaminen oikein kuumassa grillissä)
- tsatsikimukaelma (kurkkuraastetta, minttua, valkosipulia, persiljaa, ruohosipulia, turkkilaista jogurttia, majoneesia, suolaa ja pippuria)
Aluksi hiilikorit grillin reunoilla
Lopuksi hiilikorit enemmän vartaiden alla, jotta vartaat saivat edes vähän väriä.
![IMG-20240519-WA0024.jpg IMG-20240519-WA0024.jpg](https://bbs.io-tech.fi/data/attachments/1315/1315804-5e1ccfeb1a2d34b7397d21a536475eb5.jpg)
![IMG_20240519_153325.jpg IMG_20240519_153325.jpg](https://bbs.io-tech.fi/data/attachments/1315/1315802-42f0f31501f0ce1760225ea486937708.jpg)