Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Hyvännäköistä pitkoa.Pullaa pullaa, pikkupojat vaativat lähes joka toinen päivä pullaa, niin isi on oppinut leipomaan
Nyt mennyt muutama vklp ilman karssuja tai sipsiä, kun on pullaa ollut silloin tällöin.Hyvännäköistä pitkoa.
Meillä ei juuri tuosta samasta syystä leivota eikä osteta mitään leivonnaisia. Tulee muksujen syötyä herkkuja ihan riittävästi muutenkin.
Huudatin airfryerissa pankojauhoissa paneroituja possun leikkeleitä.
Tuolta löytyy resepti.Kauan? Kuumassa? Noita täytyy tehdä kyllä vielä joku päivä....
Vähän sitä luokkaa, että kaikki syödään mitä kaapista löytyy. Hävikki nolla, mutta oliko pakko kaikkea yhteen pataan laittaa?Tein tuossa joku aika sitten Viherahon klassisen herkkujen herkun niin laitetaas tännekin näytille. Siinä on ranuja, grillimakkaraa, kalapuikkoja, kananmunia, lihapyöryköitä, makarylliä, maksamakkaraa, pinaattiohukaisia, vähän riisiä ja mausteena pari lihaliemikuutiota, voita ja joku Poppamiehen kastike. Raaka-aineet ovat halvimpia mahdollisia tuotteita mitä löysin. Valmistusohje: laita kaikki ainekset, paitsi kananmunat, kylmään veteen ja käännä levy kuismalle. Kun vesi alkaa poreilemaan, käännä levy ykköselle tai kakkoselle ja hauduta tunti tai miksei kaksi. Kananmunat lisätään ihan lopuksi, että ne jäävät koostumukseltaan juokseviksi. Lopputulos oli juuri sitä mitä odotin: ei täysin oksettavaa, mutta ei hyvääkään ja suutuntuma oli vastenmielinen. Haju 3/5, maku 1/5.
Philipsin airfryer-sovelluksesta, toimii varmasti myös normaalilla uunilla:@Dargol Oisko antaa reseptiä?
Varmasti herkullista, mutta ilmeisesti tuo airfryer kypsennys tekee sen, että ulkonäkö ei kauheasti foccacciaa muistuta. Uupuu isot ilmataskut sisältä ja öljyisen kiiltelevä ja ruskistinut pinta. Tai sitten on joku light-respti, jossa ei oliiviöljyllä läträillä.Tein ensimmäistä kertaa elämässäni focaccia-leipää ja täytyy kyllä sanoa, että eipä ole parempaa leipää tullut suuhun laitettua. Rapea kuori ja niin ilmavan pehmeää sisältä
tää jätkä on kyllä nii mahoton tekee noita pitsoja perusta firma voin sanoo että asikkaita ois kotipitsoille. mä tilaisin heti muutamat.VAALIPIZZAA
Jääkaapissa yön yli sulaneet 250g ja 170g Pirkka Parhaat & Pizzanpaistajat pizzapalloista.
Kinkkua, tonnikalaa ja mozzarellaa.
Kinkkua, ananasta, mozzarellaa, valkosipulia ja sinihomejuustoa.
No ei ne niin ihmeellisiä ole, mutta nälkää saa aina siirrettyätää jätkä on kyllä nii mahoton tekee noita pitsoja perusta firma voin sanoo että asikkaita ois kotipitsoille. mä tilaisin heti muutamat.
onne !!!!!!!!!!!!!No ei ne niin ihmeellisiä ole, mutta nälkää saa aina siirrettyä
Pitäs päästä testaan niin osais sanoaNo ei ne niin ihmeellisiä ole, mutta nälkää saa aina siirrettyä
Makuja on monia mutta itselle tuo on liian raaka. Iljettää tuo alikypsän lihan koostumus suussa kun se on semmoista pehmeää löllyä ja maistuu liikaa verelle/metallile. Kyllä se kypsä pitää olla tai korkeintaan aavistuksen pinkki.
Näyttää herkulliselta annokselta, mutta en tiedä hämääkö kuva noin pahasti, kun ei tuo minusta mediumilta näytä. Medium rare korkeintaan jos ei rare.Pihvi onnistui täydelliseksi mediumiksi mikä on harvinaista ravintoloissa....kebupaikat ainakin
Hämää kyllä hieman. Ei ihan noin punainen mutta rare se ei ollut kuitenkaan. Katsotaan miten käy tänään kun tehdään uudestaan.... Ja joo makuja on moneen ja kunnioitan kaikkien mielipidettä. Tämä oli meidän makuun. Jopa vaimokin kehui joka tykkää kypsemmästä pihvistä.Näyttää herkulliselta annokselta, mutta en tiedä hämääkö kuva noin pahasti, kun ei tuo minusta mediumilta näytä. Medium rare korkeintaan jos ei rare.
Perunatkin näyttää hyville.
Onko heittää reseptiä tai paljonko tossa on käytetty mitäkin (paljonko jauhelihaa jne). Mulla on kauheita ongelmia saada oikeen kokoista lasagnea tehtyä. Aina joku loppuu kesken tai sitten tulee semmonen ykskerroksinen räpellys Jotenki vaikee hahmottaa määriä astian koon mukaan vaikka kuinka yrittää tehdä ohjeen mukaan.Viikonlopun kunniaksi puolen päivän projekti, eli lasagne alusta asti itse tehtynä. Lihana nautaa ja pekonia. Oli kyllä kaiken työn arvoista. Muksujen, itseni kuin vaimonkin mielestä mielettömän hyvää.
Alla resepti, minkä mukaan suunnilleen tein. En muista mistä tuon olen joskus ottanut talteen. Lisäsin tuonne pekonin eli laitoin possun jauhelihan tilalle.Onko heittää reseptiä