reilusti sipulia ja porkkanaa, ainakin puoli kiloa molempia
muutama chili ja 1-2 valkosipulia ( riippuen motivaatiosta niiden pilkkomiseen )
2 lihaliemikuutiota muutamaan desiin vettä, että saa kaksi mukillista lientä
700g naudan lauhelihaa
puoli litraa maitoa + paketti koskenlaskijaa kastikkeeksi
tomaattimurska
2desiä ruokakermaa
juustoraastetta ( ite laitan cheddaria )
mausteita oman maun mukaan vapaasti ja reilusti
kuullota sipulit voissa kattilassa, itse lisään sipuleihin paprikamaustetta niin saavat kivasti väriä, lisää hetken kuluttua porkkanat ja anna muhia hetki, lisää mukillinen lihalientä joukkoon kun alkaa tuntua, että pian ne palaa
hienonnetut valkosipulit ja chilit pannulle, hetken päästä lisää jauheliha
kun jauheliha on ruskistunut, kattilassa olevat sipulit ja porkkanat ovat muhineet sen varttitunnin ja ne voi laittaa pannulle muiden aineksien kaveriksi
lisää tomaattimurska, ruokakerma, toinen muki lihalientä ja vapaasti valittavat mausteet joukkoon ja anna muhia levyllä noin tunnin
"valkokastike" tehdään sulattamalla koskenlaskija maitoon kattilassa vispilällä hämmennellen
sitten ladotaan vuokaan, uunissa 40-45min 200c. seuraavana päivänä jääkaapista lämmitettynä entistä parempaa
