- Liittynyt
- 17.10.2016
- Viestejä
- 2 965
Hyvälle näyttää. Mitä laitoit pastan sisään ja tarjoilitko jonkun kastikkeen kera? Pitää noita joku kerta kokeilla.Perus juustopekoniburger hiilillä ja Traegerissä sitten ShotgunShell:sit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Hyvälle näyttää. Mitä laitoit pastan sisään ja tarjoilitko jonkun kastikkeen kera? Pitää noita joku kerta kokeilla.Perus juustopekoniburger hiilillä ja Traegerissä sitten ShotgunShell:sit
Tuohon tuli jauhelihaa (sikanauta), tuorejuustoa (paprikachili) ja juustoraastetta (Valio TexMex). ja tietty mausteita, tais nyt mennä Poppamiehen Burger-Rub. Pekonin päälle ennen savustamista sitten vielä vähän maustetta ja loppuglaseeraus (Poppamiehen SmokyHickoryBBQ:lla). Tärkein juttu on valmiita tuotoksia pitää jääkaapaissa väh 4 tuntia ennen kypsentämistä, niin pasta pehmenee. Osa syöjistä ei edes koko pastaa huomannut. Tarjosin evään jonkun kaupan valmismajoneesisalaatin kanssa.Hyvälle näyttää. Mitä laitoit pastan sisään ja tarjoilitko jonkun kastikkeen kera? Pitää noita joku kerta kokeilla.
Eli paistetaan reilusti naudan paistijauhelihaa, se kattilaan, lykätään riittävä määrä valmissoppaa purkista,
mutta ei riittävää märää vettä. Eli tehdään jotain muhenoksen ja keiton välistä.
Duunasin reseptin ruokaa valmistaessa itselleni talteen ja tätä ohjetta voisi varmaan soveltaa myös normiuunissa jos taloudesta ei löydy airfryeria.Millä spekseillä uunitit setin? Olisi possun niskaa kilon köntsä pakkasessa ja en jaksaisi tehdä pulled porkia toista kertaa putkeen niin voisi tehdä tuollaisen pataruoan tapaisen ensi viikonlopuksi
Spaghettia ja jauhelihakastiketta. Nam nam
Osa on spaghetissa ja loput jo vähän valunut alemmaksi. Ei ole hirveän paksua kastiketta.hmm missä se kastike on, kuvassahan on vaan spagettia, jauhelihaa ja ketsuppia
Ja siihen päälle vielä hieman piimää niin on ihme, jos ala narina kuulua.Hernekeittoa vääränä päivänä, mutta onneksi sitä jäi myös huomiseksi. Parit ruisleivät vielä päälle.
Tänään tonnikalaa pannulla.
Joo, näyttää enempi keitetyltä, kuin paistetulta. Hyvää oli varmasti silti, mut kyllähän kunnon paisto antaa lisää makua ja suutuntumaa, välittämättä kypsyysasteesta.Hyvältä näyttää. Sellainen vinkki, että tonnikala kannattaa paistaa kuten paistaisit naudanpihvinkin, eli nopeasti ja oikein kuumalla pannulla. Kuvan pihvi näyttäisi siltä, että on ollut liian kylmällä pannulla liian pitkän aikaa. Tonnikala kun kypsyy hetkessä eikä sitä tarvitse edes sisältä kypsäksi saadakaan. Vertaa esim.
Nää. Vähän jotain yrttiä, pippuria ja juustoa päälle, niin näyttää riittävän pirteältä.Ei huono, jotain väriä tuo ehkä kaipais, vaikka eriväripaprikaa sekaan?