Vaikka ketjun nimi on "Postaa kokkauskuvia" niin ajattelin osallistua tällä kertaa ilman kuvaa. Sen verran hyvin onnistui kokkailu tänään, että on pakko jakaa tämä riemu. Kotona tulee kyllä kokkailtua yhtä sun toista, mutta en ole aikaisemmin näitä postaillut. Vaimo on gluteeniton ja jostain syystä juniorin kanssa yks päivä ruvettiin puhumaan jalapeno poppereista, siitä se ajatus sitten lähti, mistä gluteenittomia versioita. Google avuksi ja kerralla löytyi kaksi reseptiä joka vaikutti hyvältä. Tätä pääasiassa noudatin, mutta toisesta nappasin muutaman vinkin
Best Ever Jalapeño Poppers Tuorejuustona käytin creme bonjour valkosipuli, raastejuustona emmental - mozzarella, korppujauhojen sekaan laitoin hieman itse tehtyä chili suolaa, jalapenot keitin jotta olisivat hieman pehmeämmät, jauhot tietenkin gluteenittomia, ohjeen kuivatus aikoja en jaksanut täysin odottaa ja pekonit paistoin ensin. Hitto vieköön, maku oli lähes kuin perus ravintolan tai kaupan versioissa. Ensin kyllä epäröin tuota reseptissä olevaa pekonia, mutta maun perusteella sitä taitaa olla eines versioissakin. Vaimo oli tyytyväinen kun ei ole n. 10 vuoteen voinut syödä popperseja kun ei mistään löydy gluteenittomia. Aikaahan noissa kyllä hetki meni, mutta kannatti. Suosittelen jos joku innostuu kokeilemaan, yllättävän helppoja oli tehdä. Ulkonäko oli lähes kuin tuossa resepti linkissä. Näitä tulemaan tekemään toistekin. Alas nämä huuhdottiin Vinho Verdellä, kuten ehkä tekstistä huomaa, Hick.