Oltiin tuossa jokunen viikonloppu parin kaverin kanssa mökkeilemässä. Ei ollut sähköliettä lainkaan, joten täytyi keskittyä tarkemmin kokkailuun. Sous vide oli kyllä mukana, joten helpotti toimintaa vähän.
Perjantain herkut:
Karitsan tartar Ullan pakarin junttakakolla.
Lohi-Hauki keitto, kermalla, smetanalla, rakuunalla, inkiväärillä ja vahvalla chilillä. Jonkinlainen mukaelma tai ainakin idea
Hard Kokilta.
Megrelian khachsapuri, ohje kurssilta Georgiasta, juustoina eestikaupasta jotain mikä oli lähimpänä sulgunia ja fetaa.
kerrosjälkiruoka, vaniljakerma, luumu, granaattiomena, kvittenilikööri, vaniljatuorejuusto, digestive keksi
Lauantai:
Aamupala:
Naudan sous vide paahtopaistileipä, gruyere juustolla, pikkelöidyllä punasipulilla, dijonmajoneesilla ja rucolan versolla.
Päivällinen:
Grillattu broccolini, burrata ja pistaasi.
Hevosenfile pihvit (sous vide + grilli), olutkastike (sous vide naudasta jääneestä liemestä), Hunajapikkelöity selleri, vaahterasiirappipikkelöity retikka, grillattut retikka (tää ei oikein toiminut, en suosittele), persimon, porkkana ja raitajuuri.
Vaniljajäätelö, sahrami-valkoviini-sokeriliemessä kypsennetty omenapäärynä.
Sunnuntai:
Mukaelma edellisen päivän leivästä, juusto vaihtui appenzelleriin ja leipä kakosta karpolo chiabattaan.