Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Pastaa jauhelihakastikkeella ja sopivalla poltteella.
Vähän kaikenlaisia. Grillausmauste, kuivattu jalapeno jne. Enimmäkseen tomaattimurskaa ja salsaa.Mitäs mausteita kastikkeessa
Grillikylkeä airfryerissa.
Kauanko sitä piti pitää ja missä lämmöissä?
Missä lämpötilassa vietti aikaa?
Meater 100-110,vasen kansi 125,oikea kansi 150....sisälämpö 53. 30min.Missä lämpötilassa vietti aikaa?
Minä teen herkkuluokan tomaattisoosin nuorisolle lihapullien kanssa ja kyllä ne silti laittaa vielä ketsuppiakin pulleroille Täytyy olla joku ihan pienenä opittu juttu.
Valitan 3 viikkoa vanhaan viestiin vastaamista ja kyselen samaa, kuin @Paskisti, eli kauan pidit ja missä lämpötilassa?
Näyttää vaan helpolta reseptiltä, jonka osaisin olla mokaamatta ja voin vaan unohtaa sinne, kunhan säädän asetukset oikein. Ja tuo näyttää todella hyvältä ja mehukkaalta.
Kuulostaa niin oudolta yhdistelmältä, että suorastaan tekee mieli kokeilla. Mutta mistä ihmeestä tuollainen tulee ensimmäisenä mieleen? Krapula-aamuna löytynyt kaapista vain kuivahtanutta puuroa ja ketsupilla voi tuunata kaiken maukkaaksi?Tuosta ketsupista. Aikoinaan yksi puolituttu keitti usein iltasella kaurapuuroa ja jätti sen siihen kuivumaan. Aamulla sitten leikkasi siitä siivuja ruisleipien päälle ja höysti tämän ketsupilla...
Joo, osa niistä jää ja osa katoaa aikaan. Serkkuni laittoi ketsuppia jopa keitetyn kananmunan päälle.
Toinen kummallinen on oregano. Sitä kulutetaan Suomessa varmaan maailamnennätystahtiin. Mahtaakohan edes ämeriikanhörhöt käyttää sitä joka paikkaan?
Itse teen marinarapitsaa ehkä kerran kolmessa vuodessa joten sitä varten ei kyllä tarvita kovin paljoa ;-D
Kolmas on lihaliemikuutio tms roska. Ällistyttävä "kaikki maistuu samalta" tuote, joita laitetaan jopa kaupallisissa syöttölöissä! Käsittämätöntä. ;-D
Vuohenjuusto-pestopasta
Vadelmavispipuuro
Tuli testattua sous vide + kaasutöhötin ulkofilepiffeille, ihan 4.5/5 kypsyys. Seuraavalla kerralla ehkä asteen verran lisää sirkulaattoriin (54.5 -> 55.5) ja pikkusen pidempään liekkiä. Nyt ekalla kerralla ei uskaltanut töhötellä pitkään kun pelkäsin että kypsyttää herkästi yli, mutta aika turvallisestihan tuolla näköjään saa pintaa tummentaa ilman että kypsyy muualta yli.
Siinä menee monella yöunet teräksiset paistinpannu-ketjussa kun tuolleen hapokkaita aineksia haudutetaan valurautapadassa Meillä haudutetaan myös paljon patoja ihan perinteisessä pinnoittamattomassa valurautapadassa eikä mitään ongelmia.Tänään on tullut tehtyä pizzataikina lauantaita varten, burgundinpata huomista varten, ja lounaaksi pasta carbonara.
...ja latasin auton akunkin talven varalle. Tiiä onko kauhean hyvässä hapessa, kun ollaan aika tyhjäksi ilmeisimmin pätkä-ajoillamme sen saaneet.
Burgundinpata on kyllä "burgundinpata" -kun ei ole herkkusieniä, ja liha possua, ja mukana myös tölkki tomaattia. Mutta muuten...
Karjalanpaisti on kyllä herkkua. Lapsuuden tuon ruoan parissa kasvanut. Mikään ei oo niin hyvää ku mummon tekemä karjalanpaisti ja karjalanpiirakat. Mut mitäs kerettiläisyyttä tuollainen lantun ja porkkanan lisääminen oikein on?Karjalanpaistia pitkän kaavan mukaan (uunissa noin 5h) Nautaa, possua, lanttua, sipulia ja porkkanaa. Pannulla käytetty ja mausteet päälle. Hyvää oli ja tuosta riittää pidemmäksikin aikaa.
Karjalanpaisti on kyllä herkkua. Lapsuuden tuon ruoan parissa kasvanut. Mikään ei oo niin hyvää ku mummon tekemä karjalanpaisti ja karjalanpiirakat. Mut mitäs kerettiläisyyttä tuollainen lantun ja porkkanan lisääminen oikein on?