Tuli tämän langan innoittamana ensimmäistä kertaa pariin vuoteen tehtyä pihville pinnat kaasupolttimella. Yllätyin positiivisesti miten hyvännäköinen setti tuli, MUTTA...
Luetellaan ensin mitä kuvista löytyy:
250 g Atria takuumurea naudan ulkofile, valmistettu sous videllä (54,5 C 80 min).
Lapin Puikula jauhoperunoita, sous vide.
Porkkanaa ja parsakaalia, sous vide.
Kuohukermaa jossa valkosipulia, pippuria ja jalopenokastiketta tehty kattilassa.
Normaalisti paistan pihviin vesikylvyn jälkeen pannulla minuutti per puoli täydellä teholla pinnat. Kun otan pihvin (pihvit) lepäämään, niin heitän sitten perunat ja muut kasvikset samalle pannulle muutamaksi minuutiksi ja lopuksi kuohukerman. Tämä pannulla lämmitys jäi tällä kertaa kokonaan kun tein kaasupolttimella nuo pinnat, ja...
... pakko sanoa että kyllä pannulla tehty pinta on parempi. Kaasupolttimella sinne tulee kohtia jossa pinta on suoranaisesti palanut ja makumaailmaltaan ensimmäisenä siitä tulee mieleen nuotiolla paistettu grillimakkara. Vaikka hyvää sekin on, niin ei ihan mitä haetaan tällaiselta hieman "fiinimmältä" lautaselta