Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Teoriassa joo, mutta testailin yhden kerran, enkä huomannut mitään olennaista eroa lopputuloksessa. Ei kannata viedä hifistelyä liian pitkälle.Teoriassa kyllä siitä kiertoilmasta on vain haittaa kun kuivattaa enemmän...
No ainakin pakastepizzat menee huolella kuivaksi kiertoilmalla, aika yksinkertaista fysiikkaa toi on, kiertoilma kuivattaa.Teoriassa joo, mutta testailin yhden kerran, enkä huomannut mitään olennaista eroa lopputuloksessa. Ei kannata viedä hifistelyä liian pitkälle.
Teoriassa kyllä siitä kiertoilmasta on vain haittaa kun kuivattaa enemmän...
No ainakin pakastepizzat menee huolella kuivaksi kiertoilmalla, aika yksinkertaista fysiikkaa toi on, kiertoilma kuivattaa.
Pyörittele ilmassa?Ehkä erikoinen huuto tyhjyyteen, mutta haluaisin oppia "avaamaan" taikinan pyörittämällä kunnolla ja tuntuu että aina vain tarttuu pöytään jauhoista huolimattaauttaiskohan tohon jos hommais jonku kivilevyn alle (pöydät perus puista pöytälevyä)
Eli jos jollain käytössä tollainen levy niin saa suositella![]()
Lopputuloksena lähes aina epämuodostunut kolmio, koska taikina "valahtaa" joistain kohdista, vaikka on koitettu pyöritellä hitaammin tai nopeammin. Pöydällä hahmottaisi omasta mielestä helpommin mistä pitää saada enemmän venytettyä.Pyörittele ilmassa?
En ole paras neuvomaan, mutta jauhoja saa käyttää TODELLA reilusti kun pöydällä pyörittelee. Yksi hyvä konsti millä saa venytettyä on rystystaktiikka, helpompaa kuin heittely. Mutta tosiaan en ole paras puhumaan mutta noilla saan itse parhaat tulokset.Ehkä erikoinen huuto tyhjyyteen, mutta haluaisin oppia "avaamaan" taikinan pyörittämällä kunnolla ja tuntuu että aina vain tarttuu pöytään jauhoista huolimattaauttaiskohan tohon jos hommais jonku kivilevyn alle (pöydät perus puista pöytälevyä)
Eli jos jollain käytössä tollainen levy niin saa suositella![]()
Mitä jauhoja käytät? Taitaa saapasmaakansa suosia mannasurimoita tuohon tarkoitukseen, isompi raekoko tuntuu toimivan tarkoituksessa paremmin. Varmaan tuo pinta vaikuttaa myös - itse työstänyt laminoidulla tasolla (ts. Muovi) sekä erillisellä öljytyllä puisella leivonta"pellillä" ja ylensä onnistuu pyöritys jos taikinan sitko kunnossa.Ehkä erikoinen huuto tyhjyyteen, mutta haluaisin oppia "avaamaan" taikinan pyörittämällä kunnolla ja tuntuu että aina vain tarttuu pöytään jauhoista huolimattaauttaiskohan tohon jos hommais jonku kivilevyn alle (pöydät perus puista pöytälevyä)
Eli jos jollain käytössä tollainen levy niin saa suositella![]()
Käytämme välttämättömiä evästeitä, jotta tämä sivusto toimisi, ja valinnaisia evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi.