Pizzan valmistus kotona, reseptit, tekniikat ja välineet

Kannattaa kuitenkin esilämmittää( aina) uuni( ja pitsakivi) kiertoilmalla(, pitsakiven tapauksessa lämmöt kaakossa ja grillivastuksilla höystettynä).
 
Teoriassa kyllä siitä kiertoilmasta on vain haittaa kun kuivattaa enemmän...
Teoriassa joo, mutta testailin yhden kerran, enkä huomannut mitään olennaista eroa lopputuloksessa. Ei kannata viedä hifistelyä liian pitkälle.
 
Teoriassa joo, mutta testailin yhden kerran, enkä huomannut mitään olennaista eroa lopputuloksessa. Ei kannata viedä hifistelyä liian pitkälle.
No ainakin pakastepizzat menee huolella kuivaksi kiertoilmalla, aika yksinkertaista fysiikkaa toi on, kiertoilma kuivattaa.
 
Teoriassa kyllä siitä kiertoilmasta on vain haittaa kun kuivattaa enemmän...

No ainakin pakastepizzat menee huolella kuivaksi kiertoilmalla, aika yksinkertaista fysiikkaa toi on, kiertoilma kuivattaa.

Vahva statement ottaen huomioon että perinteinen puilla toimiva pizzauuni on suunniteltu maksimoimaan ilmankierto eli on myös teknisesti kiertoilmauuni.

 
Oman makuun edelleen tulee paras pizza kiertoilmauunissa pizza teräksen kanssa, vaikka oikea pizzauunikin on ahkerassa käytössä. Lämmöt täysille ja 30-45min esilämmitys vähintään teräkselle. Pohja kannattaa tehdä korkeammalla hydraatiolla, niin ei kuiva.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
290 980
Viestejä
4 982 106
Jäsenet
79 865
Uusin jäsen
teknotortilla

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom