Nettitreffit + Tinder

Liittynyt
25.08.2024
Viestejä
15
Tietysti jos elämän tärkein asia on pillunsaaminen. Niin silloinhan niitä pillujuttufantasioitaan pitää spämmätä internet täyteen.

Kyllähän kuka tahansa nainen saa chadin, laatikkoleukakirurgin ja alfan panemaan koska vaan tinderistä. Mutta kuinka moni menee avioliittoon kuunnellen papin aamenet?
 
Liittynyt
22.12.2016
Viestejä
18 815
Kokonais- ja vapaa testo on ihan hyvällä tasolla, kiitos huolenpidosta. Ehkä jotkut vaan kasvavat aikuisiksi?
Onko siis niin, että asia on itseäsikin kuitenkin huolestuttanut kun olet arvoja mittauttanut?

Ja aikuiseksi kasvaminen siis tarkoittaa, että ryhdytään demiseksuaaleiksi? Vai niin.

Mä taas lähtisin siitä, että on täysin normaalia ja tervettä, että aikuisella miehellä on viriili sukupuolivietti.
 
Liittynyt
17.06.2022
Viestejä
456
Jos miehen itsetunto kaipaa parantamista, niin hän voi kokea että itsetunto paranee hetkeksi hivenen panemalla.

Mutta jos miehen itsetunto on about 10/10 niin kyllä se helposti demiseksuaalisuuteen lipsahtaa sitten. Eli mies ei silloin koe tarvetta parantaa itsetuntoaan paneskelemalla naaraita. Pikemminkin hän haluaa välttää sellaisten naaraiden jörnimisen joita hän ei arvosta ja kunnioita tarpeeksi. Koska haluaa välttää sen tunteen/kokemuksen että on pannut "omaa tasoaan alempana" olevaa naista. Eikö tämä johda vain terveisiin valintoihin: mies ei koe naisia objekteina siinä missä lapaset ja tennissukat, vaan ihmisinä. Hän ei käytä naisia egonsa buustaamiseen tai pönkittämiseen, koska hänellä ei ole tarvetta sellaiselle. Ja vain aidoille oikeasti upean naisihmisen kohtaamisille on kiinnostusta - ja tällöinhän se pannaanko vaiko eikö ei ole edes olennaista, samoin kuin jos elokuva on mestariteos niin se on mestariteos, ja sillä sisältääkö elokuva eroottisia kohtauksia ei ole väliä; minä katselen mieluummin Stalkeria ja Aguirrea kuin Ron Jeremyn 80-luvun helmiä.

Omaa tasoaan alemmaksi koettujen panemisenhan luulisi huonontavan itsetuntoa, ainakin hetkeksi. Itsetunto on paljon tärkeämpää kuin 5-10 sekuntia kestävä orgasmi. Minä en halua vapaaehtoisesti sabotoida itsetuntoani luopumalla 45 minuutiksi demiseksuaalisuudestani.

Pilvi Hämäläinen selitti Paula Norosen podcastissa (vai onko se heidän yhteinen, tiedä häntä ja mene ja tiedä) epäloogisesti, että Tinder ei sovi hänelle, koska hän on demiseksuaali. Eihän tuossa ole päätä eikä häntää!

Yhtä hyvin sen henkisen yhteyden voi muodostaa Tinderissä viestitellessään tai sen kautta sovituilla treffeillä. Kukaan ei pakota orgasmittelemaan ekalla tai tokallakaan tapaamisella. Sovellus on ulkonäkökeskeinen ja sen kautta sovitut tapaamiset pääpuolisesti fyysiseen yhteyteen suuntaavia. Mutta onhan siellä 3-4 % miehistäkin demiseksuaaleja eli Pilville sopivia, niistä vaan naaraamaan sellaista muutenkin sopivan kaltaista. Tinderissä sentään monella demiseksuaalilla lukee profiilissaan että demiseksuaali. Luulisi kaikkialta muualta olevan hitaampaa, hankalampaa, ja kalliimpaa mies-demiseksuaalin löytämisen.

Se on poika eikä aikuinen mies joka aina panee kun panettaa ja on naista tarjolla. Jos ei osaa torjua libidonsa kutsumusta niin kalpaten kävisi James Bondillekin ekan hunaja-ansan kohdalla. Se on vähän kuin aina syö karkkia ja vieläpä kaikki ne kun edessä on karkkipussi. Emotionaalisesti kypsä aikuinen mies osaa myös jättää syömättä, eli syö valikoiden ja harkiten eikä suinpäin ryntää oman falloksensa talutusnuorassa surmansuuhun ahmimaan.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
28.06.2017
Viestejä
3 770
Mä taas lähtisin siitä, että on täysin normaalia ja tervettä, että aikuisella miehellä on viriili sukupuolivietti.
Sun kommenttien perusteella demi- saatikka aseksuaali ei ole terve? Eli kaikki mitkä menee ohi sun kapeasta ”normaalista” on jotenkin epänormaalia.

Yleisellä tasolla miehet jotka vielä viisi-kuusikymppisenä metsästävät (epätoivoisesti) vaan uusia (nuoria) panoja, nämä ikuiset pleijerit, ovat lähinnä säälittäviä tapauksia. Ei pelkästään toiminnan takia vaan siksi että siellä on usein taustalla jokin trauma lapsuudesta. Näitä on ollut kaveripiirissä. Joillakin ovat aivot itsesuojelumielessä unohtaneet koko tapahtuman ja se on tullut esille vasta myöhemmin terapeutin istunnossa.

Yhdellä oli muistaakseni juopotteleva äiti vienyt lapsen rakkaan täysin terveen lemmikkikissan lopetettavaksi ilman että kertoi siitä lapselle tai antoi edes hyvästellä. Tästä sinänsä pienestä tapahtumasta tuli trauma joka sitten selitti myöhempää käytöstä naisten suhteen.

Korostan vielä että tämä ei liity Erkki suhun mitenkään mutta annoin vaan esimerkin mistä voi johtua.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
251 107
Viestejä
4 370 002
Jäsenet
72 743
Uusin jäsen
Elena

Hinta.fi

Ylös Bottom