Kuntosali, urheilu ja painonpudotus

Liittynyt
02.05.2017
Viestejä
2 759
Itselle toimii parhaiten ja tehokkaimmin nykyään e-juomat ja niistä 2 merkkiä. Toisena nocco. Ehdoton ykkönen on sitten celsius. Ei hitto kun tuommoisen celsius tölkin sisällön vetäisee sisuksiin niin lamput aukeaa ja puhetta alkaa tulla. Eikä jää sohvalla kasvattamaan juuria. Jotain merkillistä tuossa sisällössä on
... Placeboa / mielihyvän ts. maun tuoma lisäbuusti tjsp. Varmaan ihan sama vaikka Muumilimua jois.
 
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
4 356
Leikkauksessa epäkkään aivohermot katkes ja nyt kuntoutuksen takia ei voi mm. mitää bulkkia hetkeen toteuttaa vaan dieetillä eteenpäin. Viparit ja pystypunnerrukset menee lastenpainoilla ja mm. rintaliikkeet tehtävä laitteissa ettei olkapää tuu yhtää mukaan vapaalla tangolla.

Mietin ku tässä ollut nyt BAO one2one valmennuksessa, niin tuntuu, että vaikka dieettiä pusketaan, en koe saavani rahalle nyt sellaista vastinetta ku toivon. Mietin pitäskö tuosta taukoa. Alentaminen tuohon bao2one olisi n. 50€ pois kokonaishinnasta.

Noh, ilman treeniohjelmaa mä en tulisi jäämään, joten olisko täällä suositella jotain hyviä ohjelmapaketteja lähinnä kiristämisen suhteen ja/tai käsipainotteisia ohjelmia? Fysiikan suhteen kädet ja olkapäät laahaa, mutta olkapäitä en pysty nyt muuta kuin ylläpitää/kuntouttaa. Selkä on vahvin alue. Jalat/rinta ihan hyvällä mallilla kanssa.

Tälläne tuli vastaan missä olis moneen junaan vaihtoehtoja: VUODEN PARAS TREENIOHJELMA PAKETTI - Testoriginal
 
Liittynyt
02.05.2017
Viestejä
2 759
Ota joku henkilökohtainen valmennus Protrainer Markku Tikka / JTO / Timo Haikarainen / Athletica tms. muu kunnollinen, missä koutsitkin itte reenailleet ja jotain meriittejä.
 
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
4 356
^ Tuo BAO valmennus on ollut kyllä hyvä, mutta tuon epäkkään kuntoutuksen takia en saa nyt kaikkea irti mitä haluaisin, siksi ajattelin pitää vähä taukoa ja ostaa "valmis pakettei" halvemmalla joksikin aikaa.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
249 253
Viestejä
4 350 412
Jäsenet
72 385
Uusin jäsen
jemesu

Hinta.fi

Ylös Bottom