Grillit & grillaus

Ikean kansitelineellä menee 47 myös riittävästi :)

Ei ole oma kuva, mutta vastaava ollut. Tuohon päälle toinen ritilä ja sama setti.

IMG_1762.png
 
Telineellä tai roikottamalla menee tietysti enemmän, mutta vierekkäin ladottuna saa helpommin käsityksen kapasiteetista. Itelle riittänyt hyvin että menee 6-8 räkkiä spare ribsejä ilman mitään virittelyä.
 
Ostinpa Tomahawkkia, kun oli halvalla ja ei edes vanhene huomenna.. Viikonloppuna voisin laittaa grilliin..
1750790050000.png


Onko tähän vinkkejä? Olen syönyt Moo Moo Steak Housessa luullisen pihvin, joka oli raaka luun vierestä ja well done reunoilta. En halua toistaa tätä ikinä.. Sous vide ennen grilliä? Onko järkevää?

Tietenkin haluan mehukkaan pihvin, joka on kuitenkin kypsä. Ja grillistä ihanaa savun aromia.
 
Reverse sear grillissä (enemmän makua grillistä) tai sous viden kautta. Luullinen ulkofilepihvi.
 
Ostinpa Tomahawkkia, kun oli halvalla ja ei edes vanhene huomenna.. Viikonloppuna voisin laittaa grilliin..
1750790050000.png


Onko tähän vinkkejä? Olen syönyt Moo Moo Steak Housessa luullisen pihvin, joka oli raaka luun vierestä ja well done reunoilta. En halua toistaa tätä ikinä.. Sous vide ennen grilliä? Onko järkevää?

Tietenkin haluan mehukkaan pihvin, joka on kuitenkin kypsä. Ja grillistä ihanaa savun aromia.
Hemmetin hyvä tuollanen tomahawk. Ei tartte mitään sousvidea vaan hiukka matalammassa lämmössä epäsuoralla savun kera vajaa tunteroinen ja sitten pinta suoralla. Kypsyys tietty oman maun mukaan. Hitaasti kypsennettynä kypsyy tasaisesti eikä jää raakoja kohtia.

Tässä esim tunteroinen savua ja sitten suoralla pikkusen pintaa.

DSC_2715.JPG
DSC_2717.JPG
 
Amazonista tilasin pari vuotta sitten tuommoisen uuninkestävän leivonta-alustan ja -ritilän, niin puhdistus helpompaa. Käytän aina savustaessa.

Täyttyy siis kurkata, koska kovasti Traegerilta näyttää? Voisi luopua folio kerroksia rasvapellin päällä tekniikasta.

Edit: Meneehän siinä kymmenen sekuntia, kun yhden kerroksen nappaa pois tai joitain, kun laittaa uudet kerrokset :)
 
Täyttyy siis kurkata, koska kovasti Traegerilta näyttää? Voisi luopua folio kerroksia rasvapellin päällä tekniikasta.

Edit: Meneehän siinä kymmenen sekuntia, kun yhden kerroksen nappaa pois tai joitain, kun laittaa uudet kerrokset :)
Joo, Traeger tuo on.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
281 188
Viestejä
4 832 952
Jäsenet
78 208
Uusin jäsen
Jukii

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom