Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Hemmetin hyvä tuollanen tomahawk. Ei tartte mitään sousvidea vaan hiukka matalammassa lämmössä epäsuoralla savun kera vajaa tunteroinen ja sitten pinta suoralla. Kypsyys tietty oman maun mukaan. Hitaasti kypsennettynä kypsyy tasaisesti eikä jää raakoja kohtia.Ostinpa Tomahawkkia, kun oli halvalla ja ei edes vanhene huomenna.. Viikonloppuna voisin laittaa grilliin..
![]()
Onko tähän vinkkejä? Olen syönyt Moo Moo Steak Housessa luullisen pihvin, joka oli raaka luun vierestä ja well done reunoilta. En halua toistaa tätä ikinä.. Sous vide ennen grilliä? Onko järkevää?
Tietenkin haluan mehukkaan pihvin, joka on kuitenkin kypsä. Ja grillistä ihanaa savun aromia.