Grillit & grillaus

Minkä takia tuossa on vesisäiliö grillin seinän puolella? Eikös se originaalissa ole siinä suoran seinän vieressä eristämässä kuumaa ja kylmää aluetta toisistaan?
On se niin kuin sanot orggiksessa. Tosin ite en käytä sitä ollenkaan. Mahtuu snadisti enemmän hiiliä ja isompi pinta-ala suoralle grillaukselle.
 
Slow'n searin saatavuus tuntuu tosiaan olevan ongelma.
Kaverin pyynnöstä suunniteltiin oma näkemys aiheesta ja ensimmäiset 3 prototyyppiä tuli juuri valmiiksi.
Huomenna pitäis saada ensimmäisiä käyttökokemuksia.
Ei nyt kovin työläs itse valmistaa kun on pelit ja vehkeet käsillä, joku 2,5 tuntia kello eteni 3:n valmistuksessa.
20240823_201827.jpg
 
Itse nuo korit otin weberistä pois, en nähnyt niille mitään oikeaa käyttöä, olivat vain tiellä. Hiilet saa sinne minne haluaa ilmankin.
Itse kokkaan pääasiallisesti siinä keskiritilän päällä. Ruuanvalmistuksen jälkeen sen saa helposti mukaan ja pahimmat putsattua tiskialtaassa, jonka jälkeen tiskikoneeseen. Avot, taas on lähes uutuuden kiiltävä ritilä. Noi brikettikorit astuu kuvioon siinä, että kun ne laittaa vierekkäin, ne on just ton ritilän kokoisia. Tai jos sitten haluaakin epäsuoralla lämmöllä, ne voi laittaa laidoille ja keskiritilä on käytettävissä nyt epäsuoran lämmön kypsentämiseen.

Toinen oleellinen juttu noissa koreissa on se, että ne säästävät hiiliä. se määrä hiiliä, jonka isket koriin, leviäisi ilman koria laajemmalle aluelle grillin pohjalle. Siinä kun hetken palaisivat, niin kohta hiilien välissä alkaisi olla isompaa ja isompaa rakoa ja kunnon hiilloksesta en enää tietoakaan. Sen sijaan korissa, hiiltä on enemmän pystysuunnassa ja kun ne palavat tuhkaksi, pino painuu alemmas. Tämä saa aikaiseksi sen, että hiilet pysyvät kompaktimmassa nipussa, hiilet riittävän lähellä toisiaan ja hiillos kuumana siihen saakka kunnes brikettikorissa on varsin tyhjä.
Toivottavasti porukka saa kiinni tuosta mitä yllä yritän kuvailla....

Niin ja toi weberin paskasilppu mitä viime säkki oli, olisi kaikki mennyt suoraan grillin pohjaritilän läpi. Brikettikorien kanssa sentään aika iso osa jäi poltettavaksi.


Suosittelen hiilikorien tilalle Slow 'n Sear kopiota saksan Amazonista. Weberin omat hiilikorit heitin pois kun en tarvinnut enää. Paremmin saa tuolla epäsuoran alueen ja korkeemman sear alueen.

Vaikuttaa varteenotettavalta vaihtoehdolta. Toki isompi kuin weberin korit joilla sai niin hyvin katettua juuri keskialueen, mutta varmasti paljon parempi kuin ilman mitään. Sama pätee myös aiemmin mainittuun lankakoriin. Silläkin saa käytännössä rajattua grillauslueen puoleen.


PS. Tuli hankittua säkki biolan premium hiiliä, alta parikymppiä 50L säkki. Vielä en ole testannut, mutta paketin sisään olen katsunut. Ainakin ensi katsomalla ihan hyvän kokoista palaa.
 
Mielipiteitä Weberin Master Touch grilleistä? Mökillä on ollut jonkun remppamiehen itse tiilistä väsäämä grilli joka on elinkaarensa päässä. Tuon jälkeen vaatimukset eivät ole kovinkaan korkealla, mutta mielellään ottaisi laadukkaan.

Perheessä on paljon kasvissyöjiä, mut kanaa ja kalaa grillataan myös. Punaista lihaa ei oikeastaan mene ollenkaan, no ehkä joskus vierailla. Mietin ensin jotain Kamado tyylistä, mutta maasto on epätasaista ja sitä pitää siirtää aika pitkälle liiteriin viikonloppujen jälkeen. Lisäksi isommat kallistuu nopeasti ja jotenkin toi 57cm näyttää sopivalta.

Netraudassa näyttäisi olevan 5750 ja 5770 tarjouksessa. En tiedä kuinka tärkeä saranoitu kansi on (testatessa tuntui kivalta), mutta kalliimman ritilät näyttivät paljon paremmilta ja ne lisä-härpäkkeet vaikuttivat hyödyllisiltä jos esim. haluaisi tehdä täytettyä munakoisoa tms (jota haudutetaan pitkään).

Mielipiteitä? Kokemuksia?
 
Mielipiteitä Weberin Master Touch grilleistä? Mökillä on ollut jonkun remppamiehen itse tiilistä väsäämä grilli joka on elinkaarensa päässä. Tuon jälkeen vaatimukset eivät ole kovinkaan korkealla, mutta mielellään ottaisi laadukkaan.

Perheessä on paljon kasvissyöjiä, mut kanaa ja kalaa grillataan myös. Punaista lihaa ei oikeastaan mene ollenkaan, no ehkä joskus vierailla. Mietin ensin jotain Kamado tyylistä, mutta maasto on epätasaista ja sitä pitää siirtää aika pitkälle liiteriin viikonloppujen jälkeen. Lisäksi isommat kallistuu nopeasti ja jotenkin toi 57cm näyttää sopivalta.

Netraudassa näyttäisi olevan 5750 ja 5770 tarjouksessa. En tiedä kuinka tärkeä saranoitu kansi on (testatessa tuntui kivalta), mutta kalliimman ritilät näyttivät paljon paremmilta ja ne lisä-härpäkkeet vaikuttivat hyödyllisiltä jos esim. haluaisi tehdä täytettyä munakoisoa tms (jota haudutetaan pitkään).

Mielipiteitä? Kokemuksia?
Se on parempi ilman saranaa, ihan turha siitä maksaa.
 
Mielipiteitä Weberin Master Touch grilleistä? Mökillä on ollut jonkun remppamiehen itse tiilistä väsäämä grilli joka on elinkaarensa päässä. Tuon jälkeen vaatimukset eivät ole kovinkaan korkealla, mutta mielellään ottaisi laadukkaan.

Perheessä on paljon kasvissyöjiä, mut kanaa ja kalaa grillataan myös. Punaista lihaa ei oikeastaan mene ollenkaan, no ehkä joskus vierailla. Mietin ensin jotain Kamado tyylistä, mutta maasto on epätasaista ja sitä pitää siirtää aika pitkälle liiteriin viikonloppujen jälkeen. Lisäksi isommat kallistuu nopeasti ja jotenkin toi 57cm näyttää sopivalta.

Netraudassa näyttäisi olevan 5750 ja 5770 tarjouksessa. En tiedä kuinka tärkeä saranoitu kansi on (testatessa tuntui kivalta), mutta kalliimman ritilät näyttivät paljon paremmilta ja ne lisä-härpäkkeet vaikuttivat hyödyllisiltä jos esim. haluaisi tehdä täytettyä munakoisoa tms (jota haudutetaan pitkään).

Mielipiteitä? Kokemuksia?
Paras grilli. Saranallisen ottaisin nyt jos saisin valita.
 
Se on parempi ilman saranaa, ihan turha siitä maksaa.
Paras grilli. Saranallisen ottaisin nyt jos saisin valita.

Ilman saranaa, koska:
- saranallisessa isompi mahdollisuus valskaamiselle
- sarana voi rikkoontua
- siivotessa tai esim. kyrsää paistaessa saa kannen kokonaan pois
- irtokannen teline on yhtä näppärä kuin sarana
 
Ilman saranaa, koska:
- saranallisessa isompi mahdollisuus valskaamiselle
- sarana voi rikkoontua
- siivotessa tai esim. kyrsää paistaessa saa kannen kokonaan pois
- irtokannen teline on yhtä näppärä kuin sarana
Tämä tässä näin. Eipä tarvinnut aikoinaan, kun tuon ostin arpoa hetkeäkään noiden välillä. Oli vaan tuo saranaton niin paljon kätsymmän oloinen.
 
Se on parempi ilman saranaa, ihan turha siitä maksaa.
Jotenkin mä ajattelin että siinä maksetaan myös paremmasta ritilästä, siitä levystä joka jakaa lämmöt tasaisemmin ja härpäkkeestä jolla saa hiilet tiiviimmin jos haluaa joskus niiden kestävän pidempään?

Sarana tuntui kaupassa kivalta, mut en mä tosiaan siitä mitään satasta maksaisi. Jos se paksumpi ritilä kestää pari vuotta pidempään niin olisikin jo rahan arvoista… Ja siitä lämmönjakolevystä mainittiin, että on vähän kuin köyhän miehen kamado, eli ehkä jossain tilanteessa ihan kätevä?
 
Masterista on useita eri versioita erilaisella ritilällä etc. eli samat saa ilman saranaakin kyllä. En kyllä katsonut nyt kovin tarkkaan noita Netraudan versioita, en huomannut pikaisesti mitään eroa ritilöissä?

Mulla on saranaton versio enkä näe syytä maksaa saranasta.
 
Alkaa noita kaasuvehkeitä olemaan melkoisesti nurkissa ja melko rasittavaa veivaa paineensäätimen kanssa joka kerta kun vehjettä vaihtaa. Onko olemassa jotain "jakotukkeja" millä vois haaroittaa yhden kaasupullon letkun useampaan laitteeseen?
 
Jos et ole grilliyrittäjä, niin en näe mitään syytä muodostaa montaa eri kaasulinjaa. Harvoin edes sen yhden linjan kunnosta pidetään huolta ns kotikäytössä.

Ps: @Mikkos oliko sulla ennen avana silmälasipäinen "nörtti"?
 
Jos et ole grilliyrittäjä, niin en näe mitään syytä muodostaa montaa eri kaasulinjaa. Harvoin edes sen yhden linjan kunnosta pidetään huolta ns kotikäytössä.

Ps: @Mikkos oliko sulla ennen avana silmälasipäinen "nörtti"?
Jos haluan vaikka käyttää yhtäaikaa rengaspoltinta ja kaasukeitintä niin yhdellä pullolla ei pärjää.

Oli.
 
Masterista on useita eri versioita erilaisella ritilällä etc. eli samat saa ilman saranaakin kyllä. En kyllä katsonut nyt kovin tarkkaan noita Netraudan versioita, en huomannut pikaisesti mitään eroa ritilöissä?

Mulla on saranaton versio enkä näe syytä maksaa saranasta.
Aika vaikea noista on löytää mitään, mutta Weberin omien sivujen perusteella kalliimmassa on ”ruostumaton teräs” ja halvemmassa kromilla päällystetty.

Kävin viikonloppuna K-Raudassa ja siellä oli vähän eri mallit esillä, mutta kuitenkin molemmat ritilät nähtävillä. Niissä näytti olevan samat toiminnallisuudet (taittuva reuna, irrotettava keskusta), mut ruostumaton teräs paljon paksumpaa. Netissä sitä kehuttiin paljon kestävämmäksi, ja hinta tarvikkeina muutaman kympin enemmän.
 
Jos haluan vaikka käyttää yhtäaikaa rengaspoltinta ja kaasukeitintä niin yhdellä pullolla ei pärjää.

Oli.
Mä laittelin säätimen jäkeen letkuun ihan vaan t-haaran, niin pystyi käyttämään rengaspoltinta ja kaasugrilliä samaan aikaan, ei vaan oikeen normi säätimessä virtaama riitä molemmille.
Tarvis olla jakotukki minkä saa pullon päähän ennen säätimiä.

Nykyään mulla on joku 4-5komposiittipulloa, niin voi tarvittaessa laittaa joka vehkeelle oman.
 
Onkos kukaan joutunut vaihtamaan jousia kamadoon?

reilun vuoden ikäinen Evolve Econ itsellä ja kansi ei jaksa pysyä enää auki. Myyjän mielestä jouset menneet, kuulemma pari kappaletta tullut näitä vastaan..

Saan viim. ensi viikolla uudet jouset ja aloitin irroittelemaan vanhoja. Miten nuo ylhäältä irroitetaan kun ei mahdu tuon tangon läpi kulkemaan jousi edes vähän pakotettuna köyhillä työkaluilla? Joutuuko koko saranan purkamaan pois vai onko tähän jotain työkaluja olemassa että jousen vaihto onnistuu? Ohjeissa ei luonnollisesti mitään mainintaa.

Hieman olen skeptinen jousestako se johtuu mutta sitten sen näkee.
 
Onkos kukaan joutunut vaihtamaan jousia kamadoon?

reilun vuoden ikäinen Evolve Econ itsellä ja kansi ei jaksa pysyä enää auki. Myyjän mielestä jouset menneet, kuulemma pari kappaletta tullut näitä vastaan..

Saan viim. ensi viikolla uudet jouset ja aloitin irroittelemaan vanhoja. Miten nuo ylhäältä irroitetaan kun ei mahdu tuon tangon läpi kulkemaan jousi edes vähän pakotettuna köyhillä työkaluilla? Joutuuko koko saranan purkamaan pois vai onko tähän jotain työkaluja olemassa että jousen vaihto onnistuu? Ohjeissa ei luonnollisesti mitään mainintaa.

Hieman olen skeptinen jousestako se johtuu mutta sitten sen näkee.

Itselläni on Bastard kamado ja siinä huomannut että mutterit/ruuvit löystyy ajan saatossa ja kiristämällä ne kansi jaksaa taas pysyä ylhäällä.
 
Onkos kukaan joutunut vaihtamaan jousia kamadoon?

reilun vuoden ikäinen Evolve Econ itsellä ja kansi ei jaksa pysyä enää auki. Myyjän mielestä jouset menneet, kuulemma pari kappaletta tullut näitä vastaan..

Saan viim. ensi viikolla uudet jouset ja aloitin irroittelemaan vanhoja. Miten nuo ylhäältä irroitetaan kun ei mahdu tuon tangon läpi kulkemaan jousi edes vähän pakotettuna köyhillä työkaluilla? Joutuuko koko saranan purkamaan pois vai onko tähän jotain työkaluja olemassa että jousen vaihto onnistuu? Ohjeissa ei luonnollisesti mitään mainintaa.

Hieman olen skeptinen jousestako se johtuu mutta sitten sen näkee.

Kuvat niistä nykyisistä olisi aika jees, että muutkin kuin tuon mallin omistajat voisivat kommentoida.
 
Suosituksia edulliselle kaasugrillille? Tekeekö pöytämallisilla mitään?

Löytyy jo hiiligrilliä ja kunnon savustinta mutta joskus haluaa vain nopeasti pari makkaraa grillattuna.

Eli paljoa grillitilaa ei tarvitse olla, jos 4 makkaraa mahtuu niin 5/5.
 
Suosituksia edulliselle kaasugrillille? Tekeekö pöytämallisilla mitään?

Löytyy jo hiiligrilliä ja kunnon savustinta mutta joskus haluaa vain nopeasti pari makkaraa grillattuna.

Eli paljoa grillitilaa ei tarvitse olla, jos 4 makkaraa mahtuu niin 5/5.

Mites noilla spekseillä vaan pieni sähkögrilli?
Tai grillivastuksilla oleva uuni..

Enemmän kysymyksen mukaan vastaus, kyllä niillä tekee tuon.
 
Tarkoitus käyttää mökillä mihin ei tule sähköä kantaverkosta

Olin hieman epäselvä, lopun vastaus oli vastaus siihen kysymykseesi.

Ihan minkä vain kaasugrillin ostat, niin se hoitaa homman. Pöytämalli todennäköisesti pysyy paremmassa suojassa, niin kestääkin paremmin.
 
Olin hieman epäselvä, lopun vastaus oli vastaus siihen kysymykseesi.

Ihan minkä vain kaasugrillin ostat, niin se hoitaa homman. Pöytämalli todennäköisesti pysyy paremmassa suojassa, niin kestääkin paremmin.

No juuri kaikkein isoin virhe olisi "ostaa mikä tahansa kaasugrilli".. Ne halvimmat rimpulat ovat käyttökelvottomia parin vuoden päästä. Parissa vuodessa ihan ruosteessa ja mahdottomia pitää puhtaana.

Jos pieni grilli hakusessa, niin Weberin Q1000 -sarja on aika toimiva. Uutena nuo maksaa 300€ luokkaa, mutta käytettynä löytyy usein puoleen hintaan.

 
No juuri kaikkein isoin virhe olisi "ostaa mikä tahansa kaasugrilli".. Ne halvimmat rimpulat ovat käyttökelvottomia parin vuoden päästä. Parissa vuodessa ihan ruosteessa ja mahdottomia pitää puhtaana.

Jos pieni grilli hakusessa, niin Weberin Q1000 -sarja on aika toimiva. Uutena nuo maksaa 300€ luokkaa, mutta käytettynä löytyy usein puoleen hintaan.


Pöytämalli on käsitykseni mukaan lähes aina sateen saavuttamattomissa. Tuo Weber vaikuttaa kovasti olevan sähkögrilli.
 
Pöytämalli on käsitykseni mukaan lähes aina sateen saavuttamattomissa. Tuo Weber vaikuttaa kovasti olevan sähkögrilli.

Joo. Pahoittelut. Tuo Weber Q1400 on sähkögrilli eli suosittelen Q1200 mallia, joka on kaasugrilli.

Ja nuo halvat grillit kyllä ruostuvat ja ovat mahdottomia pitää puhtaana vaikka ne olisivatkin koko ajan sateelta suojassa.
 
Joo. Pahoittelut. Tuo Weber Q1400 on sähkögrilli eli suosittelen Q1200 mallia, joka on kaasugrilli.

Ja nuo halvat grillit kyllä ruostuvat ja ovat mahdottomia pitää puhtaana vaikka ne olisivatkin koko ajan sateelta suojassa.

Olet ihan oikeassa. Halpaa haettiin, mutta vuosien saatossa jää paremmalla kyllä voitolle.
 
Suosituksia edulliselle kaasugrillille? Tekeekö pöytämallisilla mitään?

joskus haluaa vain nopeasti pari makkaraa grillattuna.
Ehkä Weber Go-anywhere kaasuversio ?
Toisaalta, ei minn mielestä hiiligrilaus niin kauaa kestä: Kun laitan hiilet piippusytyttimeen (se pienempi versio), niin kymmenen minuutin kuluttua ne voi kaataa ja alkaa grillaamaan. Tämä siis nopeilla hiilillä (grillisti, weber, marienburg). Toki meneehän piippusytyttimen täyttöön ja hiilien esille otoon yös jokunen minuutti.

Mainittakoon muuten, että ostamani biolan ravintolahiilet ovat kyllä isoa palaa. Tuohon pienempään piippusytyttimeen pitää erikseen valikoida niitä pienempiä paloja, kun muutoin olisi parista kolmesta kalikasta täynnä...
 
Mainittakoon muuten, että ostamani biolan ravintolahiilet ovat kyllä isoa palaa. Tuohon pienempään piippusytyttimeen pitää erikseen valikoida niitä pienempiä paloja, kun muutoin olisi parista kolmesta kalikasta täynnä...

Palavatko pitkään, voiko sammuttamisen jälkeen sytyttää uudestaan?
Säästötalo Latvalalta saapi taas hyvää quebrachoa 20€ 10kg, myyvät grillituotteet taas pois tilaa viemästä.
 
Palavatko pitkään, voiko sammuttamisen jälkeen sytyttää uudestaan?
Säästötalo Latvalalta saapi taas hyvää quebrachoa 20€ 10kg, myyvät grillituotteet taas pois tilaa viemästä.

Näyttää olevan ihan perus lehtipuuhiiliä, mutta isompia palasia.

Taitaa tuo 20€/kg olla ihan normaali hinta?
Tuohon hintaan kaikenmaailman säästötaloissa on tainnut olla, kun jättää Black Ranchit ja Pitmasterit sun muut brändit pois.
 
Näyttää olevan ihan perus lehtipuuhiiliä, mutta isompia palasia.

Taitaa tuo 20€/kg olla ihan normaali hinta?
Tuohon hintaan kaikenmaailman säästötaloissa on tainnut olla, kun jättää Black Ranchit ja Pitmasterit sun muut brändit pois.

Niin joo ne on lehtipuuta, eivät sitten ihan niin kauaa lämpöä luovuta kuin kovapuu.
Laadukkaat kovapuu hiilet (quebracho, longan, marabu jne) ollu pääosin noin 25€/10kg säkki.
 
Palavatko pitkään, voiko sammuttamisen jälkeen sytyttää uudestaan?
Palaa anout vastaavasti kuin weberi (ne muutamat isot palat jota weberin pussiin sattuu tulemaan).
voi sytyttää uudelleen. Grillasin kanan paistileikkeitä 500g) epäsuorasti, kahteen brikettikoriin hiilet. Seuraavalla kerralla jämistä tuli yksi brikettikorillinen, joilla paistoin kanaleikkeet (4 kpl).

semmonen kolmasosa pussi mennyt ja pelkkää isoa palaa näkyy.
 
Mielipiteitä Weberin Master Touch grilleistä? Mökillä on ollut jonkun remppamiehen itse tiilistä väsäämä grilli joka on elinkaarensa päässä. Tuon jälkeen vaatimukset eivät ole kovinkaan korkealla, mutta mielellään ottaisi laadukkaan.

Perheessä on paljon kasvissyöjiä, mut kanaa ja kalaa grillataan myös. Punaista lihaa ei oikeastaan mene ollenkaan, no ehkä joskus vierailla. Mietin ensin jotain Kamado tyylistä, mutta maasto on epätasaista ja sitä pitää siirtää aika pitkälle liiteriin viikonloppujen jälkeen. Lisäksi isommat kallistuu nopeasti ja jotenkin toi 57cm näyttää sopivalta.

Netraudassa näyttäisi olevan 5750 ja 5770 tarjouksessa. En tiedä kuinka tärkeä saranoitu kansi on (testatessa tuntui kivalta), mutta kalliimman ritilät näyttivät paljon paremmilta ja ne lisä-härpäkkeet vaikuttivat hyödyllisiltä jos esim. haluaisi tehdä täytettyä munakoisoa tms (jota haudutetaan pitkään).

Mielipiteitä? Kokemuksia?
No tilasin tuon edullisemman, jää varmaan laatikkoon odottamaan kevättä. Jos nyt syksyllä löytyy tarvikkeita tarjouksesta mitä kannattaa ostaa? Vanha grilli oli jonkun itse tiiliskivistä tekemä eikä siihen ollut mitään…

- Piippusytytin
- Suojakangas
- Puhdistusharja
Muuta?
 
No tilasin tuon edullisemman, jää varmaan laatikkoon odottamaan kevättä. Jos nyt syksyllä löytyy tarvikkeita tarjouksesta mitä kannattaa ostaa? Vanha grilli oli jonkun itse tiiliskivistä tekemä eikä siihen ollut mitään…

- Piippusytytin
- Suojakangas
- Puhdistusharja
Muuta?
Välinekoukku.
Sen saa niistä kiinnikkeistä ripustettua siihen kannen telineeseen, tongilla vähän painaa kokoon niin pysyy hyvin tiiviisti siinä.

Sileä valurautaparila smash burgereiden tekoon.
 
No tilasin tuon edullisemman, jää varmaan laatikkoon odottamaan kevättä. Jos nyt syksyllä löytyy tarvikkeita tarjouksesta mitä kannattaa ostaa? Vanha grilli oli jonkun itse tiiliskivistä tekemä eikä siihen ollut mitään…

- Piippusytytin
- Suojakangas
- Puhdistusharja
Muuta?
Tolle suositus. Ostin vuosi sitten tarjouksesta,kun smasheista innostuin.
 
No tilasin tuon edullisemman, jää varmaan laatikkoon odottamaan kevättä. Jos nyt syksyllä löytyy tarvikkeita tarjouksesta mitä kannattaa ostaa? Vanha grilli oli jonkun itse tiiliskivistä tekemä eikä siihen ollut mitään…

- Piippusytytin
- Suojakangas
- Puhdistusharja
Muuta?
Paistolämpömittari, grillaushanskat, kunnon pihdit
 
Coop lageria ainakin kaksi keissiä, sitä on mukava juoda samalla kun on vähän prosenttia niin ei nouse hattuun ja ruokapöydässä jo seipäässä

Miks tuhlais rahansa köyhimpään makuun?

Tarvikkeista, suosittelut inkbird mittarille, tarkempi malli löytynee jokunen sivu taaksepäin haulla :)
 
Suosituksia heitelty niin itsellä on toiminut hyvin Inkbirdin tökittävä mittari: Inkbird ITH-1P
Oon käytellyt tuota kyl vähän kaikessa muussakin kuin grillauksessa.

Wingsit pallolla teen nykyään aina köyhän miehen vortexilla: Ikean viiden euron vortex sekä wingsien teko - BBQ blogi

Omat suositukset myös weberin iso piippusytytin ja weberin kolmionmallinen metalliharja, Ei ole irronnut siitä piikkejä.

Loppujaan ihan kauheita kamoja ei tartte. Itse en suojaakaan ole käyttänyt nyt hetkeen ja siellä tuo Weberin 57 hyvin tyytyväisenä odottaa seuraavaa grillausta.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
284 189
Viestejä
4 881 166
Jäsenet
78 775
Uusin jäsen
evelelle

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom