Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Mitä jos jättisit vaan kommentoinnin pois topikista jos se on tän tasosta nollasisältöpostausta ja viittaan myös tohon coop lager vihjaukseen.kattokaa meillä on miljonääri täällä
Ei taida äkkiseltään tulla mieleen yhtään muuta mestaa kuin jotkut wotkinsit yms, joiden brisketit on kyllä laadullisesti niin ankeita, että ihan turha edes ostaa. Paremman pään K-ketjun myymälöissä tarjonta on kyllä ollut suht hyvää, joten niistä pirauttelemalla voisi saada infoa onko saatavuutta ja milloin mahdollisesti tulee. Ainakin mankkaan suppari joka osuu työmatkoille on ollut valikoimaltaan aika hyvä ja samaten jos järvenpää on yhtään holleilla niin cittari sieltä.Saako pk-seudulla jostain säännöllisesti briskettiä ilman tilaamista?
Saako pk-seudulla jostain säännöllisesti briskettiä ilman tilaamista?
Ei taida yksityishenkilöille myydä?Valio Aimo
Ei taida yksityishenkilöille myydä?
Meillä ihan paikallisen Prisman lihatiskiltä saa tilata erikoisempia osia aina suolesta silavaan saakka. Kannattaa ainkin kysellä.Saako pk-seudulla jostain säännöllisesti briskettiä ilman tilaamista?
Mitä jos jättisit vaan kommentoinnin pois topikista jos se on tän tasosta nollasisältöpostaustaBTW ei tarvi olla miljonääri, että on varaa ottaa grillauksen ohessa vähän parempaakin bisseä. Itse esimerkiksi oon tykästynyt rasvasen slow and low ruuan kanssa tuhdeista neipoista. Sopii jotenkin tosi hyvin yhteen.
Ok. Sivustolta sain sen kuvan, että ostamiaeen tarttee tukkukortin ja sen saadakseen tarttee y-tunnuksen.Taitaapi myydä
Jossei nyt ihan lähiaikoina ole muuttunut takaisin pre-korona aikaan.
Ok. Sivustolta sain sen kuvan, että ostamiaeen tarttee tukkukortin ja sen saadakseen tarttee y-tunnuksen.
Kannattaa varmaan quotata mun koko postaus, jos haluaa arvostella nollasisällöksi. Ei tarvi antaa kritiikin mennä ihon alle. Jos kanssakeskustelija antaa palautetta täysin aiheesta, niin järkevää on silloin vähän tsekata, että oliko aiheellista eikä ainakaan jatkaa. Ja jottei mene omalta osaltani vaan suunsoitoksi.Mitä jos jättisit vaan kommentoinnin pois topikista jos se on tän tasosta nollasisältöpostausta
Valion toi tukku on tosiaan nykyyään auki ilman tukkukorttiakin, mutta noissa briskettihommissa kannattaa kyllä painottaa myös laatua eli kannattaa hyvin tarkkaan perehtyä millaista siellä on saatavilla. Esimerkiksi wotkinsilla oli sellasta ohutta suht rasvatonta kotimaista lihaa ja sain sitten cittarista toki kalliimmalla kilohinnalla kunnon jenkkihärkää kunnon marmorilla. Sen verran monta tuntia kuitenkin uhrataan tollasen kokkaukseen, niin kannattaa huolehtia että lopputulos on priimaa!Ok. Sivustolta sain sen kuvan, että ostamiaeen tarttee tukkukortin ja sen saadakseen tarttee y-tunnuksen.
Palautteesi ei ollut aiheellista.Kannattaa varmaan quotata mun koko postaus, jos haluaa arvostella nollasisällöksi. Ei tarvi antaa kritiikin mennä ihon alle. Jos kanssakeskustelija antaa palautetta täysin aiheesta, niin järkevää on silloin vähän tsekata, että oliko aiheellista eikä ainakaan jatkaa. Ja jottei mene omalta osaltani vaan suunsoitoksi.
Taitaapi myydä
Jossei nyt ihan lähiaikoina ole muuttunut takaisin pre-korona aikaan.
Lopettakaas sitten se nollapostailu ja metakeskustelu ja keskittykää ketjun aiheeseen, kiitos.Palautteesi ei ollut aiheellista.
Hyvä! Tilaamalla se varmasti onnistuu useammassakin kaupassa mutta kiva kuulla että sitä löytyy tilaamattakin.Myyvät kyllä, just pari viikkoa sitten käytiin.
Myös jumbon citymarketissa on ollut ainakin koko tämän vuoden briskettiä hyllyssä, useimmiten vielä useammalta eri tuottajalta.
Slow'n sear:No tilasin tuon edullisemman, jää varmaan laatikkoon odottamaan kevättä. Jos nyt syksyllä löytyy tarvikkeita tarjouksesta mitä kannattaa ostaa? Vanha grilli oli jonkun itse tiiliskivistä tekemä eikä siihen ollut mitään…
- Piippusytytin
- Suojakangas
- Puhdistusharja
Muuta?
Minkä kokoinen kamado ja mistä hommasit hiilikorin?
Itsellä aina tabletti yhdistettynä tikkuun ja näyttö päällä. Ei mitään ongelmaa tarkistaa tilannetta puhelimella kotona tai kodin ulkopuolella. Ettei olisi mitään virransäästöasetuksia päällä vehkeestä, joka on yhdistettynä Meateriin?Mulla on Meater+ ja miten voi olla aina niin nihkeää ton pilven käyttö? Kaks laitetta, tabeltti ja puhelin yhdistettynä samaan wifiin ja puhelin johon tikku paritettu näyttää mitä pitää mutta tota tabua en saa toimimaan. Näyttää kyllä että pilveen yhteydessä mutta ei vaan näytä mitään muuta kuin tyhjää.
On kyllä toiminut ennen mutta nyt jotenkin tuntuu olevan nihkeetä melkein joka kerta kun tota käyttää. Ja aina tietysti silloin kun pitäis lähtee jonnekkin mihin signaali ei kuulu joten pilvellä mutta kun ei niin ei..
Seuraavalla kerralla käännät tuota keskimmäistä ritilää sen verran, että on samaan suuntaan kun reunatkin, istuu aika paljon paremmin paikalleen.Ensimmäinen grillaus uudella master touchilla ja meater 2:lla, olipa mukavaa ja helppoa. Niin tohkeissaan olin uusista leluista etten muistanut ottaa kunnon kuvia edes. Seuraavaksi vaan isompaa lihapalaa hiilille!
![]()
Tuskinpa tällä isompaa käytännön merkitystä on, mutta ainakin itse lämmittäisin uuden grillin isolla hiilloksella mahdollisimman kuumaksi ennen ruokien laittamista, jotta kaikki valmistuksesta pintoihin ehkä jääneet aineet palaisivat pois.Ensimmäinen grillaus uudella master touchilla ja meater 2:lla, olipa mukavaa ja helppoa. Niin tohkeissaan olin uusista leluista etten muistanut ottaa kunnon kuvia edes. Seuraavaksi vaan isompaa lihapalaa hiilille!
Onnittelut hyvästä valinnasta, itsellä (ehkä) ensi kesänä uuden hankinta edessä. Reilun 15 vuotta ja varmasti yli tuhannen kiloa lihaa grillattu vastaavalla. Alkuperäiset ritilät kestivät ~5 vuotta ja nyt alkaa rst ritiläkin hajoamaan. Kansipidikkeen "muovit"alkoivat toissavuonna hiljakseen sulamaan ja emalit pikkuhiljaa varisemaan. Mutta uutta samanlaista täytyy varmaan lähteä hakemaan, jollei jollakulla ole tiedossa laadukasta hybridigrilliä jossa olisi vastaava grillausala.Ensimmäinen grillaus uudella master touchilla ja meater 2:lla, olipa mukavaa ja helppoa. Niin tohkeissaan olin uusista leluista etten muistanut ottaa kunnon kuvia edes. Seuraavaksi vaan isompaa lihapalaa hiilille!
![]()
Grillin pitää olla tosi hyvin puhdistettu. Likaiseen tarttuu helposti. Halloumit pitää leikata ja jättää "itkemään" vähäks aikaa. Sit ennen grillaamista huolellinen kuivaus ja ennen grilliin laittoa ritilät kunnolla öljyyn.Halloumi on yksinkertaisesti mahdoton rasti.
Mä luulen että yrität liian kuumalla niin se juuston pinta palaa.Minä en vain voi ymmärtää miten toiset saavat grillattua Halloumia suoraan parilalla kun minulla tarttii kiinni peltiin. Eikä ole edes mikään halpa kiinapommi vaan vähän parempi Weberin kaasugrilli. Lihannesten ja kalkkunan kanssa ei ole minkäänlaista ongelmaa mutta Halloumi on yksinkertaisesti mahdoton rasti.
Öljyää kunnolla ja oma kikka on se että heiluttelee parilan päällä hetken eestaas heti sen jälkeen kun ne siihen laskee. Jostain syystä tällöin ei tartu niin tiukasti kiinni.Minä en vain voi ymmärtää miten toiset saavat grillattua Halloumia suoraan parilalla kun minulla tarttii kiinni peltiin. Eikä ole edes mikään halpa kiinapommi vaan vähän parempi Weberin kaasugrilli. Lihannesten ja kalkkunan kanssa ei ole minkäänlaista ongelmaa mutta Halloumi on yksinkertaisesti mahdoton rasti.
Öljyää kunnolla ja oma kikka on se että heiluttelee parilan päällä hetken eestaas heti sen jälkeen kun ne siihen laskee. Jostain syystä tällöin ei tartu niin tiukasti kiinni.
Tätä kokit suosittelee. Pitäis kokeilla.ja sitä halloumia ei tarvitse leikata viipaileiksi ennen paistoa. Se yleensä taittuu kahdeksi isommaksi palaseksi jotka sit ruskistaa ja vasta lopuksi sitten leikkuu sopiviksi paloiksi tarjoillessa. Paljon helpompi työstää noin isompina palasina ja maku ihan samanlainen
No näin oli tarkoitus. Suolaa ja pippuria pintaan. Jonkun punaviinikastikkeen teen kans. Pitää googlailla sisälämpö vielä.Oisko grilli kuumaks, pinnat siinä nopee kii ja sit sivulämpöön lopuks, mittarilla seuraa lämpöjä?
Ite teen aina toisinpäin, ensin lämpöö sivussa ja lopuksi kunnon helvetintulella mustaa kylkeenNo näin oli tarkoitus. Suolaa ja pippuria pintaan. Jonkun punaviinikastikkeen teen kans. Pitää googlailla sisälämpö vielä.
Grillin pitää olla tosi hyvin puhdistettu. Likaiseen tarttuu helposti. Halloumit pitää leikata ja jättää "itkemään" vähäks aikaa. Sit ennen grillaamista huolellinen kuivaus ja ennen grilliin laittoa ritilät kunnolla öljyyn.
Riittää, kun leikkaa ja jättää huoneen lämpöön. Nousee nesteet pintaan.Tarkoitatko itkettämisellä hieman sokeria ja öljyä paistopintaan ja 30 minuutiksi imeytymään?
Miten sait kinkun onnistumaan?Täällä alkoi joulupäivä herätyskellolla, kuudelta aamulla pallogrilliin viiden kilon kinkku.
Weberin pallogrilliin, molemmista päistä tulet ja luumupuun pätkät antamaan savua. Koitan pitää tota joku 4h ~120 asteisessa savussa, sitten meater kiinni ja uuniin paistopussiin kypsymään, joskos siitä sais vielä vähän lientä talteen.
![]()
Varmasti ottaa enemmän kuin tunnin tuolla lämpötilalla. Kylmäsavu ottaa makua +24hNeljän tunnin savu ei tartu koko aikaa, kun kypsyy pinnasta, hyvä jos tunnin ottaa savua vastaan![]()
Varmasti ottaa enemmän kuin tunnin tuolla lämpötilalla. Kylmäsavu ottaa makua +24h
Noni nyt ollaan jo 2 tunnissa sunkin mukaan.Kylmäsavuun on turha verrata..
Porsaan liha kypsyy pinnasta ekana ja kun on pinnasta kypsä, ei tartu savua enään, vaihtelee toki lihan koon, grillin jne mukaan, mut joku 2h on aika maksimi joulukinkulle.
Käytämme välttämättömiä evästeitä, jotta tämä sivusto toimisi, ja valinnaisia evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi.