Grillit & grillaus

Bilteman hiilet, onko raadilla kokemusta? Otin 10kg säkin testiin ja yllätykseksi tuntui olevan todella tiivistä tavaraa painosta päätellen, hiilet olivat myös hyvän kokoisia. Piippusytytin tulille ja hetken päästä alkoi melkoinen ritinä, kipinöitä lensi todella paljon ja haju oli myös melko outo. Noh, kaadoin hiilet hetken odottelun jälkeen grilliin, ja lämpömittari kipusi nopeasti ja reilusti yli 300C maksimin. Hampparipihvit sain hyvin paistettua, eikä omituinen haju niihin sen enempää tarttunut. Grillin jäähdyttyä tarkistin mitä jäi jäljelle, ja pelkkää tuhkaa oli kuten brikettejä olisi poltellut. Onko nämä nyt sitten ns. kovapuuhiilen ominaisuuksia, vaikkei Biltema nähdäkseni niitä sellaisena mainostakaan?
Joskus semmosen pikkusäkin ostin vuosia sitten ja osa pussista vieläkin käyttämättä koska olivat paskoja mutta en muista enää miks. Mutta isossa ja pienessä säkissäkin voi olla eri tavaraa.
 
Bilteman hiilet, onko raadilla kokemusta? Otin 10kg säkin testiin ja yllätykseksi tuntui olevan todella tiivistä tavaraa painosta päätellen, hiilet olivat myös hyvän kokoisia. Piippusytytin tulille ja hetken päästä alkoi melkoinen ritinä, kipinöitä lensi todella paljon ja haju oli myös melko outo. Noh, kaadoin hiilet hetken odottelun jälkeen grilliin, ja lämpömittari kipusi nopeasti ja reilusti yli 300C maksimin. Hampparipihvit sain hyvin paistettua, eikä omituinen haju niihin sen enempää tarttunut. Grillin jäähdyttyä tarkistin mitä jäi jäljelle, ja pelkkää tuhkaa oli kuten brikettejä olisi poltellut. Onko nämä nyt sitten ns. kovapuuhiilen ominaisuuksia, vaikkei Biltema nähdäkseni niitä sellaisena mainostakaan?

Pussista löytynee FSC ”leima”, jonka numerolla päässee jäljille mitä siellä pitäisi olla.

Ei mitään kokemusta tai tietoa, mutta veikkaukseni on, että ovat kyllä kovapuuta ja eri akaasioista tehty. Laatu ei ”priimaa” eli sisältää huomattavan määrän pientä silppua, eikä tasaista/isompaa kokoa.

Toivottavasti olen väärässä tuossa viimeisessä :)
Kuva pussin sisällöstä levitettynä jollekkin alustalle olisi tosi jees, niin näkisi ovatko ostamisen arvoisia.
 
Viimeksi kun käyttänyt noita vuosia sitten niin kauhea pauke, ritinä ja haju ja pientä silppua paljon.
Briketit vähän parempia, mut toisaalta eipä grillaamiseen niitä kannata käyttää, ainoastaan Pitkiin vetoihin ja sillonki parempi vetää hiilillä missä miellyttävämpi tuoksu.

Marienburggia saa kuitenkjn kympillä sen 30 litran pussin ja on ihan nextillä levelillä ihan kaikilla ominaisuuksilla biltemaan verrattuna, biolanin hiilisti pitäs olla suht saman tasoista mutta en ole kokeillut.

Ja en kyllä millään usko että bilteman paske olisi kovapuusta tehty.
 
Pussista löytynee FSC ”leima”, jonka numerolla päässee jäljille mitä siellä pitäisi olla.

Ei mitään kokemusta tai tietoa, mutta veikkaukseni on, että ovat kyllä kovapuuta ja eri akaasioista tehty. Laatu ei ”priimaa” eli sisältää huomattavan määrän pientä silppua, eikä tasaista/isompaa kokoa.

Toivottavasti olen väärässä tuossa viimeisessä :)
Kuva pussin sisällöstä levitettynä jollekkin alustalle olisi tosi jees, niin näkisi ovatko ostamisen arvoisia.
Ei löytynyt fsc:tä missään, mutta pussin kyljessä oli koodi "EN 1860-2:2005". Pikaisella googlettelulla löysin tuosta standardista vaatimukset hiilien kokoluokkiin:
4.2.4 Granulation
The particle size for the barbecue charcoal shall be 0 mm to 150 mm:
-No more than 10% may exceed 80 mm in size.
-At least 80% shall be greater than 20 mm.
-0 mm- 10 mm shall not exceed 7%.
En nyt viitsinyt alkaa levittelemään pussin sisältöä, mutta tässä nyt edes kuva pussin suulta. Lonkerotölkki kokovertailun vuoksi :)
IMG_20240731_115556.jpg
 
Viimeksi kun käyttänyt noita vuosia sitten niin kauhea pauke, ritinä ja haju ja pientä silppua paljon.
Briketit vähän parempia, mut toisaalta eipä grillaamiseen niitä kannata käyttää, ainoastaan Pitkiin vetoihin ja sillonki parempi vetää hiilillä missä miellyttävämpi tuoksu.

Marienburggia saa kuitenkjn kympillä sen 30 litran pussin ja on ihan nextillä levelillä ihan kaikilla ominaisuuksilla biltemaan verrattuna, biolanin hiilisti pitäs olla suht saman tasoista mutta en ole kokeillut.

Ja en kyllä millään usko että bilteman paske olisi kovapuusta tehty.
Juurikin samat kokemukset siis tuon ritinän ja hajun suhteen. Ennen kun noita Bilteman hiiliä testailin, olin polttanut pari 50l pussillista Marienburgeja. Näistä kahdesta kun vertaa saman kokoista hiilen palasta, niin Bilteman hiili on paljon painavampi, joten kyllä se ainakin jostain tiiviimmästä puusta on valmistettu.
 
Ei löytynyt fsc:tä missään, mutta pussin kyljessä oli koodi "EN 1860-2:2005". Pikaisella googlettelulla löysin tuosta standardista vaatimukset hiilien kokoluokkiin:

En nyt viitsinyt alkaa levittelemään pussin sisältöä, mutta tässä nyt edes kuva pussin suulta. Lonkerotölkki kokovertailun vuoksi :)
IMG_20240731_115556.jpg

Jes. Ei sitten vain ole FSC sertifioitua, mutta kuten huomaat tuon standardin minkä löysit, niin aika pientä se on ja mitä syvemmälle menet pussissa, niin todennäköisesti pienempää silppua on vain jäljellä.

Kiitos tuosta. Omalla kohdallani, ei maksa vaivaa kokeilla :)

Uskon sen kuitenkin olevan kovapuuta X, jos sulla on jotain Marienburgia tai jotain, niin nuo hiilen palaset huomattavasti painavampia, kuin marienburgin vastaavat tai säkkikin on kompaktimpi, kuin esimerkiksi Marienburgin 50 litrainen säkki, jonka paino oli kai jotain luokkaa 7-8kg.
 
Onko raadilla kokemukska Napoleonin grilleistä sekä lisätarvikkeista? Tuli hommattua tämä Napoleon Phatom Rogue 425SE ja ostin hiili lisäosan. Mitenkä tässä säädetään ilmanottoa, vai voiko? Ja toinen kysymys, mistä tilaatte lisätarvikkeita kun tuntuy valikoima "normi" kaupoissa olla aika suppea ja hintava esim. Amazoniin verratessa. Etukäteen konkareille kiitokset!
 
Onko raadilla kokemukska Napoleonin grilleistä sekä lisätarvikkeista? Tuli hommattua tämä Napoleon Phatom Rogue 425SE ja ostin hiili lisäosan. Mitenkä tässä säädetään ilmanottoa, vai voiko? Ja toinen kysymys, mistä tilaatte lisätarvikkeita kun tuntuy valikoima "normi" kaupoissa olla aika suppea ja hintava esim. Amazoniin verratessa. Etukäteen konkareille kiitokset!

Tämä tuli haettua kuun alun tarjouksesta verkkokaupasta. Tänään ensimmäiset grillaukset ja infrapunapoltin osoittautui loistavaksi pihvin paistossa. Tässä on kyllä grilliä pitkäksi aikaa! Ainut miinus että verkkokaupan takuu nähtävästi eriää valmistajan takuusta koska ei ole authorized dealer?

Tuloilman sijaan lämmön säätö ihan polttimen tehoa napista säätämällä?

Napoleon (1).jpg
 
Weberini brikettikorit ovat läpi ruostuneet. Onko porukalla ehdottaa jotain vaihtoehtoista koria, kun weberin maksaa mielestäni liikaa kun ei kuitenkaan kestä ruostumatta?
 
Weberini brikettikorit ovat läpi ruostuneet. Onko porukalla ehdottaa jotain vaihtoehtoista koria, kun weberin maksaa mielestäni liikaa kun ei kuitenkaan kestä ruostumatta?

Ikeasta rosteriset astiat ja metallipora? :)


Kokoluokasta en osaa tähän hätään sanoa. Jos muuta tilattavaa Amazonista, niin varmaan löytyy jotain lähempänä alkuperäistä olevaa vaihtoehtoa.
 
Löytyykö brikettikoreja muunlaisena kuin pellistä tehtynä, siis kamadojen tyyliset hiilikorit, ns. ritilästä väännetyt? Pallogrilliin sopivana muotona siis.
 
Joo, mutta kahtena erillisenä en ole itse löytänyt, siis vastaisivat Weberin peltikoreja. Ne olisi pienempiä eivätkä vie koko alaa, joten keskelle saisi astian helpommin jne.

Kestääkö nuo ritilävertsiot sitten edes paremmin, en osaa sanoa. :hmm:
 
Onhan noissa tietysti langan paksuus vahvempi, kuin noissa pellistä pokatuissa eli eiköhän kestävyys ole parempi langoilla.

Termofyysikot/dynamiikkailijat/mitkälie varmasti kumoavat tämän jotenkin :)

Itse nuo korit otin weberistä pois, en nähnyt niille mitään oikeaa käyttöä, olivat vain tiellä. Hiilet saa sinne minne haluaa ilmankin.
 
Minkä takia tuossa on vesisäiliö grillin seinän puolella? Eikös se originaalissa ole siinä suoran seinän vieressä eristämässä kuumaa ja kylmää aluetta toisistaan?
On se niin kuin sanot orggiksessa. Tosin ite en käytä sitä ollenkaan. Mahtuu snadisti enemmän hiiliä ja isompi pinta-ala suoralle grillaukselle.
 
Slow'n searin saatavuus tuntuu tosiaan olevan ongelma.
Kaverin pyynnöstä suunniteltiin oma näkemys aiheesta ja ensimmäiset 3 prototyyppiä tuli juuri valmiiksi.
Huomenna pitäis saada ensimmäisiä käyttökokemuksia.
Ei nyt kovin työläs itse valmistaa kun on pelit ja vehkeet käsillä, joku 2,5 tuntia kello eteni 3:n valmistuksessa.
20240823_201827.jpg
 
Itse nuo korit otin weberistä pois, en nähnyt niille mitään oikeaa käyttöä, olivat vain tiellä. Hiilet saa sinne minne haluaa ilmankin.
Itse kokkaan pääasiallisesti siinä keskiritilän päällä. Ruuanvalmistuksen jälkeen sen saa helposti mukaan ja pahimmat putsattua tiskialtaassa, jonka jälkeen tiskikoneeseen. Avot, taas on lähes uutuuden kiiltävä ritilä. Noi brikettikorit astuu kuvioon siinä, että kun ne laittaa vierekkäin, ne on just ton ritilän kokoisia. Tai jos sitten haluaakin epäsuoralla lämmöllä, ne voi laittaa laidoille ja keskiritilä on käytettävissä nyt epäsuoran lämmön kypsentämiseen.

Toinen oleellinen juttu noissa koreissa on se, että ne säästävät hiiliä. se määrä hiiliä, jonka isket koriin, leviäisi ilman koria laajemmalle aluelle grillin pohjalle. Siinä kun hetken palaisivat, niin kohta hiilien välissä alkaisi olla isompaa ja isompaa rakoa ja kunnon hiilloksesta en enää tietoakaan. Sen sijaan korissa, hiiltä on enemmän pystysuunnassa ja kun ne palavat tuhkaksi, pino painuu alemmas. Tämä saa aikaiseksi sen, että hiilet pysyvät kompaktimmassa nipussa, hiilet riittävän lähellä toisiaan ja hiillos kuumana siihen saakka kunnes brikettikorissa on varsin tyhjä.
Toivottavasti porukka saa kiinni tuosta mitä yllä yritän kuvailla....

Niin ja toi weberin paskasilppu mitä viime säkki oli, olisi kaikki mennyt suoraan grillin pohjaritilän läpi. Brikettikorien kanssa sentään aika iso osa jäi poltettavaksi.


Suosittelen hiilikorien tilalle Slow 'n Sear kopiota saksan Amazonista. Weberin omat hiilikorit heitin pois kun en tarvinnut enää. Paremmin saa tuolla epäsuoran alueen ja korkeemman sear alueen.

Vaikuttaa varteenotettavalta vaihtoehdolta. Toki isompi kuin weberin korit joilla sai niin hyvin katettua juuri keskialueen, mutta varmasti paljon parempi kuin ilman mitään. Sama pätee myös aiemmin mainittuun lankakoriin. Silläkin saa käytännössä rajattua grillauslueen puoleen.


PS. Tuli hankittua säkki biolan premium hiiliä, alta parikymppiä 50L säkki. Vielä en ole testannut, mutta paketin sisään olen katsunut. Ainakin ensi katsomalla ihan hyvän kokoista palaa.
 
Mielipiteitä Weberin Master Touch grilleistä? Mökillä on ollut jonkun remppamiehen itse tiilistä väsäämä grilli joka on elinkaarensa päässä. Tuon jälkeen vaatimukset eivät ole kovinkaan korkealla, mutta mielellään ottaisi laadukkaan.

Perheessä on paljon kasvissyöjiä, mut kanaa ja kalaa grillataan myös. Punaista lihaa ei oikeastaan mene ollenkaan, no ehkä joskus vierailla. Mietin ensin jotain Kamado tyylistä, mutta maasto on epätasaista ja sitä pitää siirtää aika pitkälle liiteriin viikonloppujen jälkeen. Lisäksi isommat kallistuu nopeasti ja jotenkin toi 57cm näyttää sopivalta.

Netraudassa näyttäisi olevan 5750 ja 5770 tarjouksessa. En tiedä kuinka tärkeä saranoitu kansi on (testatessa tuntui kivalta), mutta kalliimman ritilät näyttivät paljon paremmilta ja ne lisä-härpäkkeet vaikuttivat hyödyllisiltä jos esim. haluaisi tehdä täytettyä munakoisoa tms (jota haudutetaan pitkään).

Mielipiteitä? Kokemuksia?
 
Mielipiteitä Weberin Master Touch grilleistä? Mökillä on ollut jonkun remppamiehen itse tiilistä väsäämä grilli joka on elinkaarensa päässä. Tuon jälkeen vaatimukset eivät ole kovinkaan korkealla, mutta mielellään ottaisi laadukkaan.

Perheessä on paljon kasvissyöjiä, mut kanaa ja kalaa grillataan myös. Punaista lihaa ei oikeastaan mene ollenkaan, no ehkä joskus vierailla. Mietin ensin jotain Kamado tyylistä, mutta maasto on epätasaista ja sitä pitää siirtää aika pitkälle liiteriin viikonloppujen jälkeen. Lisäksi isommat kallistuu nopeasti ja jotenkin toi 57cm näyttää sopivalta.

Netraudassa näyttäisi olevan 5750 ja 5770 tarjouksessa. En tiedä kuinka tärkeä saranoitu kansi on (testatessa tuntui kivalta), mutta kalliimman ritilät näyttivät paljon paremmilta ja ne lisä-härpäkkeet vaikuttivat hyödyllisiltä jos esim. haluaisi tehdä täytettyä munakoisoa tms (jota haudutetaan pitkään).

Mielipiteitä? Kokemuksia?
Se on parempi ilman saranaa, ihan turha siitä maksaa.
 
Mielipiteitä Weberin Master Touch grilleistä? Mökillä on ollut jonkun remppamiehen itse tiilistä väsäämä grilli joka on elinkaarensa päässä. Tuon jälkeen vaatimukset eivät ole kovinkaan korkealla, mutta mielellään ottaisi laadukkaan.

Perheessä on paljon kasvissyöjiä, mut kanaa ja kalaa grillataan myös. Punaista lihaa ei oikeastaan mene ollenkaan, no ehkä joskus vierailla. Mietin ensin jotain Kamado tyylistä, mutta maasto on epätasaista ja sitä pitää siirtää aika pitkälle liiteriin viikonloppujen jälkeen. Lisäksi isommat kallistuu nopeasti ja jotenkin toi 57cm näyttää sopivalta.

Netraudassa näyttäisi olevan 5750 ja 5770 tarjouksessa. En tiedä kuinka tärkeä saranoitu kansi on (testatessa tuntui kivalta), mutta kalliimman ritilät näyttivät paljon paremmilta ja ne lisä-härpäkkeet vaikuttivat hyödyllisiltä jos esim. haluaisi tehdä täytettyä munakoisoa tms (jota haudutetaan pitkään).

Mielipiteitä? Kokemuksia?
Paras grilli. Saranallisen ottaisin nyt jos saisin valita.
 
Se on parempi ilman saranaa, ihan turha siitä maksaa.
Paras grilli. Saranallisen ottaisin nyt jos saisin valita.

Ilman saranaa, koska:
- saranallisessa isompi mahdollisuus valskaamiselle
- sarana voi rikkoontua
- siivotessa tai esim. kyrsää paistaessa saa kannen kokonaan pois
- irtokannen teline on yhtä näppärä kuin sarana
 
Ilman saranaa, koska:
- saranallisessa isompi mahdollisuus valskaamiselle
- sarana voi rikkoontua
- siivotessa tai esim. kyrsää paistaessa saa kannen kokonaan pois
- irtokannen teline on yhtä näppärä kuin sarana
Tämä tässä näin. Eipä tarvinnut aikoinaan, kun tuon ostin arpoa hetkeäkään noiden välillä. Oli vaan tuo saranaton niin paljon kätsymmän oloinen.
 
Se on parempi ilman saranaa, ihan turha siitä maksaa.
Jotenkin mä ajattelin että siinä maksetaan myös paremmasta ritilästä, siitä levystä joka jakaa lämmöt tasaisemmin ja härpäkkeestä jolla saa hiilet tiiviimmin jos haluaa joskus niiden kestävän pidempään?

Sarana tuntui kaupassa kivalta, mut en mä tosiaan siitä mitään satasta maksaisi. Jos se paksumpi ritilä kestää pari vuotta pidempään niin olisikin jo rahan arvoista… Ja siitä lämmönjakolevystä mainittiin, että on vähän kuin köyhän miehen kamado, eli ehkä jossain tilanteessa ihan kätevä?
 
Masterista on useita eri versioita erilaisella ritilällä etc. eli samat saa ilman saranaakin kyllä. En kyllä katsonut nyt kovin tarkkaan noita Netraudan versioita, en huomannut pikaisesti mitään eroa ritilöissä?

Mulla on saranaton versio enkä näe syytä maksaa saranasta.
 
Alkaa noita kaasuvehkeitä olemaan melkoisesti nurkissa ja melko rasittavaa veivaa paineensäätimen kanssa joka kerta kun vehjettä vaihtaa. Onko olemassa jotain "jakotukkeja" millä vois haaroittaa yhden kaasupullon letkun useampaan laitteeseen?
 
Jos et ole grilliyrittäjä, niin en näe mitään syytä muodostaa montaa eri kaasulinjaa. Harvoin edes sen yhden linjan kunnosta pidetään huolta ns kotikäytössä.

Ps: @Mikkos oliko sulla ennen avana silmälasipäinen "nörtti"?
 
Jos et ole grilliyrittäjä, niin en näe mitään syytä muodostaa montaa eri kaasulinjaa. Harvoin edes sen yhden linjan kunnosta pidetään huolta ns kotikäytössä.

Ps: @Mikkos oliko sulla ennen avana silmälasipäinen "nörtti"?
Jos haluan vaikka käyttää yhtäaikaa rengaspoltinta ja kaasukeitintä niin yhdellä pullolla ei pärjää.

Oli.
 
Masterista on useita eri versioita erilaisella ritilällä etc. eli samat saa ilman saranaakin kyllä. En kyllä katsonut nyt kovin tarkkaan noita Netraudan versioita, en huomannut pikaisesti mitään eroa ritilöissä?

Mulla on saranaton versio enkä näe syytä maksaa saranasta.
Aika vaikea noista on löytää mitään, mutta Weberin omien sivujen perusteella kalliimmassa on ”ruostumaton teräs” ja halvemmassa kromilla päällystetty.

Kävin viikonloppuna K-Raudassa ja siellä oli vähän eri mallit esillä, mutta kuitenkin molemmat ritilät nähtävillä. Niissä näytti olevan samat toiminnallisuudet (taittuva reuna, irrotettava keskusta), mut ruostumaton teräs paljon paksumpaa. Netissä sitä kehuttiin paljon kestävämmäksi, ja hinta tarvikkeina muutaman kympin enemmän.
 
Jos haluan vaikka käyttää yhtäaikaa rengaspoltinta ja kaasukeitintä niin yhdellä pullolla ei pärjää.

Oli.
Mä laittelin säätimen jäkeen letkuun ihan vaan t-haaran, niin pystyi käyttämään rengaspoltinta ja kaasugrilliä samaan aikaan, ei vaan oikeen normi säätimessä virtaama riitä molemmille.
Tarvis olla jakotukki minkä saa pullon päähän ennen säätimiä.

Nykyään mulla on joku 4-5komposiittipulloa, niin voi tarvittaessa laittaa joka vehkeelle oman.
 
Onkos kukaan joutunut vaihtamaan jousia kamadoon?

reilun vuoden ikäinen Evolve Econ itsellä ja kansi ei jaksa pysyä enää auki. Myyjän mielestä jouset menneet, kuulemma pari kappaletta tullut näitä vastaan..

Saan viim. ensi viikolla uudet jouset ja aloitin irroittelemaan vanhoja. Miten nuo ylhäältä irroitetaan kun ei mahdu tuon tangon läpi kulkemaan jousi edes vähän pakotettuna köyhillä työkaluilla? Joutuuko koko saranan purkamaan pois vai onko tähän jotain työkaluja olemassa että jousen vaihto onnistuu? Ohjeissa ei luonnollisesti mitään mainintaa.

Hieman olen skeptinen jousestako se johtuu mutta sitten sen näkee.
 
Onkos kukaan joutunut vaihtamaan jousia kamadoon?

reilun vuoden ikäinen Evolve Econ itsellä ja kansi ei jaksa pysyä enää auki. Myyjän mielestä jouset menneet, kuulemma pari kappaletta tullut näitä vastaan..

Saan viim. ensi viikolla uudet jouset ja aloitin irroittelemaan vanhoja. Miten nuo ylhäältä irroitetaan kun ei mahdu tuon tangon läpi kulkemaan jousi edes vähän pakotettuna köyhillä työkaluilla? Joutuuko koko saranan purkamaan pois vai onko tähän jotain työkaluja olemassa että jousen vaihto onnistuu? Ohjeissa ei luonnollisesti mitään mainintaa.

Hieman olen skeptinen jousestako se johtuu mutta sitten sen näkee.

Itselläni on Bastard kamado ja siinä huomannut että mutterit/ruuvit löystyy ajan saatossa ja kiristämällä ne kansi jaksaa taas pysyä ylhäällä.
 
Onkos kukaan joutunut vaihtamaan jousia kamadoon?

reilun vuoden ikäinen Evolve Econ itsellä ja kansi ei jaksa pysyä enää auki. Myyjän mielestä jouset menneet, kuulemma pari kappaletta tullut näitä vastaan..

Saan viim. ensi viikolla uudet jouset ja aloitin irroittelemaan vanhoja. Miten nuo ylhäältä irroitetaan kun ei mahdu tuon tangon läpi kulkemaan jousi edes vähän pakotettuna köyhillä työkaluilla? Joutuuko koko saranan purkamaan pois vai onko tähän jotain työkaluja olemassa että jousen vaihto onnistuu? Ohjeissa ei luonnollisesti mitään mainintaa.

Hieman olen skeptinen jousestako se johtuu mutta sitten sen näkee.

Kuvat niistä nykyisistä olisi aika jees, että muutkin kuin tuon mallin omistajat voisivat kommentoida.
 
Suosituksia edulliselle kaasugrillille? Tekeekö pöytämallisilla mitään?

Löytyy jo hiiligrilliä ja kunnon savustinta mutta joskus haluaa vain nopeasti pari makkaraa grillattuna.

Eli paljoa grillitilaa ei tarvitse olla, jos 4 makkaraa mahtuu niin 5/5.
 
Suosituksia edulliselle kaasugrillille? Tekeekö pöytämallisilla mitään?

Löytyy jo hiiligrilliä ja kunnon savustinta mutta joskus haluaa vain nopeasti pari makkaraa grillattuna.

Eli paljoa grillitilaa ei tarvitse olla, jos 4 makkaraa mahtuu niin 5/5.

Mites noilla spekseillä vaan pieni sähkögrilli?
Tai grillivastuksilla oleva uuni..

Enemmän kysymyksen mukaan vastaus, kyllä niillä tekee tuon.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
259 589
Viestejä
4 512 479
Jäsenet
74 419
Uusin jäsen
artumarienpeerg

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom