- Liittynyt
- 17.10.2016
- Viestejä
- 13 572
Toki olen kokeillut mutta sienestä ei oikein hyvää saa.Melkein kaikkea kannattaa kokeilla ainakin kerran. Kokeile ja kerro sitten lopputulos.
Toki olen kokeillut mutta sienestä ei oikein hyvää saa.Melkein kaikkea kannattaa kokeilla ainakin kerran. Kokeile ja kerro sitten lopputulos.
Tarkoitin ananasta pekoniin käärittynä.Toki olen kokeillut mutta sienestä ei oikein hyvää saa.
Aa, joo. Kesäloma alkoTarkoitin ananasta pekoniin käärittynä.
Missä mainoksessa?Pannulla ei pala niin helposti ja helpompi tehdä. Pitää toki olla kuuma pannu. Itsellä on kesäkeittiössä kaasulevy johon Lidlistä ostettuhiiliteräpannu kuumaksi oliiviöljyn kera. Ja sitten paahtelee paprikat siinä. Päälle karkeaa suolaa ja majoneesin kanssa ääntäkohden.
On muuten edelleen noi Lidlin grillipannut uskomattoman hyvä ostos. Itsellä on niitä kaksi ja kunnon rasvapoltettuna monipuolinen pannu. Itse teen siinä aina kasvikset, paistetut perunat, grillijuustot jne. Suosittelen ostamaan, halpa ja hyvä, itellä noita kaks. Tosin se isompi versio tosta kuvan pannusta. Mainoksessa oli noita ainakin tällä hetkellä myynnissä.
Folio rasvapellille ja siihen päälle paakkuuntuvaa kissanhiekkaa, saa sit taiteltua rasvapaloja pois ku piparkakkujaVuodesta 2007 tullut grillattua kaasugrillillä. Eilen tuli ensimmäistä (ja toivottavasti viimeistä) kertaa vahingossa kokeiltua rasvapaloa. Melkoiset liekit oli ja onneksi pysyivät kuitenkin grillin sisäpuolella. Grilli on nyt sisäpuolelta palanut, ennen se oli ehkä vain sen näköinen. Syynä tuohon paloon oli minä itse, grilli huonosti puhdistettu. Vanhat rasvat yms siellä paloi. No nyt on grilli putsattu ja toimii hienosti. Vielä astetta isommat liekit niin olisi ollut pelko että rivarin puurakenteet grillin lähettyvillä olisivat syttyneet. Toivottavasti muistan nyt putsata tuota grilliä useammin.
Tuollainen oli edellisessä grillissä, nykyisessä ei onnistu.Folio rasvapellille ja siihen päälle paakkuuntuvaa kissanhiekkaa, saa sit taiteltua rasvapaloja pois ku piparkakkuja
Rehellisyyden nimissä en tiiä onko täss, edellisessä vai tulevassa, muistan vaan nähneeni että oli taas saatavilla. Toi kuva toki googlekuva. Jokatapauksessa tänä kesänä olen nähnyt mainostettavan.Missä mainoksessa?
Yritin katsoa mut ei kyl löytynyt…
Testasin ja taidettiin heittää loput bioroskikseen. Aivan karmeita limanuljaskoja.Padroneja mä tarkotin eli paprikoita.
Pimientos de padron -grillipaprikat
Pienet vihreät pimientos de padron -paprikat ovat monelle Espanjan kävijälle tuttu grillattava. Kuumilla hiilillä ne valmistuvat vaivatta.www.soppa365.fi
Nää on hyviä mutta ite mielummin paistan pannulla kuin suoraan grillissä.
Vedellä huuhtelu, kuivaus, pannulle reilusti oliiviöljyä, lämmitä pannu, padronit pannulle, anna paistua ja kääntele kunnes rupeavat tummumaan, sammuta pannu, nosta padronit lautaselle, ripottele sormisuolaa päälle ja nauti. Eihän nuo tietenkään kaikille maistu, joten ei vika aina tekijässä ole.Testasin ja taidettiin heittää loput bioroskikseen. Aivan karmeita limanuljaskoja.
Eli varmasti tekijässä vika. Voitko auttaa? Miten näitä kuuluu valmistaa?
Pakastepussiin tms. oman maun mukaan olevia kasviksia (aurinko-, kruunu-,...kasviksia/sekoituksia mitä näitä nyt on). Rypsiöljyä, merisuolamyllyllä merisuolaa, vähän pippurisekoitusta ja sipulijauhetta pussiin. Sekoitus, anna olla jonkun aikaa pöydällä ja sekoittele uudestaan. Sit vaa alumiinivuokaan ja grilliin. Lohkopottuja/pariisinperunoita voi maustaa samalla tapaa.Laittakaas grillausehdotuksia. Mulla on huono mielikuvitus. Eniten grillaillu possun kassler- ja ulkofileepihvejä.
Eihän nää kaikille maistukkaan eikä tekijässä välttämättä mitään vikaa ole.Testasin ja taidettiin heittää loput bioroskikseen. Aivan karmeita limanuljaskoja.
Eli varmasti tekijässä vika. Voitko auttaa? Miten näitä kuuluu valmistaa?
Samaa mieltä, ennen tuli käärittyä pekoniin vaikka mitä. Nykyään käärin täytetyt herkkusienet juustohöylällä viipaloituihin kesäkurpitsasuikaleisiin ja laitan jotain kastiketta päälle, parsat ja padronit grillataan (aiempaan keskusteluun viitaten: itse ehdottomasti tykkään grillata nämä miedolla lämmöllä enkä paistaa) sellaisinaan öljyssä. Varhaiskaalikin aika mukavaa grillattuna, kunhan sen marinoi / maustaa itselleen sopivasti (itse kaipaan siihen jotain kastiketta, pelkkä suola ei riitä tässä).Itse kyllästyin jo pekoniin käärittyihin juttuihin, kun kaikki maistuu vain pekonilta. Paljon parempia parsasta tulee kun hieman roiskii oliiviöljyä päälle ja grillaa paljaaltaan. Grillauksen jälkeen hieman suolaa päälle. Myös muita kasviksia kannattaa grillailla; salaattia, kesäkurpitsaa, paprikaa, yms.
Ja vartaat on toinen helppo grillattava. Siinä vain mielikuvitus rajana, mitä niihin laittaa.