- Liittynyt
- 15.03.2017
- Viestejä
- 234
Kovapuu hiiliä kehiin ja tarpeeksi, niin pitäis lämmöt nousta.
Tämä.
Eilen tuli kotiovelle 30kg hiiliä täältä Sunset grillihiilet - premium kovapuuhiiliä jokaiselle grillaajalle
Vielä on kokeilematta potentiaali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Kovapuu hiiliä kehiin ja tarpeeksi, niin pitäis lämmöt nousta.
Sanoisin, ettei... eihän tuossa ollut kuin ritilät käytännössä, mutta onhan heillä kaikkea muutakin pikkunippeliä mitä noilla varaosasivuilla ei muihinkaan grilleihin näytetä. Kysyminen ei maksa mitään.No jos heillä osia ois, niin eiköhän ne tuolta löytyis ..... Brikettigrillin varaosat | Weber Grills
Mitä ostit ja paljonko kokonaiskustannukset?Tämä.
Eilen tuli kotiovelle 30kg hiiliä täältä Sunset grillihiilet - premium kovapuuhiiliä jokaiselle grillaajalle
Vielä on kokeilematta potentiaali
Oon kamadossa testannut noilta longania, kahvipuuta, quebrachoa ja kaikki on kyllä ajaneet asiansa loistavasti. Kaikissa noista hiilistä se säkkikoko suhteessa kiloihin on samaa luokkaa eli puun tiiveys on samalla tasolla. Yhdestä säkistä paljastui lähinä silppukokoista hiiltä, mutta kun informoin myyjää niin sain korvaukseksi 2 säkkiä ilman kummempia kyselyitä. Toimittaa siinä missä marabu hiilet yms. Toihan on joku yhden miehen bisnes tms, missä ukolla on ison omakotitalon pihalla "noutopisteenä" varastokontti mistä hiilet saa tyyliin ilman valvontaa noutaa. Oon joskus noukkinut jos sattunut muuten sille suunnalle, muuten mennyt postilla. Hyvä hinta-laatusuhde.Mitä ostit ja paljonko kokonaiskustannukset?
Nää marienburgit on taas päinvastoin aivan kökköhiiliä ainakin tollaseen pitkäkestoseen grillaukseen. Nää on isokokosia mutta höttöisiä paloja, jotka palaa turhan nopeasti. Noissahan on tiheys tyyliin puolet siitä mitä kovapuuhiilissä. Toimittaa varmaan jollain perus pallogrillillä tms ihan fine, mutta kamadossa (oletan että tiiviit weberitkin toimii samoin) on mahdollisuus sammuttaa grilli kerrasta ja loppuhiilillä saa jatkaa seuraavalla kerralla.Puuilossa on nyt muuten Marienburgit tarjouksessa
![]()
Kysyminen ei onneksi maksa mitään.Oma 57 on ostettu 2018 eli takuu jo ummessa.
![]()
Toisaalta Weberin vastuunkanto on ihan toimiva, Genesiksestä meni kaasunsyöttö yhdestä polttimesta rikki, niin lähettivät kokonaan uuden jakotukin, vaikka takuu oli jo mennyt umpeen aikapäivää sitten.
![]()
Tämä.
Eilen tuli kotiovelle 30kg hiiliä täältä Sunset grillihiilet - premium kovapuuhiiliä jokaiselle grillaajalle
Vielä on kokeilematta potentiaali
Mitä ostit ja paljonko kokonaiskustannukset?
Jos kehtaat niin paa sitten kuvaa minkä kokoista palaa siellä on.Motonetistä ostin 10kg säkin Roastmaster Premium grillihiiliä 17,90€ hintaan. Saa nähdä onko noista mihinkään.
Joo en sano etteikö toi toimisi, mutta onhan low and slow helpompaa jos voi ajella sen 6-12 tuntia samalla pesällisellä hiiliä.Kyllä minä ainakin olen briskettiä, ribsejä, pulled porkia yms savustanut marienburgilla. Myös hiilien sammutus ja seuraavalla kerralla jatkaminen onnistunut ilman mitään ongelmia.
Joo en sano etteikö toi toimisi, mutta onhan low and slow helpompaa jos voi ajella sen 6-12 tuntia samalla pesällisellä hiiliä.
Noissa marienburgeissa toi säkin paino on n. 7kg ja koko ainakin tuplat isompi esim noihin sunsetin 10 kilosiin säkkeihin, eli kilohinnaltaan noilla pyöritään ihan samoissa. Joku steikkien paistelu tms nopsa kuumuutta vaativa voi ehkä noilla olla näppärämpi, kun kertatäyttö grilliin on pienempi, jos ei yritäkään jatkaa samoilla hiilillä seuraavalla kerralla.
Pihvimies testaili noita grillihiiliä, mukana perus lehtihiilet, nuo marienburgit ja sitten jotain pidempään grillailuun tarkotettuja hiiliä. Antaa ihan hyvää kuvaa mitä eroa noissa on.
Joo, no onhan sekin varmaan mahdollista ja kukin käyttää mitä parhaaksi näkee, ite oon noita marienburgeja yhen tollasen ison säkin viimekesänä poltellut ja verrattuna noihin kovapuuhiiliin totesin sen vaan kamadokäyttöön kertaluokkaa heikommaksi tuotteeksi ja loppukesästä sitä menikin enemmän tollaseen nopeaan grillaukseen. En nyt koita olla mikään hiilielitisti, kunhan totesin, että ollaan aika lähellä samaa kilohintaa jos ostaa noita sunsetin kovapuuhiiliä vs tollasen marienburg säkin, että ei kannata pelkästään jättikokoisen säkin antaa hämätä.Edelleen, samalla (yhdellä) pesällä ajettu 10-12h vetoja marienburgilla
Motonetistä ostin 10kg säkin Roastmaster Premium grillihiiliä 17,90€ hintaan. Saa nähdä onko noista mihinkään.
Weberillä hiiliäkin? Plus älä unohda että noilla kaupna merkeillä (Roasnmaster) saattaa isoilla ja pienillä pusseilla olla eri valmistaja.Itse ostin noita Roastmastereita sen pienemmän 3kg pussukan 4,99€. Pitää testailla noita viikonloppuna että onko minkälaisia.
Weberin hiilillä olen tähän asti mennyt kun todennut toimiviksi markettihiiliksi.
Noita Marienburg-hiiliä en ole vielä koskaan käyttänyt, pitää noitakin kokeilla kun tuntuu porukka kehuvan.
Weberillä hiiliäkin? Plus älä unohda että noilla kaupna merkeillä (Roasnmaster) saattaa isoilla ja pienillä pusseilla olla eri valmistaja.
Mä en ole huomannu suurta eroa Marienburgin isoissa tai pienissä säkeissä. Kerran pari on tullut silpposäkki vastaan mutta lienee huonoa tuuria.Itselle hiilissä tärkeää on, että antaa ruoalle (varsinkin lihalle) savun makua. Hiilissä on tosi paljon eroa näitten suhteen. Oma havainto Marienburgin hiilistä on, että antaa ihan kivan maun ruokaan, mutta ehkä saisi olla vieläkin voimakkaampi.
Samaa mieltä muuten monen muun kanssa, että palaa tosi nopeasti, kun ei ole kovapuuhiiltä.
Aika paljon on tullut ostettua tuota Marienburgia ja sen huomannut, että kannattaa ostaa vain isoja säkkejä tuosta. Tulee ihan hyvän kokoista palasta eikä ole semmoista silppua, mitä pienemmässä säkki koossa on. Seuraavaksi lähtee testiin noita Sunsetin hiiliä, kun saa aikaiseksi tilata.
Motonetistä ostin 10kg säkin Roastmaster Premium grillihiiliä 17,90€ hintaan. Saa nähdä onko noista mihinkään.
Toista vuotta olen käyttänyt Rostmaster Premiumeja makkaran, maissin, parsan, pihvien yms grillauksessa. Pehmeähköjä hiiliä, jotka syttyvät nopeasti ja helposti kuumailmapuhaltimella ja omasta mielestäni antavat grillattaville hyvän aromin. Hiiliä on helposti kivijalasta saatavilla ja tasaisin väliajoin tarjouksessa. Pidemmissä vedoissa sen sijaan täytän kamadon kovapuuhiilillä tai ruokin off settia pilkkeillä.Itse ostin noita Roastmastereita sen pienemmän 3kg pussukan 4,99€. Pitää testailla noita viikonloppuna että onko minkälaisia.
Weberin hiilillä olen tähän asti mennyt kun todennut toimiviksi markettihiiliksi.
Noita Marienburg-hiiliä en ole vielä koskaan käyttänyt, pitää noitakin kokeilla kun tuntuu porukka kehuvan.
Tästä pitäneekin laittaa Napoleonille terveisiä, vaikkei ole kuin pieni kosmeettinen.Rogue kasattu ja ekat läskit kitusissa.
Ohjeen ja todellisuuden välillä oli vain yksi hiuksenhieno ero, mutta helposti kasaantui itsekin.
On siinä 15 vuotta ja useamman markettigrillin polttaneena iso ero.
Pielaveden K-raudassa oli 10kg säkki kovapuuhiiliä noin 20E. Hyvän tuntuisia hiiliä.
Ok. Ehkä sitten on osunut jotain huonoa erää itselle. Hintoja en ole yhtään vertaillut, mutta marienburg on muuten itselle sopiva nopean kokkauksen hiili, mitä tulee makuun, niin siinä pysytään, kunnes löytyy parempi lihalle.Mä en ole huomannu suurta eroa Marienburgin isoissa tai pienissä säkeissä. Kerran pari on tullut silpposäkki vastaan mutta lienee huonoa tuuria.
Jaa täytyypä käydä hakemassa. Kiitos.Vaikka tällä
![]()
Lasikuitutiiviste/tulenkestävä massa, ∅8 mm x 2 m
Pyörea lasikuitutiiviste uuninluukkuihin ja kamiinoihin. Neulottu nauha ilman sydäntä. Uuninluukkujen tiivistykseen. Mukana kuu...www.biltema.fi
Taivuttele suoraksi tasaista lattiaa vastenJaha, Weber 57 kansi alkanut falskaa. Liekkö kolhtanu tai tippunu joskus. Millähän tota saisi tiiviimmäksi?
Yritin jo mutta lattiaa vasten en huomaa missä vuotoa on ja kun painaa tasaista vasten niin se vaan fjongaa takaisin.Taivuttele suoraksi tasaista lattiaa vasten
Itse en ole painellut vaan väännän kantta vastakkaisista reunoista "rusetille". Ei se paljoa anna periksi mutta oman kanteni sain tuolla tavalla suoraksi.Yritin jo mutta lattiaa vasten en huomaa missä vuotoa on ja kun painaa tasaista vasten niin se vaan fjongaa takaisin.
Mikä on vähiten savunmakuinen hiili, jolla on kuitenkin pitkä paloaika? Käytän pääosin nykyään Khayaa, mutta perheelleni siinäkin on usein liikaa savua silloin, kun grillataan paljon kasviksia. Lihalla ongelmaa ei toki olekaan, mutta pitäisi keksiä jokin tapa saada kasviksista vähemmän (mahdollisimman vähän) savun makuisia.
Sitäkin yritin mutta sen verran hienosäätämistä että kansi hajoaa ennemmin kuin saan sen tiiviiksi.Itse en ole painellut vaan väännän kantta vastakkaisista reunoista "rusetille". Ei se paljoa anna periksi mutta oman kanteni sain tuolla tavalla suoraksi.
Sunsetilta oletkin tainnu Khayaa tilata ja siellä näkyisi uutta Mangrovea olevan tulossa ja sit oisko Longan sopiva, kuvauksessa on että mieto savunmaku.
Mangrovehiili antaa ainutlaatuisen ja houkuttelevan maun grilliruoalle. Poltettaessa se vapauttaa aromaattisia yhdisteitä, jotka parantavat ruokien makua. Olipa kyse savuisista vivahteista lihoille tai herkästä savusta vihanneksille, mangrovehiili lisää ihastuttavan ja erottuvan maun grillattuun ruokaan.
Mustangi.Valmistajalle varaosista tiedustelua. Minkä merkkinen kamado kyseessä ?
Tämä saaga päättyi oikein hienosti.Tästä pitäneekin laittaa Napoleonille terveisiä, vaikkei ole kuin pieni kosmeettinen.
Prisman mallikappaleessa on molemmin puolin kolme tasoa, minulla toiselta puolelta uupuu 2![]()
Ite oon ainakin eteläsuomessa isommilta K-cittareilta saanut aika säännöllisen hyvin laatubriskettejä. Kannattaa soitella kauppiaille ja tiedustella. Ihan jenkkiläisiä lihoja on saanut, kilohinnat toki 20-30€ välissä ollut että ei se ihan halpaa ole, mutta hyvää on ollut.Mistä sitä briskettiä saa ostaa/tilata? Kerran tilasin paikallisen K-Marketin kautta brisketin joka tuli Partaselta. 70 euron köntti lähes kaikki rasva pois leikattuna, eipä siitä kengänpohjaa kummempaa tullut savustettuna. Toista kertaa en ainakaan sitä kautta tilaa.