Tollanen on jo mutku ei jaksa noita piuhojaInkbird 40€ kiinasta. Toki langat tulee tulee siihen keskusyksikköön mutta wifi/bt kantamaa riittää isommallekin tilukselle

Ja ei kannata kiinasta noita tilaa, amazon.de löytyy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Tollanen on jo mutku ei jaksa noita piuhojaInkbird 40€ kiinasta. Toki langat tulee tulee siihen keskusyksikköön mutta wifi/bt kantamaa riittää isommallekin tilukselle
Onko kukaan koittanut sopiiko tuo LDP3 Weberin Q1200:een? Koitin tuossa mittailla ja on aikas kinthaalla sopiiko vaiko ei. Kallistuu vähän siihen suuntaan, että ei sovi, mutta jääkö kantamaan niin, että ei toimi ollenkaan.Tuon ostin ihan vain smash burgereita varten ja toimii hienosti. Saa kahdesta kolmeen burgeria tehtyä kerralla ja on siedettävän kokoinen siirtää tiskialtaaseen.![]()
Lodge LDP3 käännettävä valurautainen parila 42,5 cm x 24 cm | Motonet Oy
Lodge LDP3 kaksipuoleisen valurautaisen parilalevyn avulla saat pihveihin, kalaan, kanaan ja kasviksiin kauniin ja herkullisen grillausjäljen. Sileällä...m.motonet.fi
Ei noissa taida olla muuta eroa, kuin tuo lisäpoltin pintojen paistamiseen, eli Sear Zone. 315 saa nyt verkkokauppa.comista about 300e halvemmalla, että se on nyt aivan itsestä kiinni onko tuo tuollaisen lisärahan arvoinen. Itsellä on nyt muutaman vuoden ollut Genesis II 310 (eli käytännössä sama kuin 315, ainoastaan avohyllyillä eikä kaapilla) ja ilmankin olen pärjännyt. Välillä tuo olisi kieltämättä kätevä ominaisuus, mutta kun kaasugrillin kaverina on nykyään myös kamado, niin eipä tuolle Sear Zonelle juurikaan olisi käyttöä.Onko noilla Genesis 315 ja 325 paljonkin eroa? Jokunen satanen näyttäisi olevan hintaeroa.
Hieman myöhässä, mutta Primo kamadot tehdään jenkeissä:Olisi aika hankkia grilli kesäksi, olen ajatellut kamadoa, mutta olisiko ehdotuksia valmistajasta jos EI halua kiinassa valmistettua grilliä? (Big Green Egg:it tulee Meksikosta, mutta onko muita EI-kiina grillejä kuin nämä).
Weberin isompi pallogrilli löytyy jo niin mikä olisi 300-500e hintaluokassa hyvä kaasugrilli? Weberin Spirittiä katellut mutta olisiko parempaa hintalaatu kampetta
Kolmisen vuotta sitten kaasugrillejä vertaillessa päädyin samaan lopputulokseen, marketti-grillit on pääosin aika kertakäyttöisen oloisia. Napoleon ja Weber kestää vuosia. Nyt kolmen vuoden jälkeen Weber toimii edelleen. Ainut "vikapaikka" Weberissä taitaa olla tuossa paineensäätimessä, se ei taida olla suunnittelultaan ihan A1.Kyllä se on melkein juuri Weberin Spirit tai sitten Weberin Q3000.. Weberissa on kestävyys ja puhdistettavuus hyvällä tasolla.. Itselläni on ollut pitkät ajat Q2000, joka on ollut myös hyvä peli. Siinä toki vain yksi poltin eli lämpiäminen kestää aavistuksen kauemmin.
Valtaosa marketti-grilleistä on kauheaa paskaa ja parin vuoden päästä jo ihan hirveässä kunnossa.. Toki en ole kaikkiin uusimpiin merkkeihin tutustunut kuten esim. mainittuun Napoleoniin.
Kyllä mulla hiiligrillikin löytyy ja sillä on mukava aina välillä fiilistellä. Kuitenkin grilli terassilla korvaa meillä kesäisin paljolti keittiötä ja siinä tehdään tosi paljon kaikenlaista. Tähän hommaan kaasu on vaan helppo, kun ei vaadi sen kummempia valmisteluja. Tästäkin syystä tuntuisi näin objektiivisesti ajateltuna ihan fiksulta hommata ennemmin hyvä kuin halpa laite... Pitänee vielä käydä niitä Webereitäkin pällistelemässä jossain.Kaasugrilliä olet illmeisesti vailla?
Oletko ajatellut että jos siirtyisitkin hiiligrilliin, esmes Weberin "pallogrillin" saat kyllä selkeesti edullisemmin kuin tuo 1000€ ja pääset ihan aidon hiiligrillauksen pariin?![]()
Ja käy samalla tarkistaan myös Napoelonit. Hyvä vaihtoehto Weberille.Pitänee vielä käydä niitä Webereitäkin pällistelemässä jossain.
Saapi niitä Webereitä 500€ hintaluokassakin. Esim Weber Spirit II E-310 GBS on saanut ajoittain 500-550€ hintahaarukassa tarjouksesta, tällä hetkellä näyttäisi olevan 599€ verkkokauppa.com ja gigantti. Viides vuosi lähtee itsellä käyntiin ko. kamppeella eikä mitään ongelmia, taivasalla peitteen alla säilytetty, talvikaudella käytän muutaman kerran makkaran kärtsäämiseen. Aktiivinen grillikausi alkaa toukokuun tietämillä ja päättyy lokakuun tietämillä. Kesäisin tulee grillattua ~3x/vko kaikenlaista sapuskaa, eli ihan kohtalaisen kovalla käytöllä ollut.Kyllä mulla hiiligrillikin löytyy ja sillä on mukava aina välillä fiilistellä. Kuitenkin grilli terassilla korvaa meillä kesäisin paljolti keittiötä ja siinä tehdään tosi paljon kaikenlaista. Tähän hommaan kaasu on vaan helppo, kun ei vaadi sen kummempia valmisteluja. Tästäkin syystä tuntuisi näin objektiivisesti ajateltuna ihan fiksulta hommata ennemmin hyvä kuin halpa laite... Pitänee vielä käydä niitä Webereitäkin pällistelemässä jossain.
Pitkästä aikaa voisi grillin uusia.
..
Paikallisessa Prismassa kävin kansia aukomassa ja tuon analyyttisen kansitestin perusteella seuraava olisi Landmann. Jämäkän oloinen ja miellytti silmää. Taitaa olla sen verran iso tekijä, että varaosiakin tarvittaessa saa.
..
Heh. Minäkin aikanaan ostin just tuon grillin tuolta tuohon hintaan. Tosin meni kaatopaikalle kolmen tai neljän kesän jälkeen kun oli ulkona. Hinta/"laatu" suhde oli paikallaan. Sitten siirryin Napoleoniin ja nyt se on jököttänyt toossa ulkona kolme vuotta, ja ei mitään vikaa tai merkkiä siitä, että olisi ollut ulkona kolme vuotta. Todenäköisesti jököttää siinä vielä seuraavat 10 vuotta. Toki hintaakin oli 6 x enemmän, joten sietääkin kestää sen 6 x 3 vuottaOstin verkkokauppa.comista keväällä 2016 kahdella polttimella olevan MyGrill I-200 Black -kaasugrillin hintaan 99,9e.
Sitä kantta ei koskaan nosteta. Se liu'utetaan siihen pidikkeeseen. Paljon kätevämpi kuin sarana.Itsellä on nyt vissiin kolmatta tai neljättä kesää käytössä Weberin Master Touch perinteisellä kannella mutta täytyy sanoa että vieläkään, n.kolmen kesän jälkeen vieläkään tottunut tuohon kanteen. Se tuntuu edelleen niin hiton kömpelöltä ja ärsyttävältä kurotella sinne keskelle ja nostella sitä telineeseen tai muuten pois päältä. Luulin että tuohon tottuis mutta ei sitä tunnu tottuvan. Jotenkin hirvee homma yhden kannen takia jos vaikka vaan haluaa nopeasti kääntää makkaroita.
Jos nyt saisin päättää niin ottaisin aivan ehdottomasti kääntyvällä saranakannella olevan version vaikka siitä joutuisi vähän enemmän maksamaan. Vähän harmittaa että itse pihistelin kun ajattelin että tuohon tottuu mutta ei, yhtä kömpelöltä vaikuttaa edelleen kun ostaessakin.
Saisinkohan mä jollekkin tutulle ton myytyä niin sais kunnon saranavesion.
Näin juuri, kansihan menee nätisti sinne telineeseen kun vähän ronskimmin tökkääSitä kantta ei koskaan nosteta. Se liu'utetaan siihen pidikkeeseen. Paljon kätevämpi kuin sarana.
Sitä kantta ei koskaan nosteta. Se liu'utetaan siihen pidikkeeseen. Paljon kätevämpi kuin sarana.
Joo tiiän kyllä mutta se ei poista sitä kurottelemista. Ja kyllä sen kannen joutuu siihen telineeseen aika lailla asettelemaan, jos vähänkään "tiputtaa" niin makkarat kyllä lentelee ritilältä koska ei toi laitos mikään tukeva ole.Näin juuri, kansihan menee nätisti sinne telineeseen kun vähän ronskimmin tökkää
Joo tiiän kyllä mutta se ei poista sitä kurottelemista. Ja kyllä sen kannen joutuu siihen telineeseen aika lailla asettelemaan, jos vähänkään "tiputtaa" niin makkarat kyllä lentelee ritilältä koska ei toi laitos mikään tukeva ole.
Ja muutenkin jos mä haluun vaan kääntää nopeesti makkarat niin kannen asettelu siihen telinkiin on vaan niin turhaa että sitä mielummin pitää kädessä sen aikaa.
Mutta nää on näitä. Työkaverilla ei myöskään ole ongemaa tuon kanssa mutta mä nään ton jotenkin hankalaks että en tahdo siihen millään tottua. Kahva etureunassa ja sarana on vaan niin paljon kätevämpi jos pitää vaikka vaan nopeesti kattoa mitä grillissä tapahtuu. Koko kannen kun nostaa niin tuhkatkin usein pölähtää miten sattuu ja joutuu varovasti nostelemaan.
Tottumiskysymykisähän nämä. Itse en vaan tuohon ole tottunut vaikka olen miten yrittänyt totutella ja toki liukuu kansi mullakin ja ne rullatkin pyörii hyvän mutta silti tuntuu itseltä jotenkin kömpelöltä. Lähinnä pointti oli vaan muille että harkitkaa tarkkaan haluattekko saranallisen vai ilman olevan grillin, meitä saranan käyttäjiäkin on.Siis eihän se kansi missään vaiheessa edes tipahda mihinkään. Omassa Master touchissa se liukuu ja avautuu niitä rullia pitkin siihen telineeseen. Todella smooth, en todellakaan haluaisi tuohon mitään saranaa.
Hyvä myös tarkastaa Broil King Napoleonin lisäksi. Välillä näistä todella hyviä tarjouksia kun suomessa vähän tuntemattomampi merkki.Ja käy samalla tarkistaan myös Napoelonit. Hyvä vaihtoehto Weberille.
Seiso grillin vieressä niin, että kannenpidike on vasemmalla tai oikealla puolella itseesi nähden ja käännä kansi sivuun. Ei tarvii kurotella. Jos seisot grillin edessä pidikkeen vastakkaisella puolella, niin joo varmaan joutuu kurottelemaan.Joo tiiän kyllä mutta se ei poista sitä kurottelemista.
Ensivaiktutelma sen sitten ratkaisi. Landmann Triton MaxxX 4.1 on seuraava makkaralämmitin. Sen verran myöhään meni kasauksen valmistuminen, että en enää käynyt rasvoja polttelemaan ja grillailemaan, mutta etenkin tuo sivussa oleva, 3,5 kW infrapunapoltin vaikuttaa melkoisen ärhäkältä peliltä. Voi hyvin uskoa, että siinä saa ihan oikeasti paistopintaa pihveihin. Ledivaloissa noissa säätimissä en oikein mitään järkeä näe, mutta siinäpähän loistavat.
Huomenna sitten ensimmäiset käristelytestit. Ihan näppituntuman perusteella olen kyllä tyytyväinen. Laatuvaikutelma on aivan toinen kuin aiemmassa. Saa sitten nähdä vuosien jälkeen. Toivottavasti kestää vähintään sen 10 vuotta mitä aiempikin.
![]()
En tiedä, oliko joku tarjous mutta 429 euroa seisoi hintalapussa. Katsoin muualta tarjontaa, niin järjestään näyttää olevan 150+ euroa kalliimpaa. Liekö joku poistuva malli tms. - tiedä häntä.Mitö toi maksoi? Itekki täs pitäis grilliä uusia ja toi näyttäis ihan passelilta vaihtoehdolta
Tottumiskysymykisähän nämä. Itse en vaan tuohon ole tottunut vaikka olen miten yrittänyt totutella ja toki liukuu kansi mullakin ja ne rullatkin pyörii hyvän mutta silti tuntuu itseltä jotenkin kömpelöltä. Lähinnä pointti oli vaan muille että harkitkaa tarkkaan haluattekko saranallisen vai ilman olevan grillin, meitä saranan käyttäjiäkin on.
Mutta noin muuten on kyllä grilli hyvä ja kun sain vielä päivitettyä Meaterin + versioksi kun hajotin vanhan niin nyt varmaan signaalikin tulee kopan läpi ilman että pitää olla puhelin ihan vieressä![]()
Pystyy toki, kun ottaa kannen irti saranoiltaan ja laskee kannen alas ja pyörittelee silloin joskus, kun tuommoista tarvitsee tehdä. Saranallisessa versiossa ei tarvitse kuin hiukan avata ruuvia niin irtoaa helposti.Tässä juuri grillatessa, täytyy vielä tuoda esiin yksi etu irtonaiselle kannelle. Irtonaisen kannen kanssa pystyy suuntaamaan grillin kuuminta osaa eri suuntiin kääntämällä kantta. Just nyt itellä wingsit grillissä niin, että briketit keskellä ja siivet reunoilla. Kääntelen kantta muutaman kerran grillauksen aikana, että joka suuntaan tulee kuumaa ilmaa. Kiinteän kannen kanssa ei pysty samalla tavalla kikkailemaan.
Tämä oli toivottavasti vitsiPystyy toki, kun ottaa kannen irti saranoiltaan ja laskee kannen alas ja pyörittelee silloin joskus, kun tuommoista tarvitsee tehdä. Saranallisessa versiossa ei tarvitse kuin hiukan avata ruuvia niin irtoaa helposti.
Nämä on vähän makuasioita ja varmasti paras käsitys omista mieltymyksistään muodostuu jos on käyttänyt kumpaakin versiota.
Avaatko hiukan mikä tässä oli niin huvittavaa? En ole itse koskaa tuota noin käyttänyt ja tuskin tulen käyttämäänkä, mutta mahdollista se on, jos on tarve pyörittää kantta, kuten lainaamassani viestissä toisin sanottiin.Tämä oli toivottavasti vitsi![]()
Meater+ tai Inkbird nyt ainakin. Lisävarusteet muuten riippuu ihan siitä mitä haluaa ja aikoo grillata. Niin ja piippusytytin.Kelannut jos hommaisin tuon Master Touchin. Jotenkin kiinnostaisi tuo hiilillä grillaaminen. Mitäs lisävarusteita tähän suosittelette? Joku lämpömittari olisi varmaan hyvä pidempään grillaamiseen?
Hitsi vieköön katselin viime viikolla, että Weberin Smokefire ex4 ja 6 ovat Gigantissa tarjouksessa melkein puoleen hintaan (~790 ja 990€). Päätin odottaa palkkapäivää, joka on tänään ja avot, tarjoukset eivät ole enää voimassa.Nyt EX4 1499€ ja EX6 on poistunut valikoimasta.
Minulla on Char-Broil Kamander, mutta huomaan että olen liian hätäinen grillaaja ollakseni pelkän kamadon/vastaavan varassa. Noiden kanssa lämmön tasaantumista saa odotella hyvän tovin, varsinkin jos haluaa grillata matalassa lämpötilassa. Vesikupilla voi kikkailla lämpöjä alas, mutta usein käy niin, että joko hiilet sammuvat kun höyryä on liikaa (suhteessa ilmamäärään) tai vesi haihtuu nopeasti pois ja lämmöt lähtee lentoon. Snake/vastaava muodostelma toimii toki, mutta senkin kanssa saa odotella hyvän tovin, jotta grillin saa valmiiksi.
Haluan rinnalle pelletti/hiiligrillin, jossa on automaattisäätö lämpötilalle, jotta grillin vieressä ei tartte päivystää. Tunninkin odottelu tavoitelämpötilan saavuttamiseen sopii hektiseen lapsiperhearkeen vähän huonosti.
Nyt kun tuo tarjous päättyi, niin olen miettinyt Masterbuilt Gravity 1050 Smokefiren sijaan. Smokefire (gen 2) on lukemani mukaan vähän tukevamman oloinen ja Weberissä voi luottaa varaosien saatavuuteen. Masterbuiltissa taas pystyy käyttämään hiiliä tai brikettejä pellettien sijaan, jota pidän plussana. Miinuksena Gravityn heikko saatavuus, laatu varaukson ja todennäköisesti Weberiä heikompi varaosien saatavuus.
En hommaisi mitään itse grillin lisäksi alkuun, vaan opettelisin suoran ja epäsuoran grillaamisen hiilillä ja briketeillä sellaisenaan. Jos ei ole hiiligrillaus tuttu juttu niin siinä omat jujunsa miten homma toimii luontevasti eikä ruoka pala. No, ehkä sellaisen sähkökäyttöisen kuumailmapuhallinsytyttimen hommaisin kaveriksi. Ei tarvitse leikkiä nesteillä tai sytytyspaloilla eikä piippusystyttimellä. Ainakin jotain halpis kuumailmapuhallinta myytiin Lidlissä missä tuli grillinsytytyssuulake mukana, tai sitten ihan grillihommiin tehty laite.Kelannut jos hommaisin tuon Master Touchin. Jotenkin kiinnostaisi tuo hiilillä grillaaminen. Mitäs lisävarusteita tähän suosittelette? Joku lämpömittari olisi varmaan hyvä pidempään grillaamiseen?
Aito kamado ostoslistalle vaan.Hitsi vieköön katselin viime viikolla, että Weberin Smokefire ex4 ja 6 ovat Gigantissa tarjouksessa melkein puoleen hintaan (~790 ja 990€). Päätin odottaa palkkapäivää, joka on tänään ja avot, tarjoukset eivät ole enää voimassa.Nyt EX4 1499€ ja EX6 on poistunut valikoimasta.
Minulla on Char-Broil Kamander, mutta huomaan että olen liian hätäinen grillaaja ollakseni pelkän kamadon/vastaavan varassa. Noiden kanssa lämmön tasaantumista saa odotella hyvän tovin, varsinkin jos haluaa grillata matalassa lämpötilassa. Vesikupilla voi kikkailla lämpöjä alas, mutta usein käy niin, että joko hiilet sammuvat kun höyryä on liikaa (suhteessa ilmamäärään) tai vesi haihtuu nopeasti pois ja lämmöt lähtee lentoon. Snake/vastaava muodostelma toimii toki, mutta senkin kanssa saa odotella hyvän tovin, jotta grillin saa valmiiksi.
Haluan rinnalle pelletti/hiiligrillin, jossa on automaattisäätö lämpötilalle, jotta grillin vieressä ei tartte päivystää. Tunninkin odottelu tavoitelämpötilan saavuttamiseen sopii hektiseen lapsiperhearkeen vähän huonosti.
Nyt kun tuo tarjous päättyi, niin olen miettinyt Masterbuilt Gravity 1050 Smokefiren sijaan. Smokefire (gen 2) on lukemani mukaan vähän tukevamman oloinen ja Weberissä voi luottaa varaosien saatavuuteen. Masterbuiltissa taas pystyy käyttämään hiiliä tai brikettejä pellettien sijaan, jota pidän plussana. Miinuksena Gravityn heikko saatavuus, laatu varaukson ja todennäköisesti Weberiä heikompi varaosien saatavuus.
Amazonista joku kiva inkbird mittari, minullakin saattaisi olla tollanen ”langaton” 2 sensorilla oleva inkbird myynnissä (harkitsen päivitystä 5 sensorin malliin).Kelannut jos hommaisin tuon Master Touchin. Jotenkin kiinnostaisi tuo hiilillä grillaaminen. Mitäs lisävarusteita tähän suosittelette? Joku lämpömittari olisi varmaan hyvä pidempään grillaamiseen?
Niin ja kannattaa myös harkita kamadoa ton pallon sijasta, on kaikinpuolin parempi, vaikka suhteutettuna grillauspinta-alaan tuleekin vähän hintaa.Kelannut jos hommaisin tuon Master Touchin. Jotenkin kiinnostaisi tuo hiilillä grillaaminen. Mitäs lisävarusteita tähän suosittelette? Joku lämpömittari olisi varmaan hyvä pidempään grillaamiseen?
Kamado on hyvä, mutta minuuttien lämpötilasäätö on lievasti sanottuna ylioptimistinen arvio. Tollanen hyvä tarkkaan säädettävä pellettigrilli on kymmenessä minuutissa sytytyksineen low and slow valmis ja 15+ minuutissa 310 asteinen. Kamadolla menee vähintään puoli tuntia saada low and slow lämpö ja vaikka se säätäminen on ihan hauskaa puuhaa, niin etsin suunnilleen uunin toimintalogiikalla toimivaa vehjettä nykyisen kaveriksi.Aito kamado ostoslistalle vaan.
Lämpöjä saa laskettua ihan niin yksinkertaisesti että ala ja yläluukut kiinni ja odottaa puoli minuuttia että hiilet sammuu, sit käytät kannen auki ja kiinni jotta lämpö karkaa ja tarvittaessa toistat tän muutaman kerran.
Saa suht nopeasti vaikka 200>100 tiputettua.
Joo toki on ihan eri vehkeet, tarkoitin vaan että ainakin aidolla kamadolla toi lämmönsäätö alaspäin kyllä onnistuu kun tietää mitä tekee.Kamado on hyvä, mutta minuuttien lämpötilasäätö on lievasti sanottuna ylioptimistinen arvio. Tollanen hyvä tarkkaan säädettävä pellettigrilli on kymmenessä minuutissa sytytyksineen low and slow valmis ja 15+ minuutissa 310 asteinen. Kamadolla menee vähintään puoli tuntia saada low and slow lämpö ja vaikka se säätäminen on ihan hauskaa puuhaa, niin etsin suunnilleen uunin toimintalogiikalla toimivaa vehjettä nykyisen kaveriksi.
Kamadon kanssa haasteeksi tulee myös koko. Toi Kamanderimi on aika reippaan kokoinen, mutta jää silti pieneksi, kun grillaan vähintään neljälle ja usein useammalle. Iso kamado myös maksaa monta tonnia, kun tollasen todella tilavan grilli/pellettigrilli(uuni)n saa tonnilla.
Ei saakeli. Miettinyt kamadon hommaamista, mutta tuollainen masterbuilthan näyttäisi olevan kaikin puolin ylivertainen kaveri Weberin pallolle. Kamadon ostoa jarruttanut lähinnä se, että se olisi käytännössä vain enemmän "samaa", kun vertaa siihen palloon.. Tuolla gravityllä tosiaan saisi samalla kertaa ison parillan ja helppoutta pitkiin vetoihin niille kerroilla, kun ei ehdi olla säätämässä.Oon tässä noita masterbuilteja kattelllu jo vuoden verran, mutta jos tykkää esim burgeri hommista niin tohon 850 malliin tulee mukaan parila jota ei ilmeisesti muissa malleissa saaa kyytipojaksi
Ei saakeli. Miettinyt kamadon hommaamista, mutta tuollainen masterbuilthan näyttäisi olevan kaikin puolin ylivertainen kaveri Weberin pallolle. Kamadon ostoa jarruttanut lähinnä se, että se olisi käytännössä vain enemmän "samaa", kun vertaa siihen palloon.. Tuolla gravityllä tosiaan saisi samalla kertaa ison parillan ja helppoutta pitkiin vetoihin niille kerroilla, kun ei ehdi olla säätämässä.
On mulla Weberiin 30cm halkaisijan valurauta "parilla", mutta ei se kyllä käytännössä älyttömän hyvin toimi, koska parillalla kokkaus tapahtuu pääosin kansi auki ja se tarkoittaa, että hiilet palaa täysillä. Näkisin, että sitä parillan lämpötilaa pitäisi päästä säätämään. Lisäksi siivousta helpottaa älyttömästi jos parillassa on reikä..Ihan eri vehkeitä kamado ja pallogrilli..
Saa kamadoonkin ison parilan ja esim kj kamadolla oli ilman säätöä 2,3kg pikkukinkku 9h noin 100asteessa, kantta en avannut kesken kertaakaan, niin ei paljoa helpommaksi voi mennä?![]()
Onko kokemusta kaukoohjattavista digi-grilleistä? Tämmöinen vähän kiinnostaisi mutta onko joku testaillut tuota tai jotain vastaavia?
Kamado Joe® Konnected Joe
Pellettigrilli/savustin kiinnostanut pidemmän aikaa. Myydyin taitaa olla Traeger. Mutta merkkejä on muitakin.
Onko antaa vinkkiä mikä merkki/malli olisi soiva peli jos hintahaarukka laitetaan vaikka 500-1500eur? Tai joku merkki/malli mitä kannattaa kartaa?
Monikäyttöisyyttä tietty painotetaan, mutta grillikatoksesta löytyy muurikan kesäkeittiö (ja perus pallogrilli).
Saako jollain mallilla pihviin pientä paistopintaa aikaiseksi? Sinänsä kyllä amatöörinä olen aikaisemmilla kaasugrilleillä kaslerit grillannut parilan päällä ettei tule rasvapaloa. Eli kuuta en tavoittele taivaalta...
No jaa, ihan joku halpa langallinenkin lämpömittari on ihan käypäMeater+ tai Inkbird nyt ainakin. Lisävarusteet muuten riippuu ihan siitä mitä haluaa ja aikoo grillata. Niin ja piippusytytin.