Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Se on mitä arvostaa ja mistä on valmis maksamaan.Grillikausi pitäisi aloittaa, mutta itse laite puuttuu toistaiseksi. Eräs kauppa tarjosi Weberin Genesis II E-325s 1200€. Onko hinta perusteltua tällaiselle 1-2x viikossa grillaavalle kaverille vai mennäänkö suosiolla halvalla markettigrillillä?
Grillikausi pitäisi aloittaa, mutta itse laite puuttuu toistaiseksi. Eräs kauppa tarjosi Weberin Genesis II E-325s 1200€. Onko hinta perusteltua tällaiselle 1-2x viikossa grillaavalle kaverille vai mennäänkö suosiolla halvalla markettigrillillä?
Mites olis joku muu ku kaasumikro?Grillikausi pitäisi aloittaa, mutta itse laite puuttuu toistaiseksi. Eräs kauppa tarjosi Weberin Genesis II E-325s 1200€. Onko hinta perusteltua tällaiselle 1-2x viikossa grillaavalle kaverille vai mennäänkö suosiolla halvalla markettigrillillä?
Mites olis joku muu ku kaasumikro?
400e:llä saa jo pätevän pallogrillin jonka siivouksessa ei mene hermoja ja ruoka maistuukin grillatulle.
Kannattaa katella myös Napoleon Rogue-sarjalaisiaGrillikausi pitäisi aloittaa, mutta itse laite puuttuu toistaiseksi. Eräs kauppa tarjosi Weberin Genesis II E-325s 1200€. Onko hinta perusteltua tällaiselle 1-2x viikossa grillaavalle kaverille vai mennäänkö suosiolla halvalla markettigrillillä?
Kannattaa katella myös Napoleon Rogue-sarjalaisia
Ulkona oon weberin e310 gbs pitäny ja ihan tuo on kunnossa pysyny jo 5 vuotta. Talveksi nakannu huppua päälle, puhdistusta helpottaa kummasti kun grillaamisen perään antaa olla about vartin täydellä teholla ja harjalla sipasee ritilät. Ekan kerran käytin ritilät ja flavor barit irti viime kesänä ja pukkasin töhnät foliokuppiin. Foliokuppi kannattaa kauden päätteeksi vaihtaa. Suht kovalla käytöllä, kesäisin minimissään kahdesti viikossa grilli tulilla ja talvikaudellakin tulee välillä grillailtua, joskin harvemmin ja hyviä aurinkoisia kelejä odotellen.Weberiltä löytyy myös niitä 500-600€ grillejä että ehkä vähän huono vertailla melkein lippulaiva tuotetta halvimpiin grilleihin.
Vaikka grillaisit 1-2 kertaa viikossa niin pystyt sen kalliinkin grillin pilaamaan.
Jos tunnet ettet jaksa pestä sisä ja ulkopuolella grilliä. Pidät grilliä ulkona ilman suojaa niin kalliissa grillissäkin valuu rahat hukkaan.
Monella se taktiikka ettei jaksa pitää huolta ja hakee sen parin sadan grillin 3v välein uusiksi.
Itse ostin 450€ Weberin jota pesin ja hoidin hyvin. 6v päästä sain siltikin 250€ koska grilli oli hyvässä kunnossa.
Meater+? Eihän se tarvii mitää puhelinta kun se latausteline toimii WiFi siltana..Mikä olis hyvä Wifin kautta toimiva lämpömittari?
Nyt käytössä Meater +, mutta se tarvitsee puhelimen ihan laitteen viereen että toimii wifin kautta.
Bluetooth kantama ei riitä grillipaikkaan, joten joku wifin kautta toimiva olisi hakusessa.
Onks mitään kohtuuhintaista langatonta mittaria (siis johdotonta) missä tulis 3 sensoria mukana?
Inkbird 40€ kiinasta. Toki langat tulee tulee siihen keskusyksikköön mutta wifi/bt kantamaa riittää isommallekin tilukselleOnks mitään kohtuuhintaista langatonta mittaria (siis johdotonta) missä tulis 3 sensoria mukana?
Ei ole kokemusta wifin kautta toimivista lämpömittareista. Oma ratkaisuni sen sijaan on jättää työpuhelin grillipaikalle Meater+ lähettimen viereen. Tällöin pystyn omalla puhelimella seuraamaan ruuan valmistumista verkon yli etäämmältäkin.Mikä olis hyvä Wifin kautta toimiva lämpömittari?
Nyt käytössä Meater +, mutta se tarvitsee puhelimen ihan laitteen viereen että toimii wifin kautta.
Bluetooth kantama ei riitä grillipaikkaan, joten joku wifin kautta toimiva olisi hakusessa.
Tollanen on jo mutku ei jaksa noita piuhojaInkbird 40€ kiinasta. Toki langat tulee tulee siihen keskusyksikköön mutta wifi/bt kantamaa riittää isommallekin tilukselle
Onko kukaan koittanut sopiiko tuo LDP3 Weberin Q1200:een? Koitin tuossa mittailla ja on aikas kinthaalla sopiiko vaiko ei. Kallistuu vähän siihen suuntaan, että ei sovi, mutta jääkö kantamaan niin, että ei toimi ollenkaan.Tuon ostin ihan vain smash burgereita varten ja toimii hienosti. Saa kahdesta kolmeen burgeria tehtyä kerralla ja on siedettävän kokoinen siirtää tiskialtaaseen.Lodge LDP3 käännettävä valurautainen parila 42,5 cm x 24 cm | Motonet Oy
Lodge LDP3 kaksipuoleisen valurautaisen parilalevyn avulla saat pihveihin, kalaan, kanaan ja kasviksiin kauniin ja herkullisen grillausjäljen. Sileällä...m.motonet.fi
Ei noissa taida olla muuta eroa, kuin tuo lisäpoltin pintojen paistamiseen, eli Sear Zone. 315 saa nyt verkkokauppa.comista about 300e halvemmalla, että se on nyt aivan itsestä kiinni onko tuo tuollaisen lisärahan arvoinen. Itsellä on nyt muutaman vuoden ollut Genesis II 310 (eli käytännössä sama kuin 315, ainoastaan avohyllyillä eikä kaapilla) ja ilmankin olen pärjännyt. Välillä tuo olisi kieltämättä kätevä ominaisuus, mutta kun kaasugrillin kaverina on nykyään myös kamado, niin eipä tuolle Sear Zonelle juurikaan olisi käyttöä.Onko noilla Genesis 315 ja 325 paljonkin eroa? Jokunen satanen näyttäisi olevan hintaeroa.
Hieman myöhässä, mutta Primo kamadot tehdään jenkeissä:Olisi aika hankkia grilli kesäksi, olen ajatellut kamadoa, mutta olisiko ehdotuksia valmistajasta jos EI halua kiinassa valmistettua grilliä? (Big Green Egg:it tulee Meksikosta, mutta onko muita EI-kiina grillejä kuin nämä).
Weberin isompi pallogrilli löytyy jo niin mikä olisi 300-500e hintaluokassa hyvä kaasugrilli? Weberin Spirittiä katellut mutta olisiko parempaa hintalaatu kampetta
Kolmisen vuotta sitten kaasugrillejä vertaillessa päädyin samaan lopputulokseen, marketti-grillit on pääosin aika kertakäyttöisen oloisia. Napoleon ja Weber kestää vuosia. Nyt kolmen vuoden jälkeen Weber toimii edelleen. Ainut "vikapaikka" Weberissä taitaa olla tuossa paineensäätimessä, se ei taida olla suunnittelultaan ihan A1.Kyllä se on melkein juuri Weberin Spirit tai sitten Weberin Q3000.. Weberissa on kestävyys ja puhdistettavuus hyvällä tasolla.. Itselläni on ollut pitkät ajat Q2000, joka on ollut myös hyvä peli. Siinä toki vain yksi poltin eli lämpiäminen kestää aavistuksen kauemmin.
Valtaosa marketti-grilleistä on kauheaa paskaa ja parin vuoden päästä jo ihan hirveässä kunnossa.. Toki en ole kaikkiin uusimpiin merkkeihin tutustunut kuten esim. mainittuun Napoleoniin.
Kyllä mulla hiiligrillikin löytyy ja sillä on mukava aina välillä fiilistellä. Kuitenkin grilli terassilla korvaa meillä kesäisin paljolti keittiötä ja siinä tehdään tosi paljon kaikenlaista. Tähän hommaan kaasu on vaan helppo, kun ei vaadi sen kummempia valmisteluja. Tästäkin syystä tuntuisi näin objektiivisesti ajateltuna ihan fiksulta hommata ennemmin hyvä kuin halpa laite... Pitänee vielä käydä niitä Webereitäkin pällistelemässä jossain.Kaasugrilliä olet illmeisesti vailla?
Oletko ajatellut että jos siirtyisitkin hiiligrilliin, esmes Weberin "pallogrillin" saat kyllä selkeesti edullisemmin kuin tuo 1000€ ja pääset ihan aidon hiiligrillauksen pariin?
Ja käy samalla tarkistaan myös Napoelonit. Hyvä vaihtoehto Weberille.Pitänee vielä käydä niitä Webereitäkin pällistelemässä jossain.
Saapi niitä Webereitä 500€ hintaluokassakin. Esim Weber Spirit II E-310 GBS on saanut ajoittain 500-550€ hintahaarukassa tarjouksesta, tällä hetkellä näyttäisi olevan 599€ verkkokauppa.com ja gigantti. Viides vuosi lähtee itsellä käyntiin ko. kamppeella eikä mitään ongelmia, taivasalla peitteen alla säilytetty, talvikaudella käytän muutaman kerran makkaran kärtsäämiseen. Aktiivinen grillikausi alkaa toukokuun tietämillä ja päättyy lokakuun tietämillä. Kesäisin tulee grillattua ~3x/vko kaikenlaista sapuskaa, eli ihan kohtalaisen kovalla käytöllä ollut.Kyllä mulla hiiligrillikin löytyy ja sillä on mukava aina välillä fiilistellä. Kuitenkin grilli terassilla korvaa meillä kesäisin paljolti keittiötä ja siinä tehdään tosi paljon kaikenlaista. Tähän hommaan kaasu on vaan helppo, kun ei vaadi sen kummempia valmisteluja. Tästäkin syystä tuntuisi näin objektiivisesti ajateltuna ihan fiksulta hommata ennemmin hyvä kuin halpa laite... Pitänee vielä käydä niitä Webereitäkin pällistelemässä jossain.
Pitkästä aikaa voisi grillin uusia.
..
Paikallisessa Prismassa kävin kansia aukomassa ja tuon analyyttisen kansitestin perusteella seuraava olisi Landmann. Jämäkän oloinen ja miellytti silmää. Taitaa olla sen verran iso tekijä, että varaosiakin tarvittaessa saa.
..
Heh. Minäkin aikanaan ostin just tuon grillin tuolta tuohon hintaan. Tosin meni kaatopaikalle kolmen tai neljän kesän jälkeen kun oli ulkona. Hinta/"laatu" suhde oli paikallaan. Sitten siirryin Napoleoniin ja nyt se on jököttänyt toossa ulkona kolme vuotta, ja ei mitään vikaa tai merkkiä siitä, että olisi ollut ulkona kolme vuotta. Todenäköisesti jököttää siinä vielä seuraavat 10 vuotta. Toki hintaakin oli 6 x enemmän, joten sietääkin kestää sen 6 x 3 vuotta . Bonuksena tietty pykälää parempi grillaustulos.Ostin verkkokauppa.comista keväällä 2016 kahdella polttimella olevan MyGrill I-200 Black -kaasugrillin hintaan 99,9e.
Sitä kantta ei koskaan nosteta. Se liu'utetaan siihen pidikkeeseen. Paljon kätevämpi kuin sarana.Itsellä on nyt vissiin kolmatta tai neljättä kesää käytössä Weberin Master Touch perinteisellä kannella mutta täytyy sanoa että vieläkään, n.kolmen kesän jälkeen vieläkään tottunut tuohon kanteen. Se tuntuu edelleen niin hiton kömpelöltä ja ärsyttävältä kurotella sinne keskelle ja nostella sitä telineeseen tai muuten pois päältä. Luulin että tuohon tottuis mutta ei sitä tunnu tottuvan. Jotenkin hirvee homma yhden kannen takia jos vaikka vaan haluaa nopeasti kääntää makkaroita.
Jos nyt saisin päättää niin ottaisin aivan ehdottomasti kääntyvällä saranakannella olevan version vaikka siitä joutuisi vähän enemmän maksamaan. Vähän harmittaa että itse pihistelin kun ajattelin että tuohon tottuu mutta ei, yhtä kömpelöltä vaikuttaa edelleen kun ostaessakin.
Saisinkohan mä jollekkin tutulle ton myytyä niin sais kunnon saranavesion.
Näin juuri, kansihan menee nätisti sinne telineeseen kun vähän ronskimmin tökkääSitä kantta ei koskaan nosteta. Se liu'utetaan siihen pidikkeeseen. Paljon kätevämpi kuin sarana.
Sitä kantta ei koskaan nosteta. Se liu'utetaan siihen pidikkeeseen. Paljon kätevämpi kuin sarana.
Joo tiiän kyllä mutta se ei poista sitä kurottelemista. Ja kyllä sen kannen joutuu siihen telineeseen aika lailla asettelemaan, jos vähänkään "tiputtaa" niin makkarat kyllä lentelee ritilältä koska ei toi laitos mikään tukeva ole.Näin juuri, kansihan menee nätisti sinne telineeseen kun vähän ronskimmin tökkää
Joo tiiän kyllä mutta se ei poista sitä kurottelemista. Ja kyllä sen kannen joutuu siihen telineeseen aika lailla asettelemaan, jos vähänkään "tiputtaa" niin makkarat kyllä lentelee ritilältä koska ei toi laitos mikään tukeva ole.
Ja muutenkin jos mä haluun vaan kääntää nopeesti makkarat niin kannen asettelu siihen telinkiin on vaan niin turhaa että sitä mielummin pitää kädessä sen aikaa.
Mutta nää on näitä. Työkaverilla ei myöskään ole ongemaa tuon kanssa mutta mä nään ton jotenkin hankalaks että en tahdo siihen millään tottua. Kahva etureunassa ja sarana on vaan niin paljon kätevämpi jos pitää vaikka vaan nopeesti kattoa mitä grillissä tapahtuu. Koko kannen kun nostaa niin tuhkatkin usein pölähtää miten sattuu ja joutuu varovasti nostelemaan.
Tottumiskysymykisähän nämä. Itse en vaan tuohon ole tottunut vaikka olen miten yrittänyt totutella ja toki liukuu kansi mullakin ja ne rullatkin pyörii hyvän mutta silti tuntuu itseltä jotenkin kömpelöltä. Lähinnä pointti oli vaan muille että harkitkaa tarkkaan haluattekko saranallisen vai ilman olevan grillin, meitä saranan käyttäjiäkin on.Siis eihän se kansi missään vaiheessa edes tipahda mihinkään. Omassa Master touchissa se liukuu ja avautuu niitä rullia pitkin siihen telineeseen. Todella smooth, en todellakaan haluaisi tuohon mitään saranaa.
Hyvä myös tarkastaa Broil King Napoleonin lisäksi. Välillä näistä todella hyviä tarjouksia kun suomessa vähän tuntemattomampi merkki.Ja käy samalla tarkistaan myös Napoelonit. Hyvä vaihtoehto Weberille.
Seiso grillin vieressä niin, että kannenpidike on vasemmalla tai oikealla puolella itseesi nähden ja käännä kansi sivuun. Ei tarvii kurotella. Jos seisot grillin edessä pidikkeen vastakkaisella puolella, niin joo varmaan joutuu kurottelemaan.Joo tiiän kyllä mutta se ei poista sitä kurottelemista.
Ensivaiktutelma sen sitten ratkaisi. Landmann Triton MaxxX 4.1 on seuraava makkaralämmitin. Sen verran myöhään meni kasauksen valmistuminen, että en enää käynyt rasvoja polttelemaan ja grillailemaan, mutta etenkin tuo sivussa oleva, 3,5 kW infrapunapoltin vaikuttaa melkoisen ärhäkältä peliltä. Voi hyvin uskoa, että siinä saa ihan oikeasti paistopintaa pihveihin. Ledivaloissa noissa säätimissä en oikein mitään järkeä näe, mutta siinäpähän loistavat.
Huomenna sitten ensimmäiset käristelytestit. Ihan näppituntuman perusteella olen kyllä tyytyväinen. Laatuvaikutelma on aivan toinen kuin aiemmassa. Saa sitten nähdä vuosien jälkeen. Toivottavasti kestää vähintään sen 10 vuotta mitä aiempikin.
En tiedä, oliko joku tarjous mutta 429 euroa seisoi hintalapussa. Katsoin muualta tarjontaa, niin järjestään näyttää olevan 150+ euroa kalliimpaa. Liekö joku poistuva malli tms. - tiedä häntä.Mitö toi maksoi? Itekki täs pitäis grilliä uusia ja toi näyttäis ihan passelilta vaihtoehdolta
Tottumiskysymykisähän nämä. Itse en vaan tuohon ole tottunut vaikka olen miten yrittänyt totutella ja toki liukuu kansi mullakin ja ne rullatkin pyörii hyvän mutta silti tuntuu itseltä jotenkin kömpelöltä. Lähinnä pointti oli vaan muille että harkitkaa tarkkaan haluattekko saranallisen vai ilman olevan grillin, meitä saranan käyttäjiäkin on.
Mutta noin muuten on kyllä grilli hyvä ja kun sain vielä päivitettyä Meaterin + versioksi kun hajotin vanhan niin nyt varmaan signaalikin tulee kopan läpi ilman että pitää olla puhelin ihan vieressä
Pystyy toki, kun ottaa kannen irti saranoiltaan ja laskee kannen alas ja pyörittelee silloin joskus, kun tuommoista tarvitsee tehdä. Saranallisessa versiossa ei tarvitse kuin hiukan avata ruuvia niin irtoaa helposti.Tässä juuri grillatessa, täytyy vielä tuoda esiin yksi etu irtonaiselle kannelle. Irtonaisen kannen kanssa pystyy suuntaamaan grillin kuuminta osaa eri suuntiin kääntämällä kantta. Just nyt itellä wingsit grillissä niin, että briketit keskellä ja siivet reunoilla. Kääntelen kantta muutaman kerran grillauksen aikana, että joka suuntaan tulee kuumaa ilmaa. Kiinteän kannen kanssa ei pysty samalla tavalla kikkailemaan.
Tämä oli toivottavasti vitsiPystyy toki, kun ottaa kannen irti saranoiltaan ja laskee kannen alas ja pyörittelee silloin joskus, kun tuommoista tarvitsee tehdä. Saranallisessa versiossa ei tarvitse kuin hiukan avata ruuvia niin irtoaa helposti.
Nämä on vähän makuasioita ja varmasti paras käsitys omista mieltymyksistään muodostuu jos on käyttänyt kumpaakin versiota.
Avaatko hiukan mikä tässä oli niin huvittavaa? En ole itse koskaa tuota noin käyttänyt ja tuskin tulen käyttämäänkä, mutta mahdollista se on, jos on tarve pyörittää kantta, kuten lainaamassani viestissä toisin sanottiin.Tämä oli toivottavasti vitsi