Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Kiitos, tämä tarjous olikin mennyt ohi tutkan. Täytyykin tutustua paremmin!Pari vuotta takaperin joku kyseli Pulsesta kokemuksia ja minulla niitä vähän on:
Joten jos sähkögrilli pitää hankkia, niin Weber Pulse, nyt vielä verkkiksestä alle 500€ Pulse!
Oletko kokeillut virittää alumiinifolion pohjalle ?Helpottaa siivousta pirusti.Millä puhdistatte grillin pohjan, eli siis sisäpuolelta sen alueen, minne kaikki palanut rasva ja ruuantähteet tippuneet? Weber Q3000 kyseessä itsellä.
Grillin puhdistusaineella+tiskiharjalla+vedellä huuhtelemalla. Pohja irti, toki jos tarkoitat rungossa olevaa pohjaa niin sitä ei irrotetakaan. Montaa kertaa grillikauden aikana ei tule kyllä tehtyä, kun ei ihan hirveästi tule grillattuakaan.Millä puhdistatte grillin pohjan, eli siis sisäpuolelta sen alueen, minne kaikki palanut rasva ja ruuantähteet tippuneet? Weber Q3000 kyseessä itsellä.
Ihan koska vaan vuodenajasta ja lämmöstä välittämättä.Onkos täällä kokemusta et millasessa kohtaa talvea tai kevättä voi kaasupullon jo ottaa käyttöön?
Kaasulla toimivasta pizzauunista nyt kyse, ja ihan siis se pointtina et toimiiko noi kaasut pikkupakkasilla ja haittaako että käy yöllä siinä -8 asteessa?
Teräspullo itsellä kyseessä, on kyllä harkinnassa josko vaihtaisi kesällä komposiittiin…
Häh?Ihan koska vaan vuodenajasta ja lämmöstä välittämättä.
Kyllä kaasugrilli ainakin teräspullolla toimi ihan normaalisti -25C pakkasessa.Häh?
Siis eikös talvi olekaan ongelma kaasupulloille?
Tuolla pizza ketjussa kun monesti varoiteltiin että kaasu jäätyy eikä toimi…
Häh?
Siis eikös talvi olekaan ongelma kaasupulloille?
Tuolla pizza ketjussa kun monesti varoiteltiin että kaasu jäätyy eikä toimi…
Ei pidä paikkaansa.Se ongelma koskee lähinnä komposiittipulloja. Komposiittipullo voi aiheuttaa ongelmia talvella versus metallipullo.
Oonilla kävi niin et paloi pienellä liekillä. Ongelma ratkaisu otin tunniksi sisälle ennen Oonin käyttöä.
Metallipullo eristää paremmin nesteen jäätymistä versus komposiitti.
Ei pidä paikkaansa.
Höyrystyminen kuluttaa energiaa, esim liesi täydellä teholla kiehuttaa vesikattilaa, se lämpö menee veden kiehumiseen.
Samalla tavalla se nestekaasupullo tarvitsee lämpöä, kun kaasu höyrystyy ja se lasikuitukomposiitti eristää sitä lämmön virtausta ulkoilmasta sinne kaasuun. Tällöin pakkasella kaasu voi olla niin kylmää jo valmiiksi, että jäähtyessään lisää se höyrystyminen hidastuu ja ei tahdo pelittää.
Teräspullo johtaa ulkoilman lämpöä sinne kaasuun tehokkaammin ja sellasella toimii paremmin.
No tämä on omakohtainen kokemus. Liekö sitten venttiileissä ero vai mistä. Molemmat pullot ollut pakkasessa ja ulkona.
Oma havainto talvella paistelussa on ollut se että kannattaa kaasupullo ottaa sisälle ennen paistoa. Olen ottanut paistopäivän aamuna. Teräspullo kyseessä.
Eikä ole haittaa jos Ooni käy kans sisällä niin sulaa. Varsinkin jos pidempi aika edellisestä.
Saapahan helpommin kaasut kiinni kun ei kaikki ole jäässä
Itsellä Ooni on kesät talvet ei katetulla parvekkeella.
Eikun vaan kovaa ajoa.
Jeps, mutta fysiikka sanoo toisenlaista ja ainakin itselläni on käynyt talvikeleillä mökillä makkaraa grillatessa niin, että sitä komposiittipulloa pitää ravistella, että sieltä höyrystyy riittävästi kaasua, teräspullolla ei ole ollut ongelmia, mut en ole millään -25 asteen pakkasella kokeillutkaan.No tämä on omakohtainen kokemus. Liekö sitten venttiileissä ero vai mistä. Molemmat pullot ollut pakkasessa ja ulkona.
Se unohtui mainita, että itse en tuosta Koda 16 omasta kivestä pakkasella osaa sanoa kun käytössä on biscotto kivi.Kaverilla Koda 16 Pizzakivi haljennut pari kertaa jo. Omassa Koda 12 ei ole ollut ongelmia vaikka ollut pakkasessa.
Järkikin sanoo että jos ulkona -20c pakkasta ja nopeasti lämmität pizzakiven 400c niin kivi joutuu rajulle. Yleensä olen pikkupakkasillakin ottanut hetkeksi sisälle että olisi edes huoneenlämpöinen kivi.
Kaasugrillillä savustuslaatikolla grillaaminen on varmaan aika lähellä samaa kokemusta. Noi sähkösavustimethan vetää parinsadan asteen lämmöillä eli kala tulee esimerkiksi supernopeasti eikä savua älyttömästi tartu. Siinä mielessä tollanen grillimalli voi olla parempi, kun päästään vähän säätämään lämpöä.Moro,
Savustuksesta: meinattiin ostaa Muurikan sähkösavustin tänään. Huomasin kuitenkin, että myös kaasugrilleihin on olemassa savustuslaatikoita. Meillä on Weber Genesis 325, mutta ilmeisesti tuollainen savustuslaatikko käy kaikkiin grillimalleihin. Onko siis tuollaisella sähkösavustinella mitään virkaa?
Kaasugrillit eivät mielestäni ole tarpeeksi tiiviitä että se savun maku tarttuu kunnolla ja jos savua haluaa oikein kunnolla niin sitä askia saa olla täyttämässä jatkuvasti.Moro,
Savustuksesta: meinattiin ostaa Muurikan sähkösavustin tänään. Huomasin kuitenkin, että myös kaasugrilleihin on olemassa savustuslaatikoita. Meillä on Weber Genesis 325, mutta ilmeisesti tuollainen savustuslaatikko käy kaikkiin grillimalleihin. Onko siis tuollaisella sähkösavustinella mitään virkaa?
Tämä oli itselläkin mielessä, että saako kaasugrillissä saman vaikutuksen/vuotaako savu pois. Lisäksi esimerkiksi kalat saisi erikseen kätevästi savustettua ja ei tarvisi säätää irrallisen savustuslaatikon kanssa grillissä. Toisaalta en nyt huvikseenkaan irrallista savustinta jaksaisi ostaa jos homma hoituu myös grillissä. Joka tapauksessa, ilmeisesti tuo lämpötilan säätö on must sähkösavustimessa.Kaasugrillit eivät mielestäni ole tarpeeksi tiiviitä että se savun maku tarttuu kunnolla ja jos savua haluaa oikein kunnolla niin sitä askia saa olla täyttämässä jatkuvasti.
Ei ole lämpötilansäätö mitenkään pakollinen.Tämä oli itselläkin mielessä, että saako kaasugrillissä saman vaikutuksen/vuotaako savu pois. Lisäksi esimerkiksi kalat saisi erikseen kätevästi savustettua ja ei tarvisi säätää irrallisen savustuslaatikon kanssa grillissä. Toisaalta en nyt huvikseenkaan irrallista savustinta jaksaisi ostaa jos homma hoituu myös grillissä. Joka tapauksessa, ilmeisesti tuo lämpötilan säätö on must sähkösavustimessa.
Ei oo itellä karun kivi halkeillut vaikka oon koivunhaloilla lämmitellyt pakkasella.Kaverilla Koda 16 Pizzakivi haljennut pari kertaa jo. Omassa Koda 12 ei ole ollut ongelmia vaikka ollut pakkasessa.
Järkikin sanoo että jos ulkona -20c pakkasta ja nopeasti lämmität pizzakiven 400c niin kivi joutuu rajulle. Yleensä olen pikkupakkasillakin ottanut hetkeksi sisälle että olisi edes huoneenlämpöinen kivi.
Olisi aika hankkia grilli kesäksi, olen ajatellut kamadoa, mutta olisiko ehdotuksia valmistajasta jos EI halua kiinassa valmistettua grilliä? (Big Green Egg:it tulee Meksikosta, mutta onko muita EI-kiina grillejä kuin nämä).
Eikös Weberit ole jenkeissä valmistettuja?Olisi aika hankkia grilli kesäksi, olen ajatellut kamadoa, mutta olisiko ehdotuksia valmistajasta jos EI halua kiinassa valmistettua grilliä? (Big Green Egg:it tulee Meksikosta, mutta onko muita EI-kiina grillejä kuin nämä).
Weberillä ei taida olla kamdoa?Eikös Weberit ole jenkeissä valmistettuja?
Ei mutta tuossa kysyttiin myös grilliä niin oletan että kamado ei ole vaatimus vaan toive.Weberillä ei taida olla kamdoa?
Kyl weberillä jenkkigrillejä on, en osaa kyl yhtään sanoa tuleeks joku osa tuotannosta muualta.Ei mutta tuossa kysyttiin myös grilliä niin oletan että kamado ei ole vaatimus vaan toive.
No, ihan sama mutta eikö Weber ole jenkki? Kysyn kun en tiiä kun noi siirtelee niin hanakasti nykyään vaivihkaa tuotantoa halpamaihin ja saattaa olla osa malleista tehty muissa maissa mutta Weber lienee edelleen kokonaan jenkki?
Olisi aika hankkia grilli kesäksi, olen ajatellut kamadoa, mutta olisiko ehdotuksia valmistajasta jos EI halua kiinassa valmistettua grilliä? (Big Green Egg:it tulee Meksikosta, mutta onko muita EI-kiina grillejä kuin nämä).
Engineered and designed in US, (some models assembled in china)Ei mutta tuossa kysyttiin myös grilliä niin oletan että kamado ei ole vaatimus vaan toive.
No, ihan sama mutta eikö Weber ole jenkki? Kysyn kun en tiiä kun noi siirtelee niin hanakasti nykyään vaivihkaa tuotantoa halpamaihin ja saattaa olla osa malleista tehty muissa maissa mutta Weber lienee edelleen kokonaan jenkki?
Tottakai.Engineered and designed in US, (some models assembled in china)
Kiinassa sekin on tehty.Bono on latvilainen firma. BBQ harrastaneisuuden takia oma firma pystyy ja lopputulos näkyy Bono Kamadossa.
Itsellä moinen ollut nyt parisen vuotta eikä mitään ongelmia.
Elinikäinen rajoitettu takuu eli tarkoittaa että olet ensimmäinen omistaja. Jos myyt takuu ei siirry.
Kiinassa sekin on tehty.
Muutava tarkentava kysymys
Miksi se ei ollut tiivis, mitä piti parannella?
Miten sen KJ:n ”laadun” noin suurinpiiirtein huomasi kasatessa?
Miksi ei ollut lisävarusteita, kun ne ”kaikki” menee ristiin merkistä välittämättä, kunhan vain varusteen hommaa saman kokoluokan kamadoon.
Jotain periaatteen tapaista, mutta hankalaa pitää kiinni. Ehkäpä niin, että kun lähes kaikki nykyään tulee Kiinasta niin jotain erityistä kuin hankkii niin ei haluaisi sitä hikipajalta ja samalla tukien ko. valtion mallia. Mutta tälle ei aina mitään voi niin siksi asiaa pohdiskelen.Onko Ei Kiinassa valmistettu, joku periaatteen puolesta juttu, tuon mukaan arvalla heitettynä vähiin käynee vaihtoehdot.
Edit: lisätään XY kokoinen preemio ei kiinalaiseen.
Kamadoa metsästän, Weber muutoin olisi hyvä merkki.Ei mutta tuossa kysyttiin myös grilliä niin oletan että kamado ei ole vaatimus vaan toive.
No, ihan sama mutta eikö Weber ole jenkki? Kysyn kun en tiiä kun noi siirtelee niin hanakasti nykyään vaivihkaa tuotantoa halpamaihin ja saattaa olla osa malleista tehty muissa maissa mutta Weber lienee edelleen kokonaan jenkki?
Kiitoksia vastauksesta, mitä asiaa tutkin niin olettaisin, että eivät ole Hollannissa tehtyjä vaan vain suunniteltuja koska valmistusmaata ei heidän sivuillaan mainosteta ja esitellä siten kun olisi varmasti tehty jos siellä olisi myös tehty.The Bastard kamadot taidetaan tehdä Hollannissa.