Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Kaikki ne tahmaa ennemmin tai myöhemmin, mutta itse vaihdoin Smokewaren hatun tuon vakio valurautahatun tilalle. Vähän joutui tiivistenauhan kanssa kikkailemaan, että sai asettumaan tiiviisti. Tuon kanssa ei ainakaan sada vesi sisälle ja saa syttymään nopeammin, kun voi nostaa koko hatun sivuun. Silloin tällöin kun päästää kunnolla kuumaksi, niin rasvat palaa välistä ja liikkuu taas hyvin. Joskus pitkän savustuksen jälkeen saattaa vähän tahmata, mutta yleensä riittää kun nostaa hatun pois antaa vetoja kunnolla. Koskaan ei ole tarvinnut mitään erillisiä pesuja tuolle tehdä.
Tuleeko noissa yläventtiileissä mukana tiiviste, vai hommattava erikseen?
Omassa Kobessa vuotaa välistä selkeesti ilmaa ja vaikeuttaa lämmönhallinta, niin voisi päivittää koko roskan parempaan versioon.
Olikin muuten tuo Bastardin venttiili jonka ostin, juuri siitä syystä kun näytti identtiseltä, mutta oli halvempi.Bastard vastaava/halvempi
Laitoin tämän reilu vuosi takaperin Loimo 22 kamadoon, tosin joutui tiivisteellä kikkailemaan että sai kiinni.
Nyt uuden KJ kanssa pitäis sopia suoraan kun mittailin, kun tuossa on vielä se vanhan mallinen yläventtiili![]()
"Kevään" ensimmäiset karsinogeenit maistuu aina parhaalle !Ensimmäinen brisket
Nyt sitten se pakollinen kysymys että miten esim kaasugrilli on kieletty koska sitä ei periaatteessa voi kieltää ellei palotarkastaja ole erikseen kieltänyt. Se mitä taloyhtiä sanoo ja määrää ei ole merkitystä.Muutto uuteen kerrrostalokämppään jossa ISO lasitettu parveke. Sopivasti pari sähköpistokettakin löytyy ja vuokra-asunto jonka säännöissä sallitaan vain sähkögrillin käyttö parvekkeelle joten sellainen saatava.
Omat kokemukset vain hiili ja kaasugrilleistä niin mites nämä sähköversiot? Mitään markan susi vehjettä en halua sillä tykkään grillata vaikka mitä. Markan vehkees esimerkki vaikka Tämä
Tänä nyt mikä kiinnostelee eniten:
Weber Lumin Compact
Kallishan se on koska Weber ja omaan käyttöön varmasti hyvä, varsinkin kun ostaa erillisen parilan.
Tällä combolla hinta ~600€ joka ehdottomasti oma kipuraja.
Normi Lumin kiinosteli mutta hinta parilan kanssa karkaa yli 750€…
Onko muita vaihtoehtoja?
Eivät he tosiaan saa kieltää kaasugrillin käyttöä, ja vaikka kaasugrillikin on kaukana oikeasta grillaamisesta niin sähkö nyt ei enää sit siihen liity juuri mitenkään…Muutto uuteen kerrrostalokämppään jossa ISO lasitettu parveke. Sopivasti pari sähköpistokettakin löytyy ja vuokra-asunto jonka säännöissä sallitaan vain sähkögrillin käyttö parvekkeelle joten sellainen saatava.
Omat kokemukset vain hiili ja kaasugrilleistä niin mites nämä sähköversiot? Mitään markan susi vehjettä en halua sillä tykkään grillata vaikka mitä. Markan vehkees esimerkki vaikka Tämä
Tänä nyt mikä kiinnostelee eniten:
Weber Lumin Compact
Kallishan se on koska Weber ja omaan käyttöön varmasti hyvä, varsinkin kun ostaa erillisen parilan.
Tällä combolla hinta ~600€ joka ehdottomasti oma kipuraja.
Normi Lumin kiinosteli mutta hinta parilan kanssa karkaa yli 750€…
Onko muita vaihtoehtoja?
Itellä oli sähkögrilli kerrostalokämpän lasitetulla parvekkeella. Kyllähän sillä makkaraa sai lämmitettyä ja jotain perus grillauksia tehtyä. Harvaksi jäi käyttökerrat ja todennut että sama tehä uunissa taikka helalla, maku on sama ja tekeminen helpompaa.Vääntäkää keskenänne mutta jos jollakin sähkögrilleistä kokemuksia niin kuuntelen mielelläni!
Niin me vaan yritettiin auttaa sua ja kerrottiin että näihin muihin vaihtoehtoihin lukeutuu se omien oikeuksien tietäminen ja kaasugrillin käyttäminen…Vääntäkää keskenänne mutta jos jollakin sähkögrilleistä kokemuksia niin kuuntelen mielelläni!
Riippuu grillin tyypistä ja onko uunissa grillivastus vai ei.Itellä oli sähkögrilli kerrostalokämpän lasitetulla parvekkeella. Kyllähän sillä makkaraa sai lämmitettyä ja jotain perus grillauksia tehtyä. Harvaksi jäi käyttökerrat ja todennut että sama tehä uunissa taikka helalla, maku on sama ja tekeminen helpompaa.
Ikävä kyllä se on näin. Tutulla oli weberin sähkögrilli parvekkeella ja makkarat olivat uunimakkaran makuisia. Ainoa ilo sähkögrilllistä on se että sillä voi larpata grillaamista, eli istua parvekkeella juoda kaljaa ja käristää lihaa mutta makua sillä ei saa sen kummemmin kuin uunissa.Itellä oli sähkögrilli kerrostalokämpän lasitetulla parvekkeella. Kyllähän sillä makkaraa sai lämmitettyä ja jotain perus grillauksia tehtyä. Harvaksi jäi käyttökerrat ja todennut että sama tehä uunissa taikka helalla, maku on sama ja tekeminen helpompaa.
Älkääs nyt, kyllä noilla saa ihan kivasti grillailtua. Ja myös makua. Nälkä ja tunnelma on paras mauste, eikä silloin katsella käyttövoiman perään.Ikävä kyllä se on näin. Tutulla oli weberin sähkögrilli parvekkeella ja makkarat olivat uunimakkaran makuisia. Ainoa ilo sähkögrilllistä on se että sillä voi larpata grillaamista, eli istua parvekkeella juoda kaljaa ja käristää lihaa mutta makua sillä ei saa sen kummemmin kuin uunissa.
Mites Ninja Woodfire? About 300e Saksan Amazonista ja tuolla pystyy savustamaankin jos näin haluaa.Muutto uuteen kerrrostalokämppään jossa ISO lasitettu parveke. Sopivasti pari sähköpistokettakin löytyy ja vuokra-asunto jonka säännöissä sallitaan vain sähkögrillin käyttö parvekkeelle joten sellainen saatava.
Omat kokemukset vain hiili ja kaasugrilleistä niin mites nämä sähköversiot? Mitään markan susi vehjettä en halua sillä tykkään grillata vaikka mitä. Markan vehkees esimerkki vaikka Tämä
Tänä nyt mikä kiinnostelee eniten:
Weber Lumin Compact
Kallishan se on koska Weber ja omaan käyttöön varmasti hyvä, varsinkin kun ostaa erillisen parilan.
Tällä combolla hinta ~600€ joka ehdottomasti oma kipuraja.
Normi Lumin kiinosteli mutta hinta parilan kanssa karkaa yli 750€…
Onko muita vaihtoehtoja?
Weberin kolmioharja on ainakin ollut hyvä.Kehukaa nyt grilliharjaanne. Koittanut vaikka mitä mutta en kuollaksenikaan muista mikä oli hyvä.
Muurikka vai Weber?
Eiköhän vuokraaja saa olla ehdoissaan lakia tiukempi...Niin me vaan yritettiin auttaa sua ja kerrottiin että näihin muihin vaihtoehtoihin lukeutuu se omien oikeuksien tietäminen ja kaasugrillin käyttäminen…
Tämän mallinen harja on paras, noita on mustangia weberia ja monia muita. Ylivoimaisesti helpoin kun tuolla saa pitkät vedot ja painetta maximitTämä Cellon harja on toiminut hyvin omassa hiiligrillissä. Pitkä kosketuspinta ja paineen saa hyvin kohdistettua ritilään, niin ei tarvitse koko päivä hinkata.
Jos menee tukkoon niin olen polttanut harjakset, voi leikkiä luolamiestä soihdun kanssa.Napoleon messinkiharja 21,99
Jostain luin, että Weberin posliiniemaloiduille valurautaritilöille suositeltiin messinkiharjaa. Napoleonin harja toiminut hyvin, kunhan ensin kaapii pahimmat rasvat pois ennen harjausta, muuten menee helposti tukkoon. Paras kun malttaa polttaa rasvat ensin hiileksi ja sitten nopea harjaus.
Puolison serkulla on tuollainen Pulse, muutaman kerran siellä terassilla grilliruokia syöneenä voi todeta että kyllä sillä pääsee aika pitkälle, tarkkaan saa säädettyä lämmöt ja varmaan parasta mitä sähkögrillien puolelta löytyy.
Kiitos, tämä tarjous olikin mennyt ohi tutkan. Täytyykin tutustua paremmin!Pari vuotta takaperin joku kyseli Pulsesta kokemuksia ja minulla niitä vähän on:
Joten jos sähkögrilli pitää hankkia, niin Weber Pulse, nyt vielä verkkiksestä alle 500€ Pulse!
Oletko kokeillut virittää alumiinifolion pohjalle ?Helpottaa siivousta pirusti.Millä puhdistatte grillin pohjan, eli siis sisäpuolelta sen alueen, minne kaikki palanut rasva ja ruuantähteet tippuneet? Weber Q3000 kyseessä itsellä.
Grillin puhdistusaineella+tiskiharjalla+vedellä huuhtelemalla. Pohja irti, toki jos tarkoitat rungossa olevaa pohjaa niin sitä ei irrotetakaan. Montaa kertaa grillikauden aikana ei tule kyllä tehtyä, kun ei ihan hirveästi tule grillattuakaan.Millä puhdistatte grillin pohjan, eli siis sisäpuolelta sen alueen, minne kaikki palanut rasva ja ruuantähteet tippuneet? Weber Q3000 kyseessä itsellä.
Ihan koska vaan vuodenajasta ja lämmöstä välittämättä.Onkos täällä kokemusta et millasessa kohtaa talvea tai kevättä voi kaasupullon jo ottaa käyttöön?
Kaasulla toimivasta pizzauunista nyt kyse, ja ihan siis se pointtina et toimiiko noi kaasut pikkupakkasilla ja haittaako että käy yöllä siinä -8 asteessa?
Teräspullo itsellä kyseessä, on kyllä harkinnassa josko vaihtaisi kesällä komposiittiin…
Häh?Ihan koska vaan vuodenajasta ja lämmöstä välittämättä.
Kyllä kaasugrilli ainakin teräspullolla toimi ihan normaalisti -25C pakkasessa.Häh?
Siis eikös talvi olekaan ongelma kaasupulloille?
Tuolla pizza ketjussa kun monesti varoiteltiin että kaasu jäätyy eikä toimi…
Häh?
Siis eikös talvi olekaan ongelma kaasupulloille?
Tuolla pizza ketjussa kun monesti varoiteltiin että kaasu jäätyy eikä toimi…
Ei pidä paikkaansa.Se ongelma koskee lähinnä komposiittipulloja. Komposiittipullo voi aiheuttaa ongelmia talvella versus metallipullo.
Oonilla kävi niin et paloi pienellä liekillä. Ongelma ratkaisu otin tunniksi sisälle ennen Oonin käyttöä.
Metallipullo eristää paremmin nesteen jäätymistä versus komposiitti.
Ei pidä paikkaansa.
Höyrystyminen kuluttaa energiaa, esim liesi täydellä teholla kiehuttaa vesikattilaa, se lämpö menee veden kiehumiseen.
Samalla tavalla se nestekaasupullo tarvitsee lämpöä, kun kaasu höyrystyy ja se lasikuitukomposiitti eristää sitä lämmön virtausta ulkoilmasta sinne kaasuun. Tällöin pakkasella kaasu voi olla niin kylmää jo valmiiksi, että jäähtyessään lisää se höyrystyminen hidastuu ja ei tahdo pelittää.
Teräspullo johtaa ulkoilman lämpöä sinne kaasuun tehokkaammin ja sellasella toimii paremmin.
No tämä on omakohtainen kokemus. Liekö sitten venttiileissä ero vai mistä. Molemmat pullot ollut pakkasessa ja ulkona.
Oma havainto talvella paistelussa on ollut se että kannattaa kaasupullo ottaa sisälle ennen paistoa. Olen ottanut paistopäivän aamuna. Teräspullo kyseessä.
Eikä ole haittaa jos Ooni käy kans sisällä niin sulaa. Varsinkin jos pidempi aika edellisestä.
Saapahan helpommin kaasut kiinni kun ei kaikki ole jäässä
Itsellä Ooni on kesät talvet ei katetulla parvekkeella.
Eikun vaan kovaa ajoa.
Jeps, mutta fysiikka sanoo toisenlaista ja ainakin itselläni on käynyt talvikeleillä mökillä makkaraa grillatessa niin, että sitä komposiittipulloa pitää ravistella, että sieltä höyrystyy riittävästi kaasua, teräspullolla ei ole ollut ongelmia, mut en ole millään -25 asteen pakkasella kokeillutkaan.No tämä on omakohtainen kokemus. Liekö sitten venttiileissä ero vai mistä. Molemmat pullot ollut pakkasessa ja ulkona.