Mitä vittuilua? Fakta nyt vaan on että järkevää käytettyä kampetta ei ole järkevästi tarjolla jos asut riittävän harvan väestön alueella.Turha vittuilla, iso osa suomalaisista asuu kaupunkien ulkopuolla.
Bar-B on Weber ja mukana tulevat osat ovat korkealaatuisia. Pohja ei mene tukkoon yhdellä grillauksella, etenkään kesken session. Itse en maksaisi tuplahintaa one-touch systeemistä, vaikka se selvästi siistimpi olisi. Namäkin osat kestää varmasti sen takuuajan, kun taas aiempi halpis ruostui yhden talven jälkeen roskaksi.
Ritilät, ilma-aukot, jalkojen kiinnitykset ja pienet yksityiskohdat käytettävyydessä on hintansa arvoisia verrattuna halpisgrilleihin
Palataan noiden säätöjen kanssa asiaan kun olet tehnyt ekan 12h joulukinkun tms. Masterin kylkeen kun vivun kohdalle merkkaa a) just kiinni b) 1/2 auki c) täys auki, niin pystyt lämpöjä säätämään ulkoa käsin ”sokkona” helposti.
Tuossa ei ole kannelle myöskään paikkaa eikä siihen sellaista saa, suoralla grillauksella kun sitä kantta asettelet useamman kerran johonkin koukun nokkaan niin ei tartte laskea kuin euro vitutukselle per grillauskerta niin master maksaa ittensä takas. Noita mastereita saa uutenakin syksyllä alle 250€ poistosta.
Maksaisin itse 100€ enemmän miettimättä masterista kuin tosta sun mallista. 47cm myös pieni, 57:ssa saa jätettyä tilaa reunoilla, pysyy lämpimänä mutta ei pala jos 2-3/4:lle grillaa.