Nyt on grillin hankinta taas edessä, kun paluumuutto rivariin kerrostalosta. Koska laiska niin hiiligrillaus on pois kuviosta. Ehkä jos innostun, mutta jäi kaksi vaihtoehtoa:
Pellettigrilli, tästä innoistuin kovasti, koska mahdollisuus hauduttaa ja savustaa isoja lihapaloja herkuiksi on todella mielenkiintoinen. Traeger olisi valintani varmaan, jos tähän päätyisin. Oli jo ostohousut jalassa, kunnes hokasin, että tätä ei saa niin kuumaksi, että saisi kunnon "searing" mikähän toi on suomeksi, mutta siis lihaan kunnon grillausjäljet ja maut. Tähän saattaa tuoda apua grillgate tuote, mutta sitä ei vielä euroopasta saa ja tuntuu vähän että toimiiko oikeesti. Ja lisäksi rivariasujana, miten paljon tuo savuttaa? Meneekö naapurilla hermo 11h savutukseen?
Joten syöksyin takaisin kaasugrillimaailmaan ja siellä on kaksi kiinnostavaa "uutuutta": Mustangin rinkulapoltin, joka kuulostaa tosi hyvältä wokkaamista ajatellen. Sama pyöreä reikä löytyy joistain muistakin grilleistä muttei tuota poltinta, onko tuo rengaspoltin tarpeellinen? Vielä enemmän ehkä vetää puoleensa Napoleonin infrapuna sivukeitin, jolla tuo "searing" on sitten ihan omalla tasollaan, mutta riittäisiköhän tuo rengaspoltin tekemään käytännössä saman?
Onko mielipiteitä tai kokemuksia näistä?