Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Onnea sitten noiden savustuspalojen löytämiseen. On melkoisen kiven alla monessa kivijalkaliikkeessä, mukaanluikien Motonet.Ja nyt on 20 kg Sunset charcoalin quebrachoja tilattu. Lisäsin perheen Prisma-tilaukseen kanan paistileikkeitä, kassleria, vihanneksia sekä setin poppamiehen bbq sooseja ja kaapissa on vielä jokunen rubi jäljellä. Nappaan vielä muutaman erilaisen savustuspalapussin mukaan seuraavalla mätänet-reissulla, niin kaikki alkaa olla koossa. Tunnen jo melkein kuinka ruuhkavuosien, paskavaippojen ja kakaroiden huudon turruttama elämänhaluni yrittää muistuttaa olemassaolostaan. Kohta se lähtee, kylmä kalja käteen ja grilli tulille.
Oulussa päin kannattaa etsiä savustuspaloja K-raudoista. Ainakin Kempeleen Ojan Raudassa oli jokaista laatua viime viikolla reilusti hyllyssä.Onnea sitten noiden savustuspalojen löytämiseen. On melkoisen kiven alla monessa kivijalkaliikkeessä, mukaanluikien Motonet.
Onnea sitten noiden savustuspalojen löytämiseen. On melkoisen kiven alla monessa kivijalkaliikkeessä, mukaanluikien Motonet.
Itte hareskellu Weberin omenapuupaloja ja Kodin Terrasta löysin jostain Rovaniemeltä niin pisti kolme säkkiä heti tilaukseen. Verkkiksessäkin loppu ja tulee heinäkuun puolessa välissä. K-Raudoissa, Motoneteissä ja muissa kaupoista mistä normaalisti on saanu on hyllyt ihan tyhjiä.. lastuja on siellä täällä mutta palikat on kiven alla.Helsingin seudun K-raudoissa on vaihtelevasti eri merkkien savustuspaloja hyllyssä. Motonetissa taas hyllyt tyhjinä joka paikassa.
Itte hareskellu Weberin omenapuupaloja ja Kodin Terrasta löysin jostain Rovaniemeltä niin pisti kolme säkkiä heti tilaukseen. Verkkiksessäkin loppu ja tulee heinäkuun puolessa välissä. K-Raudoissa, Motoneteissä ja muissa kaupoista mistä normaalisti on saanu on hyllyt ihan tyhjiä.. lastuja on siellä täällä mutta palikat on kiven alla.
Omenapuuta saa melkein loputtomasti kun kyselee paikallisista facebook-omenapörsseistä tms. Ihmiset karsii oksia omenapuista niin yhdestä oksasta saa useamman pussukan verran puuta.
Jaksa rupee mitään hiton facea ja säätöjä ja pätkimisiä ja kuivattamisia ja muuta räpeltämistä. Marssin kauppaa ja ostan säkillisen kalikoita ja illalla savustetaan.Omenapuuta saa melkein loputtomasti kun kyselee paikallisista facebook-omenapörsseistä tms. Ihmiset karsii oksia omenapuista niin yhdestä oksasta saa useamman pussukan verran puuta.
Tuli viime syksynä kokeiltua ihan tuoretta omenapuuta ja voin sanoa, että kannattaa käyttää mielummin sitä kuivaa. Melko pientä tikkua pitää olla jollain snake metodilla että ylipäätänsä edes syttyy, ennen kuin briketit palaa alta pois. Itse käytin hiilien päällä kun tein Lohta ja ei ne kauaa ehtiny savuttamaan.Kyllä ne siellä grillissä kuivuu.
Juu, luulisi ainakin asian olevan näin =) Ite meinaan kaataa omenapuun kesällä pois kun vaan kerkeää, ja ajattelin kaikki rantea vahvemman kaman pätkiä savupuuksi tms.Omenapuuta saa melkein loputtomasti kun kyselee paikallisista facebook-omenapörsseistä tms. Ihmiset karsii oksia omenapuista niin yhdestä oksasta saa useamman pussukan verran puuta.
Itte hareskellu Weberin omenapuupaloja ja Kodin Terrasta löysin jostain Rovaniemeltä niin pisti kolme säkkiä heti tilaukseen. Verkkiksessäkin loppu ja tulee heinäkuun puolessa välissä. K-Raudoissa, Motoneteissä ja muissa kaupoista mistä normaalisti on saanu on hyllyt ihan tyhjiä.. lastuja on siellä täällä mutta palikat on kiven alla.
Jaksa rupee mitään hiton facea ja säätöjä ja pätkimisiä ja kuivattamisia ja muuta räpeltämistä. Marssin kauppaa ja ostan säkillisen kalikoita ja illalla savustetaan.
Niin, tarkoitin toki perustilannetta jolla menty jo vuosia. Tänä vuonna on tosiaan ollu nihkeetä marssia kauppaan hekamaan palikoita kun kaikkialla on ei oota, mutta tilasin kerralla isomman setin kun satuin löytämään ja sillä savustaakin jo loppukesän.Toiset marssii nettikauppaan ja savustaa sitten kun tilaus saapuu. Ihan hyvä vinkki ihmisille jotka nauttii niistä räpellyspuuhista .
Sain ja pari viikkoa ollut käytössä. Ihan eri luokkaa kun pallogrillit. Lämmöneristyksessä jopa parempi kuin kamadot ja grillin saa kuumaksi erittäin helposti ja laitteen saa lähes yhtä tiiviiksi kun kamadot asentamalla alapuolelle tiivisteen (tiiviste vain kannessa). Pari päivää sitten tein pizzaa ja lämmöt sai helposti 400 asteeseen ja ne myös pysyi siellä koko grillauksen ajan. Grillissä myös erinomainen yläritilä johon saa mm pizzakiven hyvin lähemmäs kannen yläosaa. Hinta-laatusuhteeltaan ihan ylivoimainen kampe markkinalla tällä hetkellä.
Ei ainakaan tota ylempää. Siirettävä hiilihylly on kätevä, mutta muuten noi tuppaa olemaan niin laaduttomia vehkeitä kuin olla ja voi. Mulla oli tommonen juuri edellisessä viestissä mainittu Anton Oliver ja laaduton vehje ja lämpötilaa ei saa säädettyä mitenkään ja hiiliä palaa säkkitolkulla koska noissa ei saa hiiliä tukahdetettua grillauksen jälkeen. Ne palaa aina täysyllä vaikka miten räppänöitä säätelis.Kumpi näistä kahdesta hiiligrillistä kannattaisi ottaa? Toisessa etuna säädettävä arina mutta olisko tuo Ikean grilli muuten fiksumpi valinta?
Royal gourmet
Grillskär
Ei kumpaakaan.Kumpi näistä kahdesta hiiligrillistä kannattaisi ottaa? Toisessa etuna säädettävä arina mutta olisko tuo Ikean grilli muuten fiksumpi valinta?
Royal gourmet
Grillskär
Ei kumpaakaan.
Oikein. Kunnon vermeillä heti liikkeeseen niin ei pala käpy vaan grilliNo ei sitten. Äsken hain kaupasta Weberin Master Touch 5750.
Onko hyväksi todettu bbq kuivamauste mikä aina jää käteen, kun olet kaupassa? Itse olen kokeillut vain poppamiehen Burger & Ribs kuivamaustetta ja nyt kaipaisin jotain muuta. Tuo Burger & RIbs toimii omaan makuun älyttömän hyvin possun kylkiviipaleiden kanssa, mutta ei välttämättä muun lihan kanssa.
Nyt siis vinkkejä hyvään mausteeseen, niin ei tarvitse kaupan kaikkia mausteta kokeilla (vaikkakin makuasiat ovat ihmisillä erilaisia).
Rubit kannattaa tehdä itse kun löytää toimivan reseptin. Kaupan rubeissa on ihan älyttömän paljon suolaa, josta ei kannata maksaa rubin hintaa. Lisäksi kaupan rubeilla ei voi pelata mausteiden ja suolan välisellä tasapainolla.Onko hyväksi todettu bbq kuivamauste mikä aina jää käteen, kun olet kaupassa? Itse olen kokeillut vain poppamiehen Burger & Ribs kuivamaustetta ja nyt kaipaisin jotain muuta. Tuo Burger & RIbs toimii omaan makuun älyttömän hyvin possun kylkiviipaleiden kanssa, mutta ei välttämättä muun lihan kanssa.
Nyt siis vinkkejä hyvään mausteeseen, niin ei tarvitse kaupan kaikkia mausteta kokeilla (vaikkakin makuasiat ovat ihmisillä erilaisia).
Anton oliverin räpellys oli samantyylinen enkä olisi siitä edes 50€ maksanut uutena. Ei todellakaan tee mitään. Lämmönsäätö = ei ole. Ei ole valitettavasti antaa mitään hyvää vaihtoehtoa, mutta tuon tapainen grilli on erittäin todennäköisesti susi.Pahoittelut jos tämä on toiston toistoa ja samasta grillistä on kysytty kokemuksia.
Mökille hakusessa grilli, niin onko täsät grillistä mitään kokemuksia? Weber tietenkin on aina Weber, mutta haen vaihtoehtoa useamman satalappusen maksavalle grillille, jos käyttö on vain muutaman kerran vuodessa (ainakin näillä näkymin) Weber tietysty kestää isältä pojalle ja se luultavasti onkin se ykkösvaihtoehto, mutta kokeillaan kepillä jäätä.
Roastmaster C-series hiiligrilli | Motonet Oy
Roastmaster C-sarjan grillit ovat laadukkaimpia grillejä hintaluokassaan. Roastmaster-hiiligrillillä grillaat helposti isommallekin seurueelle. Säädettävän...www.motonet.fi
Jep, mulla oli vastaava Anton Oliver jonka sai Verkkiksestä erikoistajouksesta 99e. Ja olihan se hirvitys. Osat oli rakennettu sinnepäin ja kun oli kasannut niin joko tuhkapeltiä ei saanut kiinni tai koko komeus kiikku koska jalaksissa oli sentin ero. Pistin vähän palautetta laadusta niin sain 50e takaisin. 3 kesää sillä grillasin ja jokusen sata kertaa. Kolmantena kesänä osat oli jo ruosteessa, hiilihylly ihan killillään ja osittain ruostunu puhki. Mitään muuta kuin perusgrillausta (makkarat, pihvit, kasvikset) noilla ei käytännössä pysty tekemään Slow and lowsta saat vaan haaveilla ja savusotuskin on niin ja näin kun vuotaa kuin seula etkä saa lämpöjä kunnolla säädettyä: tarkoittaa sitä että kun heität brikettien sekaan savustuspalikan niin se ei suikaan ala savuamaan vaan syttyy PALAMAAN. Siinähän sitten yritä savustaa.Anton oliverin räpellys oli samantyylinen enkä olisi siitä edes 50€ maksanut uutena. Ei todellakaan tee mitään. Lämmönsäätö = ei ole. Ei ole valitettavasti antaa mitään hyvää vaihtoehtoa, mutta tuon tapainen grilli on erittäin todennäköisesti susi.
Sama kävi itsellenikin. Ovat kyllä niin kevyttä tavaraa, että ei ihmekään. Ero Sunset Charcoalin Quebracho kalikoihin aikamoinen. Rainbowin silppukin paloi melkein kauemmin kuin nuo Marieburgit. Quebrachot voi sammuttaa ja käyttää taas seuraavalla kerralla. Samalla sai myös Weberin tuhkaavat briketit jäädä.Kokeilin tässä ekaa kertaa Marieburgin hiiliä ja jumatsukka että palaa nopeaan!? Pikku piipullinen, joka on ollut lidlin roskahiilellä riittävä määrä, lopahti jo puolivälissä sessiota.
Mitä ajatuksia tämä grilli herättää foorumin kamadon käyttäjissä? Näettekö tässä jotain järkeä verrattuna vaikkapa Bonoon? Selkeä upgrade mielestäni esim Weberin Master Touchiin mutta hinta asettuu aika korkealle, n.600e. Mitä jos vertaa esim. Kamanderiin?
Ootteko netraudasta tilannut char broil kamanderin vai mistä? Itse tilasin sieltä 8.6 ja oli vielä silloin varastossa niitä mutta ei ole tilaukselle tapahtunut vielä mitään ja mitä kokemuksia nyt netraudasta lukenut niin näinköjähän tulen kamanderia saamaankaan sieltä. Asiakaspalvelukaan ei ole saanut selvitettyä tilauksen tilannetta. Huono kun siihen alle 500€ hintaan sitä ei oikein ole muuallakaan myynnissä. Että minkähän sitä sit ostais jos tosta ei ala kuulumaan kun ei viitsisi koko kesää odotella. Bonon olisin ostanut mutta ei ole sitäkään missään.
Mites tuo iGrill 2? Siinähän on molemmat vaihtoehdot eli oma näyttö, mutta voi käyttää myös bluetoothilla sitten kun huomaat miten mukavaa se on seurailla pitkässä kypsennyksessä lämpötilaa sisältä.Nyt kun on laadukas grilli hankittu, niin mieli tekisi hyvää lämpömittaria. Haluaisin langattoman mittarin, jossa olisi kaksi anturia. Toinen grillin lämpötilalle ja toinen sitten lihaan tökättävä. Mieluiten sellainen, jossa olisi oma näyttö, eli kännykkään kytkettävät Bluetoothit ei niin nappaisi.
Mitä ehdotatte?
Inkbird IBT-4XS
Voucherilla ja primellä tuli hinnaks 43.39€
Eiköhän tolla pärjää char-broil kamanderin kanssa.