Ei se parempi ole kuin kaasu, mutta vähiten huono vaihtoehto + turvallisin ja siistein. Riippuu siis vähän mitä arvottaa enemmän. Siisteyttä, turvallisuutta, makua, tuoksuja tai jotain muuta?
Edit.
Ja siis tosiaan sen muurikkapannun tai parilan kanssa tuo on mainio. Tehojen puolesta en ole ainakaan vielä havainnut mitään ongelmaa. Täydellä teholla tuo on melkoinen kiuas ja vastuskin kiertää pannua sen verran laajasti, että se ei ole ongelma. Avonaisena grillaamista en ole edes kokeillut, mutta sellaisessa käytössä teho saattaa loppua kesken.
Yksi miinuspuoli on siinä, että tuossa ei ole kuin yksi taso, joten nopeammin kypsyviä ruokia ei saa siirrettyä "korkeammalle ritilälle" odottelemaan, mutta voi kai siihen hommata jonkin korotetun ritilän itse. Toinen miinus tulee siitä, että kun ei ole tulta, ei ole savuakaan (siis muuta kuin vastusten lähellä käristyvä rasva), joten savuaromia pitää kikkailla esim. laittamalla hieman puulastuja folion sisään tms. Ruoat tuolla valmistuu kyllä ja ylläpito on helppoa ja turvallista, mutta jos on mahdollisuus valita, niin kyllä kaasu on autenttisempi lihansyöjän valinta.