Kunnollinen kaasugrilli on paikassaan erittäin näppärä laite ja ymmärrän toki oikein hyvin, että kaikilla on erilaiset tarpeet ruoanlaittovälineilleen. Mutta sitä en ymmärrä, että ostetaan laitteita, joita ei saa toimimaan halutulla tavalla edes optimaalisissa olosuhteissa (perus markettien kaasugrillit). Ja vielä vähemmän ymmärrän sitä, että samaa kaavaa toistetaan parin vuoden välein, kun se vehje ei toimi enään sitäkään vähää kuin uutena. Sitten vaan uusi yhtä onneton vehje tilalle. Käyttökelpoiset kaasugrillit vaan valitettavasti ovat n. 800e ja siitä ylöspäin.
Ja sitten on vielä se kuluttajaryhmä, joka ostaa sitä samaa paskaa lucifermustangia sillä 2000 eurolla, jos siinä vaan on pituutta 6 metriä ja 500 kpl kaasupolttimia
Itselle on kyllä yhdentekevää saanko ne makkarat paistettua 10min kaasugrillillä vai meneekö siihen 20min hiiligrillillä. Jos on oikeasti niin perkeleen kova kiire, niin syön vaikka kylmänä. Sekin ihmetyttää, etteikö sitä ruuanlaittoa oikeasti pysty edes esim. tuntia ennen alkaa miettimään, kuin pitäisi jo olla makkara suussa?