Meni vahingossa kokkauskuviin tää postaus, mutta kopsataan tännekin:
Reilu kuukausi tullut grillailtua pellettigrillillä ja on kyllä mainio laitos helppouden ja "maun" kannalta. On se puulla lämpiävä grilli vaan lähimpänä sydäntä, olkoonkin sitten tuossa muodossa. Täytyy vielä peruspelletin lisäks kokeilla noita hifimpiä ruoanlaittoon tarkotettuja pellettejä.
Jos jollekin pellettigrilli on tuntematon tapaus niin käytännössä tuohon vasemmalla olevaan säiliöön kaadetaan pellettejä. Säiliön pohjalta ohjautuu suuren "ruuvin" avulla automaattisesti palopesään pellettiä sen mukaan mikä grillin lämpötila on ja mikä on käyttäjän asettama lämpötila. Näin voi vaikka jotain pulled porkiakin valmistaa pienellä lämpötilalla, grillin pitäessä sen ~vakiona (aikalailla +-10C tässä "halpiksessa"). Lämpö tulee epäsuorasti sillä ritilän ja palopesän välissä on pelti.
Paistoalaakin on reilusti.
Loistava peli kyllä, 25kg pellettiä jo mennyt. Ehkä se kilo per sessio. Jopa vaimo osaa käyttää.
Napista päälle ja hetkeks sisälle, sitten asettamaan lämpötila ja hetki taas odottelua. Lihojakaan ei tarvi jatkuvasti käännellä.
Miinuksia ehkä, että lämpötilat on perus uunin luokkaa, ei saa esim. pihvin pintaa suljettua nopeesti. Parila vielä testaamatta tosin, josko sillä sais. Tähän asti kanaa ja possua lähinnä paisteltu.
Tää oli viime vuonna Hong kongin myymä malli. Samaa "merkitöntä" grilliä näkyy monessa paikassa, vaan ei Suomessa oo nyt näkyny. Verkkokaupassa Traegerin samannäkönen on 600e. Saksan amazonissa tais olla 400e.
Reilu kuukausi tullut grillailtua pellettigrillillä ja on kyllä mainio laitos helppouden ja "maun" kannalta. On se puulla lämpiävä grilli vaan lähimpänä sydäntä, olkoonkin sitten tuossa muodossa. Täytyy vielä peruspelletin lisäks kokeilla noita hifimpiä ruoanlaittoon tarkotettuja pellettejä.
Jos jollekin pellettigrilli on tuntematon tapaus niin käytännössä tuohon vasemmalla olevaan säiliöön kaadetaan pellettejä. Säiliön pohjalta ohjautuu suuren "ruuvin" avulla automaattisesti palopesään pellettiä sen mukaan mikä grillin lämpötila on ja mikä on käyttäjän asettama lämpötila. Näin voi vaikka jotain pulled porkiakin valmistaa pienellä lämpötilalla, grillin pitäessä sen ~vakiona (aikalailla +-10C tässä "halpiksessa"). Lämpö tulee epäsuorasti sillä ritilän ja palopesän välissä on pelti.
Paistoalaakin on reilusti.


Miinuksia ehkä, että lämpötilat on perus uunin luokkaa, ei saa esim. pihvin pintaa suljettua nopeesti. Parila vielä testaamatta tosin, josko sillä sais. Tähän asti kanaa ja possua lähinnä paisteltu.

Tää oli viime vuonna Hong kongin myymä malli. Samaa "merkitöntä" grilliä näkyy monessa paikassa, vaan ei Suomessa oo nyt näkyny. Verkkokaupassa Traegerin samannäkönen on 600e. Saksan amazonissa tais olla 400e.