• TechBBS:n politiikka- ja yhteiskunta-alue (LUE ENSIN!)

    Politiikka- ja yhteiskunta-alue on TechBBS-keskustelufoorumilla ala-osio, joka on tarkoitettu poliittisten ja yhteiskunnallisten aiheiden sekä niiden ilmiöiden ja haasteiden käsittelyyn.

    Ohjeistus, säännöt ja rangaistukset koskevat vain tätä aluetta, muilla alueilla on käytössä TechBBS-foorumin tavalliset säännöt.

    Ylläpito valvoo, ohjeistaa ja moderoi keskustelua, mutta ensisijaisesti alueen keskustelijoiden pitäisi pyrkiä aktiivisesti ylläpitämään asiallista keskustelua ja myös selvittämään mahdollisesti syntyviä erimielisyyksiä ilman ylläpidon puuttumista keskusteluun.

Feminismi ja sosiaalinen oikeudenmukaisuus

Liittynyt
05.08.2021
Viestejä
764
Simpsonit ovat muutoksen kourissa. Sarjasta karsittu "stereotyyppisia" hahmoja mm. Apu. Ei vaan voi ymmärtää tätä touhua... Simpsoneiden Apu poistettiin suosikkisarjasta rasismikohun vuoksi – myös näitä hahmoja on arvosteltu rajusti
Totta. Tuolla perusteella pitäisi Homerkin karsia, hänhän edustaa (amerikkalaista) keskivertotallaajaa. Tavattoman loukkaavaa katsella kuinka hän on humalassa ja usein väkivaltainenkin lastaan kohtaan. Miksi Homerista ei nouse KOHU?

Hulluus on vallannut maailman.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
247 309
Viestejä
4 313 245
Jäsenet
72 004
Uusin jäsen
Saukka

Hinta.fi

Ylös Bottom