F1 Kausi 2019

Viestiketju alueella 'Urheilu' , aloittaja Kaotik, 27.11.2018.

 1. jm82

  jm82

  Viestejä:
  5 612
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Minusta taas Hamilton painosti Vettelin ulosajoon. En tiedä sitten mikä on todellisuus, että miksi Vettel teki ajovirheen?
   
 2. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  5 291
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Siellä on jo yleisketju jossa voi jatkaa kaikista aiempien kausien tapahtumista ja muusta yleisestä lajiin liittyvästä: F1 Yleiskeskustelu
   
 3. Barisello

  Barisello

  Viestejä:
  7
  Rekisteröitynyt:
  29.05.2019
  Juu... ottamatta kantaa siihen oliko rankun arvoinen tilanne vai ei. Niin todella kökkö rangaistusmuoto lisätä joku aika lopputuloksiin. Oikean järjestyksen pitää näkyä radalla.
   
 4. nopeehopee

  nopeehopee

  Viestejä:
  41
  Rekisteröitynyt:
  06.07.2017
  Rangaistus oli väärin, näin tapetaan viihde kilpa-ajosta.

  Ferrarin olisi pitänyt käydä samantien rangaistuksen saatuaan trollaamaan kunnolla, eli Vettelin olisi pitänyt hidastella Lec Hamiltonin konttiin kiinni, Lec ohi Hamista ja hidastanut Hamin +5sec päähän. Tai jos ohitus ei olisi onnistunut, niin Lec hidastaa ennen maalilinjaa että VET sijoitus olisi ollut toinen. Tätä ajattelin heti kun rangaistus tuli, oi please Ferrari ottakaa minut taktikoksi.
  Tuolla tavalla olisi ollut kunnon cockslap FIAn naamalle mitä tuollaisista idioottiragaistuksista seuraa.
   
  Taker, Cuthalu ja Cereal killah tykkäävät tästä.
 5. vemkki

  vemkki

  Viestejä:
  2 933
  Rekisteröitynyt:
  05.02.2017
  Tuossa olisi käynyt niin, että Hamilton olisi ajanut Vettelin ohi ja Vettel olisi aikarangaistuksen takia jäänyt kolmanneksi.
   
 6. greenlight

  greenlight

  Viestejä:
  1 554
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Moderaattorilta kyllä puuttuu nyt täysin pelisilmä, koska keskustelu käydään täällä yleistopikissa, joka on vain nimetty vuosikerran mukaan, koska joka vuosi keskustelu resetoidaan uudella ketjulla ja pohjustuksella. Kukaan ei lähde keskustelemaan Sennasta toiseen ketjuun, kun se keskustelu on ensin avattu sivujuonteena täällä. Tai sitten moderaattori joutuu itse siirtelemään viestejä keskustelusta toiseen ja pitämään huolen siitä, ettei kiellettyä puhetta vain esiinny. Ilmeisesti sulla on sitten ylimääräistä aikaa tähän.
   
  Taker tykkää tästä.
 7. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  5 291
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Offtopicia moderoidaan tarpeen mukaan ihan samalla tavalla kuin foorumin kaikissa muissakin ketjuissa.
   
 8. poklu

  poklu

  Viestejä:
  273
  Rekisteröitynyt:
  14.01.2017
  Tässä kyllä varsin realistinen skenaario joka olisi ehdottomasti pitänyt Ferrarin toteuttaa. En näe tässä minkäänlaisia ongelmia. Vettel varmasti mielellään olisi hidastellut ja ottanut Hamiltonin aivan puskuriin ja ajellut kolmen letkassa ainoana ilman DRS:ää. Toki juuri aiemmin Vettelillä oli pää lahonnut kun Hamilton hiillosti mutta kuitenkin ei varmaan ongelmia oikein väkisin ottaa Hamilton perseeseen kiinni. Myöskin koko kisan Hamiltonia hitaammin ajaneella Leclercillä tuskin mitään ongelmia ohittaa Hamiltonia vaikka molemmilla DRS käytössä.

  Jos ohitusta jostain kumman syystä ei olisi tullut niin totta kai Leclerc olisi taas hidastellut 5 sekuntia ja antanut Vettelille takaisin kakkossijan. Eihän Leclerc olekaan tällä kaudella toiminut vastoin tiiminsä käskyjä. Varmasti olisi mennyt kaikki aivan putkeen ja Ferkun väki nauraen pankkiin.
   
  emagdnim tykkää tästä.
 9. Habazon

  Habazon

  Viestejä:
  1 276
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Salohan heitti heti tuon saman studios ku rankku kerrottiin :D "aikoinaanhan minä tein sitä, aivan normaalia ferrarin taktiikkaa"
   
  Taker tykkää tästä.
 10. David ":DA" Imodium

  David ":DA" Imodium

  Viestejä:
  1 760
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  @River Hudson
   
  Cuthalu ja Habazon tykkäävät tästä.
 11. Käykö Keuhko

  Käykö Keuhko

  Viestejä:
  334
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  En tiedä onko kukaan vetänyt tai työntänyt viikseä tai muuta karvoitusta, mutta Valtterin uho taitaa olla vaarassa jäädä pelkäksi uhoksi jos tilanne on tosiaan palautunut oletusarvoonsa eli siihen että Valtteri on selkeä kakkoskuski.
  Keväämmällä väläyttämäni skenaario siitä että kauden lopussa voi Hamiltonilla olla mestaruuksia enemmän kuin Bottaksella osakilpailuvoittoja on tälläkin hetkellä täysin mahdollinen. Nimittäin on melko todennäköistä että Hamiltonin mestaruuksien määrä kasvaa yhdellä mutta se että Bottas voittaisi osakilpailuja tämänhetkisen viretilan vallitessa näyttäisi edellyttävän Hamiltonin osalta konerikkoja tai kolarointeja.
   
  Viimeksi muokattu: 25.06.2019 klo 13:04
 12. greenlight

  greenlight

  Viestejä:
  1 554
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Muistaakseni viime kaudella Valtterin parhaat kisat nyt jäljellä olevista olivat seuraavana vuorossa oleva Itävalta ja syksyllä Venäjän GP. Red Bull Ringillä on aika hyvä ohituspaikka se pitkä suora avausmutkan jälkeen, joten nyt voisi olla Boltterin paikka tehdä näyttävä comeback ja boostata omaa itsetuntoaankin. Sen sijaan jos Hamilton nyt voittaa eikä Bottas pysty edes antamaan painetta, niin luovutan jo omalta osaltani tämän vuoden mestaruuden sarjan parhaalle.
   
 13. rewind

  rewind

  Viestejä:
  346
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Jep, jos nyt tulee kuokkaan Hamiltonilta niin kausi on mestaruuden osalta taputeltu.