Asunnon ostaminen ja asuntolaina

Liittynyt
01.06.2023
Viestejä
140
Ihan hyvä pointti, ehkä oma pointtini lähinnä se että ne 10-20 vuotta vanhemmat talot on tehty ihan yhtä hyvin, ovat ehkä vähän isompia, pihaa on tehty pidemmälle, ja pyynti on kuitenkin herkästi satkun vähemmän. Sisäseinien maalaus yms. ehostus oman maun mukaiseksi maksaa jokusen tonnin.

Toki vesikiertoinen laittalämmitys saattaa puuttua 2000-luvun alun talosta mikä on iso miinus.
Näin se on. Mutta koska näillekin on kysyntää niin ihmiset ehkä pelkää vanhemman talon mahdollista korjausvelkaa, tai 10v sisällä tulevia korjauksia. Vaikka ei niissä mitään pelättävää ole.
Ruskon liikenneyhteydet ovat aika paskat ja tuo näyttää olevan Ruskonkin mittakaavassa hevon perseessä. Kova on pyynti.
Vahdontie on susipaska, mutta ysitien kautta tuolta ajaa vartin kauppatorille, mitä en pidä pahana. Toisaalta tuolla hinnalla saisi jo jotain muutakin ja toisesta sijainnista.
 

Taneli-

☤ Virallinen ⚔ testaaja ☣
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
8 083
Näin se on. Mutta koska näillekin on kysyntää niin ihmiset ehkä pelkää vanhemman talon mahdollista korjausvelkaa, tai 10v sisällä tulevia korjauksia. Vaikka ei niissä mitään pelättävää ole.
Se pitäisi katsoa tapauskohtaisesti. Esim. tässä hintapyyntö aivan liikaa ja päästetty vesivahinkoa tapahtumaan ennenkuin käyttövedet uusittu minkä jälkeen havaittu vielä kosteusvaurioita..

Kun katsoo talosivuilta tuollainen on liikkunut noin 200k hintaan (hieman tuostakin varmaan tingitty eli 208 ollut vain pyynti): Nahkolankatu 11 - 3 kaupunginosa, Nokia | Oikotie Asunnot
Jos joku erehtyy maksamaan sen 299k hän maksaa noin 550€ vastikkeita vedet ja muut mukaanlaskien minkä päälle noin 2000€ (vähintään) lainanlyhennyksiä (paljonko korkoja) ja tuohon on tulossa kuitenkin julkisivu, parveke, ikkuna, oviremontti ja luultavasti muitakin mitä ei olla vielä huomattu. Joten tuo vastike tulee pompsahtamaan ellei ostajalla ole ylimääräistä maksaa heti remontteja...

Lisäksi asbestikartoitusta ei ole tehty ja se on huomioitava kaikissa remonteissa...
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
248 561
Viestejä
4 334 196
Jäsenet
72 244
Uusin jäsen
Elkku00

Hinta.fi

Ylös Bottom