Airfryerit - Fritti ilman rasvaa.

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja ddude
  • Aloitettu Aloitettu
Just äsken paistoin uunimallisella prinsessalla kolmelle possun suikaletta kermaisessa pippurijuustokastikkeessa.

Ei tulisi mieleenkään yrittää valmistaa pönttömallisessa ja kaivella lihakastiketta kulhosta ja polttaa sormia.

DSC09564.JPG


DSC09562.JPG
 
Just äsken paistoin uunimallisella prinsessalla kolmelle possun suikaletta kermaisessa pippurijuustokastikkeessa.

Ei tulisi mieleenkään yrittää valmistaa pönttömallisessa ja kaivella lihakastiketta kulhosta ja polttaa sormia.

DSC09564.JPG


DSC09562.JPG

Tällaiseen "oikeaan" ruokaan on kyllä uunimallinen parempi. Mutta siinäkin menee se sama aika vähintään mitä kiertoilmauunissa, 40min? Joten mikä etu tulee airfryeristä jos on uunikin käytössä jossa voi tehdä isomman setin kerralla (?).

Toki ne pienet rapeus-lämmitykset onnistuu kaikilla airfryereillä, mutta pöntössä helppo ravistella ja pestä.

Sellanen kunnollinen kiertoilmauuni joka suihkii vettä pinnalle jne jne kikkoja mitä noissa nyt on, niin tietty maksaa enemmän mutta on niissä juttunsakin.

EDIT:

Saako tuosta uunimallisesta niin että töhöttämällä valuttaa rasvan allaolevaan säiliöön ettei uita ruokia siinä. Soosit voi toki kaataa lautaselle pöntöstäkin, ei sinne sormia tule laittaa :D
 
Viimeksi muokattu:
Tällaiseen "oikeaan" ruokaan on kyllä uunimallinen parempi. Mutta siinäkin menee se sama aika vähintään mitä kiertoilmauunissa, 40min? Joten mikä etu tulee airfryeristä jos on uunikin käytössä jossa voi tehdä isomman setin kerralla (?).

Toki ne pienet rapeus-lämmitykset onnistuu kaikilla airfryereillä, mutta pöntössä helppo ravistella ja pestä.

Sellanen kunnollinen kiertoilmauuni joka suihkii vettä pinnalle jne jne kikkoja mitä noissa nyt on, niin tietty maksaa enemmän mutta on niissä juttunsakin.
20 minuutia lihojen (600g) paistamiseen ja lopuksi 10 minuuttia juustokermakastikkeelle.

Samaan aikaan lihojen kypsyessä keitin Annabelle-perunat kattilassa ja eikun syömään.

Tiskattavaksi tuli airfryerista vuoka ja tietenkin kattila, lautaset ja aterimet, eli helpolla pääsee.

Lisäksi lihojen ja ylipäätään mitään paistamisessa helpottaa airfryerin sisävalo ja vuoka on helppo ottaa aineksien sekoittamista varten pois ja laittaa takaisin, kuten normiuunissakin.
 
20 minuutia lihojen (600g) paistamiseen ja lopuksi 10 minuuttia juustokermakastikkeelle.

Samaan aikaan lihojen kypsyessä keitin Annabelle-perunat kattilassa ja eikun syömään.

Tiskattavaksi tuli airfryerista vuoka ja tietenkin kattila, lautaset ja aterimet, eli helpolla pääsee.

Lisäksi lihojen ja ylipäätään mitään paistamisessa helpottaa airfryerin sisävalo ja vuoka on helppo ottaa aineksien sekoittamista varten pois ja laittaa takaisin, kuten normiuunissakin.
Jep, teikäläinenhän on varsinainen mestarikokki tekemään tuon kanssa ruokia ja yllättävän nopsaan tuo siis tulee valmiiksi :thumbsup: Normiuuni kuitenkin lämpeää hetken vaikka mikä grillipyrolyysi olis päällä.

Itsekun olen lähinnä Muppet Shown ruotsalainen kokki niin lankkuperunoiden ja kananpalojen tekeminen menee pöntössäkin. Nopsaan kyllä tulee ja rapsakka pinta näillä Airfryereillä. Eines kebabistakin tulee niin Turkkilainen että estää heti Ruotsia pääsemästä Natoon :)
 

Statistiikka

Viestiketjuista
271 139
Viestejä
4 684 634
Jäsenet
76 711
Uusin jäsen
Antony

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom