VILJAPOSSUN KASSLERPAISTI
Tämä oli valmiiksi sipuli-mustapippurimaustettu ja painoa sillä oli 1,12kg.
Valmistaminen:
1. Paista 130°C asteessa 45 minuutin ajan.
2. Käännä liha ympäri ja lisää paistomittari lihan viileimpään kohtaan.
3. Jatka paistamista 130°C asteessa, kunnes lihan sisälämpötila on saavuttanut 84°C asteen lämpötilan.
Sisälämpötilat:
• Mehukas ja kiinteä liha on 75–80°C asteinen, jolloin liha on yhä kypsää, mutta säilyttää enemmän mehukkuutta ja rakennetta.
• Täysin kypsä on 85–90°C asteinen ja antaa murean ja helposti haarukalla hajoavan lopputuloksen, joka on hyvä esimerkiksi nyhtöpossun tapaan valmistettuna.

Anna lihan vetäytyä folion alla vartin verran ennen syömistä, jotta nesteet tasaantuvat ja lopullinen lihan maku pääsee oikeuksiinsa.
Princess 182065 (1500W)