Airfryerit - Fritti ilman rasvaa.

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja ddude
  • Aloitettu Aloitettu
Tuo ostamani kallis öljypullo tekee öljystä ihan kauhean väristä nopeasti. Normaalia? Miten lie maku, kun en ole käyttänyt hetkeen. Muutenkaan ei toimi perus ripsiöljyllä ollenkaan, vaan ruiskii yhteen pisteeseen, mutta siitä huolimatta onnistuu sotkemaan tehokkaasti keittiötä ...kele.
 
Tuo ostamani kallis öljypullo tekee öljystä ihan kauhean väristä nopeasti. Normaalia? Miten lie maku, kun en ole käyttänyt hetkeen. Muutenkaan ei toimi perus ripsiöljyllä ollenkaan, vaan ruiskii yhteen pisteeseen, mutta siitä huolimatta onnistuu sotkemaan tehokkaasti keittiötä ...kele.
Mainitse nyt ihmeessä vielä minkä pullon ostit. Miettinyt myös hankkimista.

Onkohan tämä ihan susi? Saa ainakin Prismoista.
 
Mainitse nyt ihmeessä vielä minkä pullon ostit. Miettinyt myös hankkimista.

Onkohan tämä ihan susi? Saa ainakin Prismoista.
Tätä myydään usealla eri nimellä ja värillä 240 ml lasiöljysuihkepullo - suihkepullo keittiöön Ostin koska samanlaisella oli silloin Gigantissa parhaat arviot mitä öljysuihkepulloista löysin. Nyt sitä näyttää olevan jo kympilläkin, siihen aikaan ei missään alle 20€. Mutta en siis todellakaan suosittele. Lisäksi jouduin kertaalleen (turhaan) palauttamaan koska tuli ihan erilaisen öljypullon paketissa. Tosin siinä ekassa oli 2kpl. En avannut. Toisestakin valitin kun oli ihan erilainen paketti ja tällä kertaa 1kpl, sanoivat että avaa, se on siellä. Ja niinhän se valitettavasti oli.
 
Täällä käytössä toi Maku Gastro ja toimii oikeen kivasti. Suht kevyt painella ja tekee varsin pientä sumua öljystä. :thumbsup:
Mitä öljyä käytät sen kanssa? Itse kokeilin aluksi jollain rypsiöljyllä, en kyllä muista merkkiä ja taisi olla vielä jääkaappi-kylmääkin eikä se toiminut.
Terra Creta näyttää toimivan melko ok kunhan painallus on riittävän nopea ja terävä.
 
Mitä öljyä käytät sen kanssa? Itse kokeilin aluksi jollain rypsiöljyllä, en kyllä muista merkkiä ja taisi olla vielä jääkaappi-kylmääkin eikä se toiminut.
Terra Creta näyttää toimivan melko ok kunhan painallus on riittävän nopea ja terävä.
Ihan perus rypsi/rapsiöljyä huoneenlämmöstä. Nyt taitaa olla Keijun rypsit sisällä. Oisko joku maanantaikappale sulle eksyny..?
 
Tarkemmin katsottuna varrashan ei ollutkaan tuon uunin mukana, pelkästään pyöriväkori. Tuo lisätarvike-setti, jossa varras mukana, on kaikkialta loppuun myyty, jopa tehtaan sivuilta. Harmi. Käyköhän tuohon mikään muu tarvikevarras tai vastaava? Ehkä siihen saa sitten joskus jotain askarreltua jos ei muuta löydy.
AliExpress ainakin saa sen varrasosan ostettua.


Näyttää olevan eri kokoisia eli oikea koko kannattaa varmistaa vielä. Myös niitä pyöriviä koreja saa erilaisia tuolta mitkä ovat järkevämmin avattavia.
 
Viimeksi muokattu:
Alkaa ideat loppumaan kesken, mutta äsken syötiin kanan kebabmureketta pekoniin käärittynä ja sen lisukkeeksi perunamuusia
😋


DSC09443.JPG DSC09446.JPG DSC09442.JPG
 
Viimeksi muokattu:
taisi olla vielä jääkaappi-kylmääkin eikä se toiminut.
Öljyt jäykistyy kylmetessään. Oliiviöljyt voi mennä jopa puolikiinteäksi sohjoksi, mutta rypsiöljykin hidastuu selvästi jääkaapissa.

Itse luovutin sumuttimien suhteen ja käytän kaatonokallista pulloa, jolla saa nopeasti leviteltyä pienen lirun paljon varmemmin ja hallitummin.
 
Itse lopetin spraypullojen käytön kun ensimmäinen lahosi käteen ja toinen ruikki ainoastaan öljyviivaa ruokiin.

Nykyään laitan esim. perunat pakastuspussiin ja lorautan sinne öljyä sekä mausteita ja sekoittelen siinä. Samalla tulee myös vähemmän sotkua.
 
Nykyään laitan esim. perunat pakastuspussiin ja lorautan sinne öljyä sekä mausteita ja sekoittelen siinä. Samalla tulee myös vähemmän sotkua.
Tulee siinä se pussi. Usein riittää ihan airfryerin omassa korissa öljy, sekoitus, maustaminen ja ehkä toinen sekoitus. 2/3 kerroista kori puhdistuu yhdellä talouspaperilla ihan tarpeeksi, 1/3 kevyt tiskaus.
 
Elisan verkkokaupassa olisi 12l Princess airfryer jota alkanut miettimään. Tarkoitus minulla olisi saada airfryer ilman teflonia - onkohan aluslevy tuossa teflonia ja sen nyt voisi suht helposti korvata jollain muulla?

Kestävätkö metallikori ja ritilät astianpesukonetta?
Luin että TM oli testannut ilmeisesti juuri tätä ja todennut että metallikori js ritilät ovat vähän vaikeat pestä?

Toinen mitä katsoin oli 24l airfryer: Sobczyk - Digitaalinen Airfryer-Uuni 24L -olisikohan vielä järkevän kokoinen tuokin (tarkoitus säästää energiaa isoon uuniin verrattuna)?

Myös 12l Osta Airfryer-uuni 12 l, kuivaus- ja kiertoilmauuni merkiltä NOD vaikuttaa muuten mielestäni pätevältä kun siinä pyörivä valitsinkin mutta harmi pellit ovat teflonilla päällystettyjä (paitsi pyörivä kori).

Tai ehkä hinta-laatu-suhde olisikin paras tässä 13l laitteessa https://hobbyhall.fi/fi/kodinkoneet...a-friteerauskeittimet/adler-ad6309?id=3311133 ?

11l Ariete Airfryer uuni 11 L Musta - Cervera näyttää myös kivalta mutta ei näy mitä materiaalia ritilät jne ovat.

Halvin vaihtoehto ilman teflonia olisi aika jännä myös: https://hobbyhall.fi/fi/kodinkoneet...=53403&utm_source=hintaopas_fi&utm_medium=cpc
 
Viimeksi muokattu:
Kestävätkö metallikori ja ritilät astianpesukonetta?
Luin että TM oli testannut ilmeisesti juuri tätä ja todennut että metallikori js ritilät ovat vähän vaikeat pestä?
Itselläni on Amazonista Tefalin uunimallinen härveli. Ja käyttöä on ollut hankinnasta lähtien ihan jatkuvasti. Kun vehje on peltiä sisältä, niin siihen sitten toki tarttuu seiniin rasvat ja varmaan joskus vielä koetan puhdistaa niitä, mutta en ole vielä moiseen ryhtynyt. Siinä ei ritilät muka ole konepestäviä, mutta päättelin, että jos teräksiset tavarat jotenkin laukeavat tiskikoneessa, niin siinähän sitten niin tekevät. Varaosia tiettävästi saa. Tefalin pelti on myös teflonoitu, mutta itse en suoraan sen päällä paista, vaan pidän sitä rasvasiepparina alla. Nyt käytän usein rei'itettyä silikonimattoa alla (esim. siivet). Ja myös uuniperunat teen silikonivuoassa.
 
Elisan verkkokaupassa olisi 12l Princess airfryer jota alkanut miettimään. Tarkoitus minulla olisi saada airfryer ilman teflonia - onkohan aluslevy tuossa teflonia ja sen nyt voisi suht helposti korvata jollain muulla?

Kestävätkö metallikori ja ritilät astianpesukonetta?
Luin että TM oli testannut ilmeisesti juuri tätä ja todennut että metallikori js ritilät ovat vähän vaikeat pestä?

Pari vuotta ollut Pricess Airfryer käytössä, ja pellit pesty aina astianpesukoneessa lautastelineessä. Ihan hyvin on kestänyt tähän asti. Metallikori aika harvoin ollut
käytössä, alle 10 kertaa.

Malli on tosin tämä missä ritilähyllyt eri mallisia (ehkä teflonia, en muista) Princess 183032 Aerofryer Oven -airfryer 79,00
 
Kiitoksia vastauksista. Kun meillä kuitenkin jo on jo (halpa) airfryer ja (halpa) mini-uunikin niin täytyy harkita vähän tarkemmin onko järkeä kohta puoleen jo lähteä 'päivittämään' laitteita.
 
Verkkiksessä Ströme Juicy Airfryer olisi 89€ (ovh 159€), olisiko väärtti?

Kriteerit - pienehkö koko että mahtuu kaappiin piiloon kun ei käytetä, kokonainen kana mahtuisi, höyrytoiminto bonuksena.
 
Verkkiksessä Ströme Juicy Airfryer olisi 89€ (ovh 159€), olisiko väärtti?

Kriteerit - pienehkö koko että mahtuu kaappiin piiloon kun ei käytetä, kokonainen kana mahtuisi, höyrytoiminto bonuksena.
Pienet air fryerit on huonoja,... Jos ilma ei mahdu kiertämään niin air fryer toiminto on turha ja lopputulos pettymys.
 
Onkos arvon kansalaisilla tästä fryerista kokemuksia? Olisi meinaan hyvässä alessa.

 
Onkos arvon kansalaisilla tästä fryerista kokemuksia? Olisi meinaan hyvässä alessa.

Aikalailla parhaimmistoa mitä korillisiin tulee. Itsellä pienempi Philips.
 
Onkos arvon kansalaisilla tästä fryerista kokemuksia? Olisi meinaan hyvässä alessa.


Meillä on tuo malli ja täytyy sanoa, että en voi täysin suositella. Kaverilla on tuon "sisarmalli" tai mikä lie ja mielestäni paistaa paremmin, mutta lisäksi siinä on peräti kaksi liikkuvaa osaa vähemmän eli tiskaus paljon helpompi. Bonarina älyominaisuudet ja kaupan päälle tulee paistokoriin sopiva vuoka. Hinnassa ei eroa niin mielestäni ehdottomasti kannattaa ostaa tuo toinen malli.

Philips - Airfryer XXL Connected - HD9285/93 - Terveellistä ruoanlaittoa vähemmällä öljyllä
 
Meillä on tuo malli ja täytyy sanoa, että en voi täysin suositella. Kaverilla on tuon "sisarmalli" tai mikä lie ja mielestäni paistaa paremmin, mutta lisäksi siinä on peräti kaksi liikkuvaa osaa vähemmän eli tiskaus paljon helpompi. Bonarina älyominaisuudet ja kaupan päälle tulee paistokoriin sopiva vuoka. Hinnassa ei eroa niin mielestäni ehdottomasti kannattaa ostaa tuo toinen malli.

Philips - Airfryer XXL Connected - HD9285/93 - Terveellistä ruoanlaittoa vähemmällä öljyllä
Pistetään mietintään. Kiitos paljon vastauksesta!
 
Minulla on tuo HD9650/90 ollut pari vuotta, enkä paistamisessa ole mitään ongelmia huomannut. Aikoinaan tämän mallin valinnan esim. kaksikorisiinkin verrattuna ratkaisi se, että malliin HD9650 saa llisävarusteena pizzakorin, johon normikokoiset pizzat mahtuvat kokonaisina eli halkaisijaltaan alle 26-senttiset.

Buy the Philips Airfryer XXL Accessories Pizzasarjan lisävaruste HD9953/00R1 Pizzasarjan lisävaruste
Joo, mietintämyssy päähän nyt näiden kanssa. Kiitos vastauksesta!
 
Onkos arvon kansalaisilla tästä fryerista kokemuksia? Olisi meinaan hyvässä alessa.

Itselläkin tämä tarjous pisti silmään. Onkohan tähän hintaan parempia edes tarjolla?
 
Meillä on tuo malli ja täytyy sanoa, että en voi täysin suositella. Kaverilla on tuon "sisarmalli" tai mikä lie ja mielestäni paistaa paremmin, mutta lisäksi siinä on peräti kaksi liikkuvaa osaa vähemmän eli tiskaus paljon helpompi. Bonarina älyominaisuudet ja kaupan päälle tulee paistokoriin sopiva vuoka. Hinnassa ei eroa niin mielestäni ehdottomasti kannattaa ostaa tuo toinen malli.

Philips - Airfryer XXL Connected - HD9285/93 - Terveellistä ruoanlaittoa vähemmällä öljyllä
@jAMPAh Täytyy tuota pastoorin vastausta kompata sen verran, että tuo puhdistaminen on varmasti tosiaan helpompi tuossa HD9285:ssä ja muissa Philipseissä. En muistanut, että tuo tarjouksen HD9650 on se kiskollinen Philips eli kori kiinni kiskolla uunissa.
 
Itselläkin tämä tarjous pisti silmään. Onkohan tähän hintaan parempia edes tarjolla?

Verkkokaupasta saa Princessin puoleen hintaan.

 
Verkkokaupasta saa Princessin puoleen hintaan.


Eihän tuo nyt sentään puoleen hintaan ole. Alkuperäinen hinta on ollut 129€, eli siitä puolet olisi siis 64.5€, ei suinkaan 79€. Ihan hyvä tarjous toki silti.
 
Tarkistin juuri Powerin kuiteista, että oman prinsessan tilasin 30.8.2021 ja siitä asti ollut jatkuvasti käytössä, enkä pois vaihtaisi.

Silloin hinta oli 99€.
 
Ei olisi itsellä uunimalliselle käyttöä, mutta pönttö on lähes päivittäisessä käytössä. Tosiaan osalle pönttö parempi ja osalle uuni.
 
Eihän tuo nyt sentään puoleen hintaan ole. Alkuperäinen hinta on ollut 129€, eli siitä puolet olisi siis 64.5€, ei suinkaan 79€. Ihan hyvä tarjous toki silti.

Edellä kysyttiin, että saako 149€ maksavan Philipsiin verrattuna mitään muuta samalla rahalla.. Tähän vastauksena oli, että puoleen hintaan (79€) saa Princessin uunimallin.

Ei olisi itsellä uunimalliselle käyttöä, mutta pönttö on lähes päivittäisessä käytössä. Tosiaan osalle pönttö parempi ja osalle uuni.

Mitä sellaista pönttömallisella Airfryerillä pystyy tekemään, mitä ei pysty uunimallisella?
 
Mitä sellaista pönttömallisella Airfryerillä pystyy tekemään, mitä ei pysty uunimallisella?
Ei mitään. Kyse on omassa käytössäni helppoudesta. Pönttöön voi vain heittää ranskalaiset tai muut lisukkeet/pakasteet ja laittaa pöihisemään. Käytön jälkeen nopea huuhtelu ja pönttö odottamaan seuraavaa käyttöä. Silloin tällöin tiskaus riittää eikä tarvitse leivinpapereita. Vastaavaa helppoutta ei uunimallisella saa.

Varsinaiseen ruoanlaittoon käytän tavallista kiertoilmauunia.
 
Edellä kysyttiin, että saako 149€ maksavan Philipsiin verrattuna mitään muuta samalla rahalla.. Tähän vastauksena oli, että puoleen hintaan (79€) saa Princessin uunimallin.



Mitä sellaista pönttömallisella Airfryerillä pystyy tekemään, mitä ei pysty uunimallisella?

Pöntössä ainakin helppo ravistella välillä jos sen tyyppistä sylttyä töhöttää. Pauselle, veto ulospäin osittain ja muutama ravistus niin on taas ranut ja muut papanat mukkelis-makkelis.

Tosin uunimallissa taas isommat kokkaukset varmasti helpommat, mutta kiertoilmauuni on oikea paikka tehdä enempi kerralla.

Sekä pöntön pesu on helppoa.
 
Just äsken paistoin uunimallisella prinsessalla kolmelle possun suikaletta kermaisessa pippurijuustokastikkeessa.

Ei tulisi mieleenkään yrittää valmistaa pönttömallisessa ja kaivella lihakastiketta kulhosta ja polttaa sormia.

DSC09564.JPG


DSC09562.JPG
 
Just äsken paistoin uunimallisella prinsessalla kolmelle possun suikaletta kermaisessa pippurijuustokastikkeessa.

Ei tulisi mieleenkään yrittää valmistaa pönttömallisessa ja kaivella lihakastiketta kulhosta ja polttaa sormia.

DSC09564.JPG


DSC09562.JPG

Tällaiseen "oikeaan" ruokaan on kyllä uunimallinen parempi. Mutta siinäkin menee se sama aika vähintään mitä kiertoilmauunissa, 40min? Joten mikä etu tulee airfryeristä jos on uunikin käytössä jossa voi tehdä isomman setin kerralla (?).

Toki ne pienet rapeus-lämmitykset onnistuu kaikilla airfryereillä, mutta pöntössä helppo ravistella ja pestä.

Sellanen kunnollinen kiertoilmauuni joka suihkii vettä pinnalle jne jne kikkoja mitä noissa nyt on, niin tietty maksaa enemmän mutta on niissä juttunsakin.

EDIT:

Saako tuosta uunimallisesta niin että töhöttämällä valuttaa rasvan allaolevaan säiliöön ettei uita ruokia siinä. Soosit voi toki kaataa lautaselle pöntöstäkin, ei sinne sormia tule laittaa :D
 
Viimeksi muokattu:
Tällaiseen "oikeaan" ruokaan on kyllä uunimallinen parempi. Mutta siinäkin menee se sama aika vähintään mitä kiertoilmauunissa, 40min? Joten mikä etu tulee airfryeristä jos on uunikin käytössä jossa voi tehdä isomman setin kerralla (?).

Toki ne pienet rapeus-lämmitykset onnistuu kaikilla airfryereillä, mutta pöntössä helppo ravistella ja pestä.

Sellanen kunnollinen kiertoilmauuni joka suihkii vettä pinnalle jne jne kikkoja mitä noissa nyt on, niin tietty maksaa enemmän mutta on niissä juttunsakin.
20 minuutia lihojen (600g) paistamiseen ja lopuksi 10 minuuttia juustokermakastikkeelle.

Samaan aikaan lihojen kypsyessä keitin Annabelle-perunat kattilassa ja eikun syömään.

Tiskattavaksi tuli airfryerista vuoka ja tietenkin kattila, lautaset ja aterimet, eli helpolla pääsee.

Lisäksi lihojen ja ylipäätään mitään paistamisessa helpottaa airfryerin sisävalo ja vuoka on helppo ottaa aineksien sekoittamista varten pois ja laittaa takaisin, kuten normiuunissakin.
 
20 minuutia lihojen (600g) paistamiseen ja lopuksi 10 minuuttia juustokermakastikkeelle.

Samaan aikaan lihojen kypsyessä keitin Annabelle-perunat kattilassa ja eikun syömään.

Tiskattavaksi tuli airfryerista vuoka ja tietenkin kattila, lautaset ja aterimet, eli helpolla pääsee.

Lisäksi lihojen ja ylipäätään mitään paistamisessa helpottaa airfryerin sisävalo ja vuoka on helppo ottaa aineksien sekoittamista varten pois ja laittaa takaisin, kuten normiuunissakin.
Jep, teikäläinenhän on varsinainen mestarikokki tekemään tuon kanssa ruokia ja yllättävän nopsaan tuo siis tulee valmiiksi :thumbsup: Normiuuni kuitenkin lämpeää hetken vaikka mikä grillipyrolyysi olis päällä.

Itsekun olen lähinnä Muppet Shown ruotsalainen kokki niin lankkuperunoiden ja kananpalojen tekeminen menee pöntössäkin. Nopsaan kyllä tulee ja rapsakka pinta näillä Airfryereillä. Eines kebabistakin tulee niin Turkkilainen että estää heti Ruotsia pääsemästä Natoon :)
 
Pöntössä ainakin helppo ravistella välillä jos sen tyyppistä sylttyä töhöttää. Pauselle, veto ulospäin osittain ja muutama ravistus niin on taas ranut ja muut papanat mukkelis-makkelis.

Tosin uunimallissa taas isommat kokkaukset varmasti helpommat, mutta kiertoilmauuni on oikea paikka tehdä enempi kerralla.

Sekä pöntön pesu on helppoa.

Itselläni on Tristarin uunimallinen airfryer ja siinäkin on myös pönttö, jonka voi myös tarvittaessa vetää ulos ja ravistella. Tai sitten voi käyttää vuokaa, peltiä, ritilää tarpeen mukaan.

Ja pöntön voi laittaa käytön jälkeen astianpesukoneeseen.

2_907912-2883x3073.jpeg
 
Onko suosituksia noin 50e laitteesta. Kumpi noista olisi parempi?
 
Mitä suurempi tilavuus, sitä helpompi on valmistaa monipuolisemmin erilaisia ruokia.

Yksi hyvä kriteeri ainakin itselleni valinnassa olisi jos nyt ostaisin laitetta, että siinä voi paistaa kokonaisen broilerin.

Tämä 10 litran tilavuudella oleva on vieläkin 79€ tarjouksessa ja siitä ei voi mennä pahasti metsään jos on laittaa muutama kopeekka lisää ja siinä onnistuu myös kuivalihan tekeminen, koska lämpötilan saa säädettyä 40-200°C asteen välillä.
 
Mitä suurempi tilavuus, sitä helpompi on valmistaa monipuolisemmin erilaisia ruokia.

Yksi hyvä kriteeri ainakin itselleni valinnassa olisi jos nyt ostaisin laitetta, että siinä voi paistaa kokonaisen broilerin.

Tämä 10 litran tilavuudella oleva on vieläkin 79€ tarjouksessa ja siitä ei voi mennä pahasti metsään jos on laittaa muutama kopeekka lisää ja siinä onnistuu myös kuivalihan tekeminen, koska lämpötilan saa säädettyä 40-200°C asteen välillä.
Menee kyllä vähän yli siitä mitä haluan maksaa eikä omassa käpykylässä ole verkkokauppaa mistä hakea. Ehkä pitää vaan tuo 59e härpäke hakea.
 
Mitä suurempi tilavuus, sitä helpompi on valmistaa monipuolisemmin erilaisia ruokia.

Yksi hyvä kriteeri ainakin itselleni valinnassa olisi jos nyt ostaisin laitetta, että siinä voi paistaa kokonaisen broilerin.

Tämä 10 litran tilavuudella oleva on vieläkin 79€ tarjouksessa ja siitä ei voi mennä pahasti metsään jos on laittaa muutama kopeekka lisää ja siinä onnistuu myös kuivalihan tekeminen, koska lämpötilan saa säädettyä 40-200°C asteen välillä.
Voipi olla sittenkin prinsessa parempi kun tulee usein lämpimiä voileipiäkin tehtyä eikä pönttömallisella niin helppoa kuin uunimallisella, jossa ritilät.
 
Voipi olla sittenkin prinsessa parempi kun tulee usein lämpimiä voileipiäkin tehtyä eikä pönttömallisella niin helppoa kuin uunimallisella, jossa ritilät.
Prinsessaan sopii vielä sisälle Prisman vuoka, johon saa kerralla tehtyä esim. kilon settejä kiusauksia ja tietenkin jouluna noin 3,5 kilon painoiset kinkut.
 
Joka aamu tulee tehtyä aamupalaksi lämpimiä voileipiä rimprenssalla ja en oo pettyny vielä lopputulokseen.
Kieltämättä uunivoikkoja on tullut kokeiltua paljon erilaisia prinsessalla, kynnys tehdä normiuunilla on sen verran iso, että en ole tehnyt ainakaan 30 vuoteen kertaakaan.
 
Kieltämättä uunivoikkoja on tullut kokeiltua paljon erilaisia prinsessalla, kynnys tehdä normiuunilla on sen verran iso, että en ole tehnyt ainakaan 30 vuoteen kertaakaan.
Uunivoikkarit parasta mitä 80-luvulta on tarjota. Teen itsekkin silloin tällöin ihan perinteisessä uunissa koska Aidoissa Lämpimissä Voileivissä kuuluu käyttää punaleima-emmental raastetta ja kun semmosen tökkää Philipsin pönttöön niin juustot lentelee pitkin vastuksia :D
 
Prinsessassa ei lähde juustot lennostoon, kun ensin esilämmittää airfryerin ja aloittaa voikkarien lämmittämisen alatasolta ja siirtää keskitasolle, kun juustot ovat vähän sulaneet.

Toinen keino on laittaa juustosiivut (jos käyttää raasteen sijaan) coctailtikuilla kiinni leipiin.
 
  • Tykkää
Reactions: Six

Statistiikka

Viestiketjuista
280 451
Viestejä
4 820 150
Jäsenet
78 106
Uusin jäsen
Voimiz

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom