Airfryerit - Fritti ilman rasvaa.

living_death

★ Still alive ™
Liittynyt
15.11.2016
Viestejä
6 980
Eilen yrttiset kanan fileesuikaleet pekonilla juustokermakastikkeessa ja tänään kermaperunoita.

DSC08034.JPG


DSC08048.JPG
 

living_death

★ Still alive ™
Liittynyt
15.11.2016
Viestejä
6 980
nuohan näyttää herkullisilta. Mites ton kana kastikkeen teit?
Tässä resepti, jonka kirjoittelin notepadiin ruokaa valmistaessa.
YRTTISET KANAN FILEESUIKALEET PEKONILLA JUUSTOKERMAKASTIKKEESSA

Ainekset:

• 500 g kanan fileesuikaleita
• Paketti pekonia
• Sipulia
• Tuoretta ruohosipulia
• Suolaa
• Spice Mix with Garlic mausteseosta
• Kuivattua mausteyrttiseosta

Kastike:
• 3 dl ruokakermaa
• Juoksevaa sulatejuustoa

Kypsennys:
1. Voitele vuoka ruokaöljyllä.
2. Pilko sipuli pieneksi ja leikkaa saksilla pekonista pieniä paloja.
3. Lisää vuokaan kaikki muut ainekset paitsi kerma ja ruohosipuli.
4. Kypsennä 180°C asteessa 18-20 minuuttia välillä sekoittaen.
5. Lisää kerma ja muutama iso ruokalusikallinen juoksevaa sulatejuustoa ja sekoittele ainekset keskenään.
6. Jatka kypsentämistä 180°C asteessa 10-12 minuuttia tai sen aikaa, kunnes kastike on paksuuntunut.
7. Ripotte lopuksi päälle ruohosipulia.
 

living_death

★ Still alive ™
Liittynyt
15.11.2016
Viestejä
6 980
Mutakakkua :p
MUTAKAKKU (MUD CAKE)

Ainekset:

• 150g voita
• 2 dl sokeria
• 2 kananmunaa
• 1½ dl vehnäjauhoja
• 3/4 dl kaakaojauhetta
• 2 tl vanilja- tai vaniliinisokeria
• 1 tl leivinjauhetta

Valmistaminen:
1. Sulata voi airfryerissa samassa vuoassa missä paistat mutakakun.
2. Kaada voisula kulhoon ja sekoita sokeri ja kananmunat sulatetun voin kanssa keskenään.
3. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää ne märkien aineksien joukkoon.
4. Älä vatkaa taikinaa, vaan sekoita haarukalla vain sen verran, että taikina on tasaista.
5. Kaada taikina vuokaan ja paista 180°C asteessa 18 minuuttia tai sen aikaa kunnes mutakakku on kypsä.
DSC08107.JPG
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
245 627
Viestejä
4 290 607
Jäsenet
71 684
Uusin jäsen
Pallotaituri

Hinta.fi

Ylös Bottom