- Liittynyt
- 31.07.2019
- Viestejä
- 1 942
Aika vähältä nesteen määrä tuossa ohjeessa vaikuttaa jos on vain 7 dl maitoa ollut. Normaalin uuniriisipuuro-ohjeen mukainen litra varmastikin hyvä lähtökohta.
Kuohun käyttäminen maitona on tarpeetonta, koska tällä valmistustavalla ei kuitenkaan pala pohjaan, sehän se Kuohun varsinainen hyöty on normaaleihin maitoihin verrattuna. Kuohulla tulee pintaan kuori niin kuin muillakin maidoilla jos puuroa ei kypsennyksen aikana säännöllisesti sekoittele, joten siltä ei Kuohua käyttämällä välty.
Tuota pitäisi kyllä kokeilla itsekin. Riisipuuro on mainio ruoka, mutta tympäisevä valmistaa kattilassa kun pitää olla vähän väliä sekoittamassa. Ellei käytä haudutuskattilaa, mutta en itse jostain syystä oikein tykkää tehdä haudutuskattilalla.
Kuohun käyttäminen maitona on tarpeetonta, koska tällä valmistustavalla ei kuitenkaan pala pohjaan, sehän se Kuohun varsinainen hyöty on normaaleihin maitoihin verrattuna. Kuohulla tulee pintaan kuori niin kuin muillakin maidoilla jos puuroa ei kypsennyksen aikana säännöllisesti sekoittele, joten siltä ei Kuohua käyttämällä välty.
Tuota pitäisi kyllä kokeilla itsekin. Riisipuuro on mainio ruoka, mutta tympäisevä valmistaa kattilassa kun pitää olla vähän väliä sekoittamassa. Ellei käytä haudutuskattilaa, mutta en itse jostain syystä oikein tykkää tehdä haudutuskattilalla.