Entäs sitten kun pesette noita pesukoneessa, viekö isompi taas vaan liikaa tilaa? Vai pesettekö pelkästään käsin?
Joo nuo kiskot olis hyvät.
Tossa on just se hyvä ku voi pestä pelkän verkon korin pohjalta, tai sen ilmanohjaimen. Sit esim kerran viikossa koko kori ja alusastia. Eli vaikka kaikkinensa vie paljon tilaa koneesta, ne saa kuitenkin puhtaaksi ja toisaalta normipäivänä voi pestä vaan pienet osat.
ite koitin nyt tätä Facebookista vastaan tullutta riisipuuron ohjetta ja laitan alle saman kommentin ku laitoin tuohon ketjuunkin.
Laitan kuvana tuon orkkis ketjun jutut:
Testasin nyt tätäkin, mutta koska mainittiin kommenteis et xxl:llä vähän vähemmän, niin ajat oli 18+18+12.
Molemmilla sekoituskerroilla ja valmiinakin oli pinnalla todella paksu kerros jonka joutui kaapimaan pois. Tosin lähti kuin muovi jauhelihapaketin päältä, eli vaivaa ei ollut ollenkaan.
Lopulta kun oli valmista, niin 8dl maidon kanssakin oli kaikki haihtunut pois, eli todella tönkköä. Laittaisin siis sen normi ohjeen mukaan (litra).
Sit se erikoinen juttu. Maku oli aivan kuin normi riisipuurossa, mutta se riisi ei käytännössä puuroutunut, vaan siitä oli täysin erotettavissa jokainen jyvä erikseen. Makuun eikä kyllä suutuntumaankaan ei kyllä vaikuttanut mitenkään.
Eli kaiken kaikkiaan tuohon meni nyt aikaa 48min ja oli aivan kypsää ja hyvänmakuista riisipuuroa. Esteettisesti ei kaunista kylläkään.
Ja aina luukun avatessa sai kaapia ylimääräisen kerroksen pois, mutta kokonaisuutena vaiva oli pienin mitä olen eri tavoilla riisipuuroa tehnyt. Menee siis toistekin testiin. Pitäskö koittaa sillä kuohulla tehdä ja tosiaan enemmän nestettä xxl:ään.
Lisähuomiona, käytin sitä Philipsin omaa roiskesuojaa päällä, koska ajattelin sen estävän ton kuoren muodostuksen.