- Liittynyt
- 22.10.2017
- Viestejä
- 4 476
Valkosipulisolmuja, vai mikä näiden nimi suomeksi mahtaa ollakaan?
Nyt tuli oikein super herkkujen herkkua. Parempaa ku valkosipulipatonki, jatkossa ehdottomasti jää patongit tekemättä.
Oliiviöljyä, pieneksi pilkottua valkosipulia ja mozzarellajuustoa.
Sit pizzataikina kaulitaan suorakaiteen muotoiseksi, laitetaan valkosipuliseos puolikkaalle. Käännetään toinen puoli päälle. Sit vedetään puukon kanssa 1-1,5cm suikaleeksi ja vedetään vielä puoliksi ettei oo niin pitkiä. Kierretään ku karkkipaperi ja pistetään solmuun. Koska luonnollisesti osa pursuaa ulos, kaavin lusikalla ne siihen päälle.
Sit air fryeriin 10-12min 180c.
Nyt tuli oikein super herkkujen herkkua. Parempaa ku valkosipulipatonki, jatkossa ehdottomasti jää patongit tekemättä.
Oliiviöljyä, pieneksi pilkottua valkosipulia ja mozzarellajuustoa.
Sit pizzataikina kaulitaan suorakaiteen muotoiseksi, laitetaan valkosipuliseos puolikkaalle. Käännetään toinen puoli päälle. Sit vedetään puukon kanssa 1-1,5cm suikaleeksi ja vedetään vielä puoliksi ettei oo niin pitkiä. Kierretään ku karkkipaperi ja pistetään solmuun. Koska luonnollisesti osa pursuaa ulos, kaavin lusikalla ne siihen päälle.
Sit air fryeriin 10-12min 180c.